Arkadaşlar gittigidiyor(durmaplay) sitesi üzerinden BF3 premium key satın aldım. Ama key önceden kullanılmıştır dedi ve keyi aktif edemedim. Henüz satışı onaylamadım. Satışı onaylamadan direk iade yaparsam ödeme gerçekleşmez değil mi? İlk defa böyle bir alışveriş yapıyorum pek bilgim yok ve gerçekten sinirim bozuldu. Gece gece bunla uğraşıyorum. İade için yarına kadar bekleyeceğim eğer temiz kullanılmayan kod göndermezlerse iade edip siteyi şikayet edeceğim.
kullanılmış kod vermiştir hemen iade et paraya onay verme. Satıcıyla irtibata geç olayı durumu anlat. geçmiş olsun
hocam eminmisin keyi birdefa gireceksin birkaç defa denersen premium yazısı felan göremezsin. keyi girdiysen ve key kullanılmadıysa origin hesabına bak bakalım oyunun premium olmuş mu? originde bf3 ün üzerinde premium yazmaz haberin olsun. battelogda yazar
quote:
Orijinalden alıntı: harece66
hocam eminmisin keyi birdefa gireceksin birkaç defa denersen premium yazısı felan göremezsin. keyi girdiysen ve key kullanılmadıysa origin hesabına bak bakalım oyunun premium olmuş mu? originde bf3 ün üzerinde premium yazmaz haberin olsun. battelogda yazar
Kardeş keyi aldım ilk girdiğim anda kullanılmıştır dedi. Battlelog vb heryere baktım keyin premium key olması doğru ama kullanılmış işte.
nandemo006N
kullanıcısına yanıt
tmm hocam ozaman battelogda premium yazmıyorsa sen ödemeni gerçekleştime. Ya da satıcıdan yeni bir key isteyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: harece66
tmm hocam ozaman battelogda premium yazmıyorsa sen ödemeni gerçekleştime. Ya da satıcıdan yeni bir key isteyebilirsin.