Şimdi Ara

Düşük Gpu Kullanımı/ Cod Warzone-Battlefield 2042

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart: ASUS ROG STRIX B550F Gaming Wi-Fi

Ekran kartı: MSI RTX 3060 Gaming Z Trio.

SSD: XPG Spectrix S40G M.2

RAM: XPG Spectrix D80 3200 MHz 8x4.

PSU: Cooler Master MWE V2 850W 80+ Gold

Merhaba arkadaşlar, 1080p Ultra ayarlarda CoD Warzone'da bir gün GPU kullanımı %99 ve +130 FPS alıyorum, ertesi gün hiçbir şey değişmediği halde GPU kullanımı %30-40'a düşüyor bu durumda "maximum" 70 FPS alıyorum ve bu durum çok canımı sıkıyor oyunda donmalara sebep oluyor, Battlefield 2042 oyununda ise Ultra ayarlarda +120 FPS'de GPU %99 ile %70 arasında anlık gidip geliyor ani düşüşler yaşıyorum bu durum aynı Warzone'da olduğu gibi oyunda donmalara sebep oluyor ben bir çözüm bulamadım yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdilik sadece bu oyunlarda oyun yaşıyorum, CS:GO, Valorant gibi oyunlarda bu sorun mevcut değil. Sürücülerim ve BİOS Güncel, Oyun Modu Açık, Güç Seçeneklerinde Yüksek Performans Seçili, Grafik Ayarlarında Oyunlar Yüksek Performansta... Sorunun neyden kaynaklandığını bulamadım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• ram darbogazı. 16 gb varken ayni sorunu yasiyordum 32 gbye gecince duzeldi. anlik ram kullanimini gorunce durumu anliyorsun zaten. 18 gb ram kullaniyor oyun su an. warzone sıkıntılı bir oyun. 3. elden sonra ram kullanimi cosuyor. fps dusuyor. 2x8 in yanina 2x8 daha aldım akıyor su an. 16 gb yetmiyor cunku 4.gbsini sistem kullaniyor zaten. oyunun basinda 11 gb olan ram kullanimi sonraki ellerde 18 e kadar cikiyor. haliyle ilk elde iyi fps alirken geri kalan zaman zarfinda drop,fps fusmesi yasaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 26 Mart 2022; 18:1:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • napervasız kullanıcısına yanıt

bende 32 gb ram var hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.