Arkadaşlar knight online kasıyor bir türlü anlayamadım daha eziq arkimin pcsinde kasmıyor bende kasıyor bilgisayarimda pes2011 i hiç kasmadan oynuyorum ama knıght online kasıyor lütfen yardım Pcm:Acer Aspire 5732z Sistem:Windows xp sp 2 Ram:2 gb 1066 Mhz Ekran kartı:İntel 4 series express onboard ekran kartı 256 mb kullanıyorum İşlemci:İntel Core duo işlemci 9 yıllık pcmde bile kasmıyor
onboard ekran kartıyla ko oynanmaz
Tek sorun arkadaşın dediği gibi ekran kartı. O işlemci knight'ı rahat oynatır.
ekran kartının özelliklerine nerden bakıyoruz
arkadaşlar benim bilgisayarımdada kasıyo full grafik oynayamıyorum neden
acer aspire 5738G var bende 4 gb ram, 512 harici ekran kartı, core 2 duo 2.10 mhz işlemci var pc de pc nasıl ısınıyo nası kasıyo anlatamam arada bir kapanmasıda cabası..
Bende imzamdaki pc ile rahat oynuyorum sıfır kasma, seninde sistem iyi ama ekran kartı problem.
Bende imzamdaki pc ile rahat oynuyorum sıfır kasma, seninde sistem iyi ama ekran kartı problem.
ekran kartlarımız aynı bende niye kasıyo Laptop olduğu için olabilir mi?
Belli bir müddet sonra ko clientinizi tekrar silip kurarsanız kasmalara engel olursunuz. Temiz clientde en kötü pc de bile kasma olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
onboard ekran kartıyla ko oynanmaz
ben butun ko gecmişimde hep onboard ekran kartıyla oynadım :P
quote:
Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo
quote:
Orijinalden alıntı: Cém
ekran kartlarımız aynı bende niye kasıyo Laptop olduğu için olabilir mi?
bnm laptop > 1.73 centrino , 512 ram , onboard ekran kartı. Ko ile ilgili tek kasma sorunum teleportların uzun sürmesi ve cz de sayet cok mage varsa onların novaları aynı anda atması. zaten onlar aynı atınca bnm laptop kalp krizi geciriyor. bu olay ve Tp haric kasma yok bnmkinde.
kuznin laptopta bnmkinden biraz daha iyi, o windows7 yuklemisti en dandiginden o zamn onda da ko kasmaya baslamıstı, sildi xp kurdu Tp ler haric onda da kasma yok.
özellikleri düşür effeckt filan belki çözümü olur 16 bit yap
bide on board la oynanmaz diye kimdi
ben bşaka bişey sorucam ayrı konu açmaya gerek yok
speederxp açınca dc ediyor acaba ayarları ne olacak
speed gear da aynı şekilde millet uçuyo benimki kalkışı yapamıyor yardım pls.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme