Şimdi Ara

BF3 Premium Edition ve bütün sorularım :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bf3 korsan aldım 8 tl ye açıkçası hoşuma gitti sp oynadım grafikleri güzeldi hava araçları nın grafiklerine aşık oldum online gameplaylerinide izledim ve d&r dan orginalini alıp mp bf3 oynamaya karar vericem ama 2 çeşit bf var premium edition ve normal hangisi iyidir ? tabiki premiumdur adı üstündede ne özelliği var bunun ? ve şunuda sorucam ben mw3 oynamadım ama iyi diyenler var. cod 1 oynadım eskiden öyle iyi bi yanı yoktu ama atmosfer iyiydi.Ben kendimi savaşta gibi hissetmek istiyorm o atmosfer olsun yani havadan cızırtılı geçen jetler kırık binalar uçuşan mermiler :D ben aksiyon seven hava araçlarını kullanmayıda çok severim warrockta çok kullandım ve pilot olmak istiyorum :D mw3 online gameplaylarını izledim grafik konusundan pek ilgimi çekmedi ama yinede yorumlarınızı dinlemek isterim.Cod mw3 mü bf 3 mü diyede bir kavga var tarafsız olarak fikrinizi söylermisiniz ? birde bf3 ün multisini oynamak içi orginal cd almak yetiyor dimi ? birde lag sorun hack sorunu felan yoktur heralde ? son bi soru daha oyunlarda en çok aradığım özellik kalabalık olmaktır gerçek savaşta gibi bi his veriyor insana ne kadar kalabalık okadar iyi böyle 60 kişilik odalar varmıdır ?ee bide pc den silince key sorun olurmu bazen pc ye format atmak zornda kalıyorum o orginal cd yi yine kullanabilirmiyim acaba ? sorularıma yanıt verirseniz teşekkür ederim özellikle bf3 mp oynayanlardan yorum bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spca6 -- 4 Kasım 2012; 22:23:52 >

• Lag sorunu yok, hileyle karşılaşmazsın gibi birşey, 64 kişilik haritalar var, mw ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli BF3.

Son olarak premium alırsan bütün çıkmış dlclere ve ileride çıkacak olan dlclere sahip olursun.

D&R'a paket gelmiş geçen gün gördüm sanırım 109 tl gibi bir fiyatı var, kutulu oyun istiyorsan illa ki alınabilir ama ea meksika üzerinden alanlar var 50 küsür liraya geliyor öyle alınca.
  • Mw3 sahibiyim,bf3 sahibiyim(ikiside pc),bf3 premium edition ( ps3 ) sahibiyim.Diyeceğim tek şey bf3 premium editiondur.Serverda sıra beklerken falan 1. sıradasın bütün dlclere erişebiliyorsun ve özel erişim hakkın var dlcler çıkmadan 2 hafta önce indirebiliyorsun.Özel bir bıçak var acb-60 mı ney,değişik birşey.Özel giysi camoları ve silah camoların var.Prmeium üyelere özel eventler var mesela 5 günlük x2 event vardı bugün bitti bildiğim kadarıyla vs vs diyeceğim tek şey mw3 alma hileci dolu hatta hile istersen sitenin ismini bile verebilirim wh+aimbotu açıp dalıyordum mw3ün içine :D
  • tamam bf3 almaya karar verdim meksikadan getiremem ama nedeni 15 yaşındayım :D ben paraya kıyabilirim paradan yana sorun yok.Ama premiumdaki özellikler tam olarak ne ? dlc ler felan hiç bilmiyorum ne demek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spca6

tamam bf3 almaya karar verdim meksikadan getiremem ama nedeni 15 yaşındayım :D ben paraya kıyabilirim paradan yana sorun yok.Ama premiumdaki özellikler tam olarak ne ? dlc ler felan hiç bilmiyorum ne demek ?

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_3un_Premium_Ozellikleri_Detaylandi-28436.htm

Verdiğim linkten takip ne öğrenmek istiyorsan orada bulursun kardeş.

• quote:

tamam bf3 almaya karar verdim meksikadan getiremem ama nedeni 15 yaşındayım :D ben paraya kıyabilirim paradan yana sorun yok.Ama premiumdaki özellikler tam olarak ne ? dlc ler felan hiç bilmiyorum ne demek ?

Meksika'nın yaşla alakası yokki. Proxy ile Meksika Origin'e giriyoruz(internetten). Kredi kartı ile, daha doğrusu güvenli olsun diye sanal kart ile alıyoruz.

Sanal Kart:https://www.google.com/webhp?hl=tr#hl=tr&gs_nf=3&cp=9&gs_id=y&xhr=t&q=sanal+kart&pf=p&sclient=psy-ab&oq=sanal+kar&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=1c9bff8229e07e5c&bpcl=37189454&biw=1024&bih=653

• Peki arkadaşlar ben oyunu pc den silip format atarsam sora yeniden kurup oynama şansım olurmu yani bu keyler felan tek seferlikmi boşuna vermiyim 117 lira ben ayda bir format atıyorum pc ye :)Birde oyunda gamebooster kullanmak serbesmi bilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spca6 -- 5 Kasım 2012; 20:20:07 >
  • quote:

Peki arkadaşlar ben oyunu pc den silip format atarsam sora yeniden kurup oynama şansım olurmu yani bu keyler felan tek seferlikmi boşuna vermiyim 117 lira ben ayda bir format atıyorum pc ye :)Birde oyunda gamebooster kullanmak serbesmi bilen varmı ?

Cevap veren yokmu ? pcye format atarsam oyun silinirse tekrar yükleyip multi oynaybilirmiyim ?
  • At formatını rahat rahat oynarsın. Game Booster da kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

At formatını rahat rahat oynarsın. Game Booster da kullanabilirsin.

Yani pc ye premium edition bf 3 orgin yükleyince format atsam silinse tekrar cd den yüklesem oynarmıyım ?
  • quote:

DLC'ler Downloadable Content demek, indirilebilir içerik, yani sonradan indirebileceğin paketler diyebiliriz. Harita silahlar vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 8 Kasım 2012; 17:36:33 >
  • Beyler şuan tek aradığım pc ye premium edition bf 3 orgin yükleyince format atsam silinse tekrar cd den yüklesem oynarmıyım ?
  • quote:

Beyler şuan tek aradığım pc ye premium edition bf 3 orgin yükleyince format atsam silinse tekrar cd den yüklesem oynarmıyım ?

Oynarsın diyorum hala soruyorsun. Hatta Origin Games klasöründen ya da oyun nerede yüklü ise oradan kopyalayıp yedeğini al oyunun.. Windows yüklü olmayan hard disk bölümüne veya varsa harici diske yapıştır.
  • quote:

nuclear nickli arkadaştan 90 tlye al işini sağlama al
  • arkadaslar benzer bi soruna sahibim. Bf3 cd keye sahibim ama oyunu nasıl indireceğim hakkında hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaslar ben ps3 de bf3 oynuyorum ve 1000m ve ustu adamlari goremiyorum reconda seadece ates ettiklerinde mermi ve parlama gorunuo onlar beni rahat goruyolar spot ediyorum fakat kirmizi sey cikmiyo yardim edebilirmisiniz ??Tesekkurler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.