Şimdi Ara

Bf3 premium alınırmı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erenfb1907

aynı dediğin orjinal kutuludan bugün bende aldım..çünkü sadece premium kodu satan bi yer bulamadım...ikinci bi bf3 oyunum oldu..onuda yarın bi gün pc yi değiştirdiğimde o pc ye kurarım artık :D

Kaçtan aldın hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3198701

quote:

aynı dediğin orjinal kutuludan bugün bende aldım..çünkü sadece premium kodu satan bi yer bulamadım...ikinci bi bf3 oyunum oldu..onuda yarın bi gün pc yi değiştirdiğimde o pc ye kurarım artık :D

Kaçtan aldın hacı

129 tl
  • Hem dünya kadar para verdik hem de üstüne premium çıkarttılar. Premium çıkınca oyunu bıraktım zaten. BF3 ün multisi iyi silah=iyi skor olduğu için sıfırdan başlayan bir adam bile iyi de oynasan takır takır indiriyor seni o yüzden multisi zaten bence güzel değildi daha da beter oldu. CoD da en azından herkes eşit şartlarda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: d3198701

quote:

Kaçtan aldın hacı

129 tl

Oyun aral'da 130 lira D&R'da 115 lira. Ben D&R 'dan aldım ama baktım ki oyun kabının üzerinde aral yazıyo. Bunlarda araldan almış ama 15 lira daha ucuz. Demek ki aral üzerine daha çok kâr alıyor.

40 yapar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

al al ben moh warfighter alıcaktım kuzenim vazgeçirdi iyikide vazgeçirmiş moh fiyasko çıktı.Ben aldım 3 gün önce bf3 premium bütün ek paketlere falan bedavadan sahip oluyosun özel dog taglerin var sıra beklemede hep 1.sin özel bıçak var özel giysi camosu özel silah camosu falan var. vs vs.

Kardeş bu premium nasıl alınıyor ?? bir de fiyatı ne kadar ?

Ben orj kutusundan aldım oyunu.Bf3+premium kodu.İnternetten almadım elektronik maazasından aldım.İnternetten nasıl alınacağını bilmiyorum ama gittigidiyorda falan vardır herhalde.

Bende orjinal aldım ama premium yoktu içinde...sen hangi mağazadan aldın ? bide kaça geldi ikisi birden ?

Ben oyunu 178 tlye aldım media markttan Battlefield 3 PREMIUM yazıyor kutunun üstünde kocaman içindede premium kodu var not:ps3 için aldım yani oyun sadece saf battlefield 3 değil kutunun üstünde kocaman BATTLEFIELD 3 .. altındada PREMIUM EDITION yazıyor
    Şekildeki kutu:https://pbs.twimg.com/media/A55E0J0CMAIpK17.jpg:large

• arkadaşlar mrb ben bf3 premium edition aldım. Şuan origin üzerinden indiriyorum. İndirme ypaarken premium keyi aktif ettim yani originden girdim. Premium falan kayıt oldu dedi tamam dedim. Şuan hala oyunun üstünde limited edition yazıyor bu normal birşey mi aydınlatır mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

arkadaşlar mrb ben bf3 premium edition aldım. Şuan origin üzerinden indiriyorum. İndirme ypaarken premium keyi aktif ettim yani originden girdim. Premium falan kayıt oldu dedi tamam dedim. Şuan hala oyunun üstünde limited edition yazıyor bu normal birşey mi aydınlatır mısınız

oyunu indirmesi bitince düzelmesi gerekiyor premium edition diye
  • Yanlış bilgi vermeyelim. Bende yüklerken şaşırmıştım premiumda da öyle yazıyor gönlün rahat olsun.
  • beyler ben premıum sıfremı kaybettım nasıl tekrar ogrenebılırım
  • bende premium da var mohta ama bence pre al :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickiman

beyler ben premıum sıfremı kaybettım nasıl tekrar ogrenebılırım

originden baktın mı ?
  • Evet aradim bulamadim neresine bakicam biliyormusun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.