Şimdi Ara

Win7 Knight Online Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese kolay gelsin. 1 yıl aradan sonra knighta geri dönmek istedim. oyunu yükledim. patch falan attı.oyuna 1 kere girdim. sonra değişik hatalar almaya başladım.

1-)Runtime error Visual 0++++ fln
    2-)Determined hacking tool program
    3-)Knight Online Çalışmayı durdurdu.
    4-)Character data %99'dan sonra oyundan atma.(direk normal kapatmış gibi masaüstüne atıyor.)

çözümlerini bilen varsa yardımcı olsun.

PC: 32Bit. 2GB RAm, i3 2.4 ghz.

teşekkürler.

edit: Runtime ve çalışmayı durdurdu hatalarından kurtuldumi. ama determined hacking tool hatası devam ediyor. oyuna girdikten 15-20 saniye sonra atıyor. yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 11 Mayıs 2013; 16:19:59 >

• oyunu silip yeniden yükledim. bu sefer sadece detected hacking tool program hatasını veriyor. format dışında çözüm önerisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
  • uppppp. kafayı yiyicem. detected and hacking tool program diyor. sildim yeniden yükledim değişen birşey yok. yardım
  • antivirüs varsa kapat,idm varsa sil ondan olabilir ben de win 7 64 bit kullanıyorum sorun yok bak konun olduğu klasöre git,hsupdate kısmını aç hs update elle yap ondan da olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 12 Mayıs 2013; 17:39:18 >
  • sitesinden ko yu yeniden yükle oradaki ko exe si daha güncel gibi
  • siteden yükledim fakat sorun devam ediyor. antivirüsleri kaldırıp tekrardan deniycem. saolasın.
  • KnightOnLine.exe ve Launcher.exe isimli 2 dosyaya sağ tıkla özelliklere gir uyumluluk sekmesine geç
    xp sp 3 ü işaretle ve an alttaki bu programı yonetici olarak çalıştırı işaretle
    uygula de cık oyuna gir
    antivirus falan kapatmana gerek yok
    oyun win7 uyumlu degil
    oyun kendini her güncellediginde bu dediklerimi tekrar yapmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler 2 hafta geçti hala çözülmedi. format dışında herşeyi yaptım. antivürsleri kapattım, gereksiz exe dosyalarını görev yöneticisinden kapattım. uyumluluk xp sp3'te çalıştırdım. fakat hala geçmedi. "Detected and Hacking Tool Program(10801)" hatası veriyor. yardım lütfen.
  • Banada ara sıra veriyor bu hatayı.Nedenini bilmiyorum.
  • dostum bu hatalardan hiçbirini görmedim. ama ko bilgisayarda güvenlik ihlal edici (hack programı) gibi şeyler görürse , ki bende olmadıgı halde yine buluyordu. oyuna almaz. pc'inde zararlı yazılım bulunuyor olabilir. formatı denemeni öneririm. ben her hafta atıyorum bi sorun cıkmaz :)
  • ALLAH'A şükür halloldu mesele. nod 32'yi kaldırdım. bütün mesele çözüldü.
  • Devre dışı bıraksaydın kaldırmak ne
  • beyler ouyuna yeni başladım bendeded bu sorun çıktı nası yapcaz anlatırsanız sevinirim
  • Ulan niye hortlattin konuyu. Huzunlendim simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.