İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X. Anakart: ASUS ROG STRIX B550F Gaming Wi-Fi Ekran kartı: MSI RTX 3060 Gaming Z Trio. SSD: XPG Spectrix S40G M.2 RAM: XPG Spectrix D80 3200 MHz 8x4. PSU: Cooler Master MWE V2 850W 80+ Gold Merhaba arkadaşlar, 1080p Ultra ayarlarda CoD Warzone'da bir gün GPU kullanımı %99 ve +130 FPS alıyorum, ertesi gün hiçbir şey değişmediği halde GPU kullanımı %30-40'a düşüyor bu durumda "maximum" 70 FPS alıyorum ve bu durum çok canımı sıkıyor oyunda donmalara sebep oluyor, Battlefield 2042 oyununda ise Ultra ayarlarda +120 FPS'de GPU %99 ile %70 arasında anlık gidip geliyor ani düşüşler yaşıyorum bu durum aynı Warzone'da olduğu gibi oyunda donmalara sebep oluyor ben bir çözüm bulamadım yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdilik sadece bu oyunlarda oyun yaşıyorum, CS:GO, Valorant gibi oyunlarda bu sorun mevcut değil. Sürücülerim ve BİOS Güncel, Oyun Modu Açık, Güç Seçeneklerinde Yüksek Performans Seçili, Grafik Ayarlarında Oyunlar Yüksek Performansta... Sorunun neyden kaynaklandığını bulamadım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. |
Bildirim