Şimdi Ara

Bf3 Noshahr Canals

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bf3 almıştım fps tecrübem iyi olduğu için lvl 16 oldum ve noshahr canals'da aek ile 74/54 oynadım levelime göre sizce nasıl ? nasıl daha az ölürüm?

• aek Forever ump'de var ama çoğu server kick atıyor neden yasaklıyorlar ump'yi aek'den sonra en sevdiğim ama nafile yavaş oynamaya alışkın değilim'ki yerimde durmuyorum map'da bir oraya bir buraya ama yinede çoğu kişiyi alıyorum TheTurkSoldier45 Eklersen birlikte oynarız
  • M16a3 de öneririm.Ortalarda dolasma pek.Yanlardan girt ortaya dal Oynaya oynaya gelistirirsin.İlk nosjajr denyimimi hatirlarim, 20-50 falandı sonra oynaya oynaya 102-3 yaptigimda oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim en kötü oynayışım 28-19'du hocam ben fps'de kaç yıllık oynamışlıpım var battlefield 3'de kolay geldi biraz alışa alışa koptum baya aek 971 bence en iyisi assault sınıfının...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 22 Nisan 2014; 22:30:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız ump'ye izin verseler daha'da iyi oynarım belki ama aek 971 foregrip takdım susturucu bide kobra rds taktım tadından yenmez oldu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

benim en kötü oynayışım 28-19'du hocam ben fps'de kaç yıllık oynamışlıpım var battlefield 3'de kolay geldi biraz alışa alışa koptum baya aek 971 bence en iyisi assault sınıfının...

Tüm bf oyunlarini, COD oyunlarini hem sp hem mp oynadim.Ama bf3 ilk baslar garip gelmisti.Simdi 4deyim, o da ilk baslar zordu ama alişinca pro olunuyo Sık sık oyna hocam gelisirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    16lvl 17 lvl.... biraz uzun olacak ama artık günde zaten okul çıkışı oturuyorum 1-2 saat ödev dersti derken geri kalanı full oyuna gidiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Apocalypse-96

Oo evet seninki Rush Combination

Ama ben AEK+Hologram Sight+Foregrip+Heavy Barrel tercih ediyorum

hocam td'de baya kuvvetli oldu sekme neredeyse çok az benim kombinasyon'da

• Noshar DM de eline al Spas ve magnum. Gir konteynir aralarina.

• tdm nosharda cover perkini alman önemli. takım arkadaşlarında squad frag varsa daha iyi... frag kullanmaktan çekinme salla ortaya spawn olur olmaz. illaki kill denk getirirsin. silah olarak m16a3-aek971-m416 yada 870mcs pompalı silaha slug ve red dot ile çok eğlenebilirsin.

assult riflelar için reflex yada red dot tak tercih senin. acog falan hiç uğraşma. foregrip takman şart. üçüncü slot için uzunnamlu yada susturucu takabilirsin. silahlar ile oyna her birinde birisini ne kadar sürede öldürdüğünü iyice öğren refleks olsun. yani aek ile atıyorum 13 milisaniye boyunca ateş edersen adam ölürken m16a3de bu süre daha uzundur. aekte ateş ettiğin süre gibi m16a3de ateş edersen adam %2 canda kalır sen ölürsün. ona göre gereğinden fazla yada az mermi harcamazsın bir kişiye eğer silahın ne kadar sürede rakibi öldürdüğünü ezberlersen... bazen şarjöründe kalan son 1-2 mermi ölümle hayat arasındaki farkını belli ediyor...

• Kavil kullanıcısına yanıt
    Cidden yararlı bilgi hocam deneyeceğim oyunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.