Şimdi Ara

Knight Online Çözünürlük Sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
22.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Benim böyle bir sorunum var. Laptop kullanıyorum çözünürlüğü 1366x768. Fakat knight online daki çözünürlük seçeneklerinin hiç biri benim laptopa uymuyor.. Bazı forumlarda ekran kartı ayarlarından otomatik çözünürlük ayarlamakla ilgili bişiyler paylaşmış ama ben benim ayarlarda öyle bişi bulamadım.. Lütfen yardımcı olurmusunuz..

Ekran Kartım: ATI 6370M-1GB

• Senin Kullanman gereken çözünürlük böyle olsa gerek,
    Oyunun içinden ayarlamayı denedin mi ?
    Mesela bak benim çözünürlük ayarım 1920x1080 Options'ta yok ama oyunun içindeki Options'tan yapınca 1920x1080 olarak ayarlaya biliyorum

• Benimkide 1366*768 ama tam ekran oynuyorum :D fakat nasıl oldu anlamadım bende
  • Malesef benim optionsta bunlar var.. Arkadaşın dediği gibi ekran kartının ayarı var ama ben bi türlü bulamadım onu. Otomatik olarak çözünürlüğü ayarlıyor ama. Ati Catalyst'in eski versiyonlarında vardı. Bu yeni versiyonunda yok sanırım bulamadım..

• bende hiç sorun olmuyor, windows xp de sorun görmedim şimdiye kadar , aynı çözünürlük benim laptopda da var. vista veya win7 de sorun çıkabilir.
  • Vista kullanıyorsan bende başka bi oyunda bu sorun olmuştu şu yolla hallettim :
    Masaütüne sağ tıkla,grafik özellikleri,görüntü ayarları,en boy oranı seçenekleri,tam ekranı işaretle
  • Oyuna gir.
    F10'a bas.
    Üstteki sekmelerden Option'u seç.
    Soldaki sekmelerden Graphic option'u seç.
    Sağ altta istediğin çözünürlüğe ayarlayabilmen için iki adet ok sembolü var.
    İstediğin çözünürlüğe oklar yardımıyla geldikten sonra hemen aşağıda Save Settings butonuna 1 kere bas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 10 Ağustos 2011; 22:26:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar konu kirliliği olmasın diye buraya yazayım dedim malum bugün itibari ile Knight Online Steam aktif bende oyuna geri döndüm fakat bilgisayar standart çözünürlüğüm 1920x1080 oyunda çözünürlüğü 1920 ye alınca ekranın bir kısmı görünmüyor 1366 ya alınca ekran tam otoruryor fakat bu kezde alt+tab yaptığımda bilgisayarda sıkıntı çekiyorum. Çözümünü bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamuelColt

Arkadaşlar konu kirliliği olmasın diye buraya yazayım dedim malum bugün itibari ile Knight Online Steam aktif bende oyuna geri döndüm fakat bilgisayar standart çözünürlüğüm 1920x1080 oyunda çözünürlüğü 1920 ye alınca ekranın bir kısmı görünmüyor 1366 ya alınca ekran tam otoruryor fakat bu kezde alt+tab yaptığımda bilgisayarda sıkıntı çekiyorum. Çözümünü bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim.

aynı problem bendede var 1920x1080 çözünürlüğüm alt tabda ekran bulanıklasıyo yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
  • prso22 P kullanıcısına yanıt
    Probleminiz aynı ise benimle çözümü mesajımın altında ama bulanıklaşmadan kastınız farklı birşeyse o konu hakkında bir bilgim yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.