Şimdi Ara

Bf3 Premium Inanilmaz fiyata!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
4
Favori
4.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten 1 ürün yazıyordu onuda üstteki arkadaş kaptı darısı bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: aek42

gg ürün kapanmıştır diyo

hocam birazdan yenisini koyucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobra32

Zaten 1 ürün yazıyordu onuda üstteki arkadaş kaptı darısı bize

Diger arkadasin onay vermesini bekliyorum(aksama vericek).
  • Az önce forumda sorduğum soruma sizin ilanda cevap bulabilirim gibi gözüküyor :) rus keyli bf3 üstüne sizin bu ilandan premium alsam sorunsuz oynayabilir miyim ? Fiyat konusunda gittigidiyordaki fiyatı mı gözönünde bulunduracaz pm atar mısınız ? Tşrkler
  • keyi aldım ama evde değilim maalesef eve gidince deneyip ödeme onayını yapacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • stok yapmana gerek yok dubai sitelerinde de satılıyor
    http://www.geekaygames.com/pc-games/battlefield-3-premium-with-dlc.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozen Grenadier -- 9 Ağustos 2012; 19:47:51 >
  • yok zaten stok filan yapmiyorum.istiyen olursa satiyom:)
  • Sen dubai de mi yaşıyorsun yoksa iş amaçlı falan mı gittin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Sen dubai de mi yaşıyorsun yoksa iş amaçlı falan mı gittin?

burda okuyorum(dum) bu ay sonu yada onumuzdeki ay geri Turkiyeye donuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusa

quote:

Merhabalar. PC BF3 premium için Gitti Gidiyor Da Get İlan Olarak ID Me Özel Satış açabilir ve PM Atarsanız Hemen Satın Alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Orijinalden alıntı: tusa

quote:

Merhabalar. PC BF3 premium için Gitti Gidiyor Da Get İlan Olarak ID Me Özel Satış açabilir ve PM Atarsanız Hemen Satın Alabilirim.

pm attim
  • Aslında bende alabilirim. Fakat bir çok arkadaşıma sordum. Premium gereksiz dedi. Oynayan arkadaşlarıma sordum tabi. Aldıkta ne oldu dedi? Yine metro, yine canal oynuyoruz dediler. Arada ziba oynuyorlarmış. Zaten B2K eklentisi acayip kasıyormuş... Kısmetse Close Quarters'i alacağım @nuclear'dan.
  • Ekrem Kardeşime Teşekkür Ediyorum. Bende Kendisinden BF3 PC Premium Key Satın Aldım. Sorunsuzca Aktif Ettim... Oyun Yükleme Durumunda Yüklendikten Sonra Test Edicem...
  • arkdaslar gg den 45tl ye satiyorum.
  • iyiki konuyu açmışsın gerçekten burdaki fiyatlar herkesi başka yerlere yönlendiriyor. Ucuz bir yer oluncada yumuluyoruz Bende almak isterdim, ama bu aralar oynamıyorum oyunu havalar sıcak pc yanıcak diye korkuyorum .
    hayırlı satışlar.
  • Eve gelir gelmez ilk iş keyi denedim.Key gayet güzel çalışıyor bf3 premium sahibi oldum 40 liraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 10 Ağustos 2012; 0:23:33 >
  • http://www.geekaygames.com/pc-games/battlefield-3-premium-with-dlc.html bu site güvenilir midir? Acaba Türkiyeden alışverişe izin veriyor mu? bilen biri cevaplarsa memnun olurum.
  • Bir adette ben aldım. Gittigidiyorla uğraşmamak için önce havale sonra key şeklinde aldım. Arkadaş güvenilirdir. Origine sorunsuzca girdim kodu Proksi ile meksikadan alsak bile 70 liraya geliyor. Premium alıcaklar kaçırmasın derim. Bu arada dubai de yaşamak varmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.