Şimdi Ara

Bf3 Scar-h

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu silahı tek düşük levelli adamların elinde görüyorum. Halbuki çok iyi bir carabine bence. Flash suppressor ile dikey geritepme yarıya iniyor zaten. Foregrip kullanmaya zaten gerek yok. G36c, g53 falan hikaye bence. Siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• flash supressor sadece silahı ateşlerken ucundan cıkan alevlerin görünmesini engelliyor sanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odunlu Ketçap

flash supressor sadece silahı ateşlerken ucundan cıkan alevlerin görünmesini engelliyor sanıyordum

Dikey geri tepmeyi belirgin ölçüde azaltıyor. Scar-h'da büyük sorun bu zaten. Silah yukarıya doğru kudurmaya başlıyordu. Bir nebze olsun azaltıyor flash suppressor. G3a3, m60e4, m240b, scar-h gibi silahlarda çok işe yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

Bu silahı tek düşük levelli adamların elinde görüyorum. Halbuki çok iyi bir carabine bence. Flash suppressor ile dikey geritepme yarıya iniyor zaten. Foregrip kullanmaya zaten gerek yok. G36c, g53 falan hikaye bence. Siz ne dersiniz?

scar-h benim de bf3te engineer olduğumda kullandığım tek silah.tepmesini kontrol edebilirsen yakın ve orta mesafede 3-4 kurşunda rakibi indiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: levent3333

quote:

Bu silahı tek düşük levelli adamların elinde görüyorum. Halbuki çok iyi bir carabine bence. Flash suppressor ile dikey geritepme yarıya iniyor zaten. Foregrip kullanmaya zaten gerek yok. G36c, g53 falan hikaye bence. Siz ne dersiniz?

scar-h benim de bf3te engineer olduğumda kullandığım tek silah.tepmesini kontrol edebilirsen yakın ve orta mesafede 3-4 kurşunda rakibi indiriyor.

İşte bu silah için spread'ın yani kurşunların dağılıp dağılmamasının bir önemi yok. Tek önemli olan recoil yani geritepme. Silah bariz şekilde yukarı kalkıyor. Onu da flash suppressor ile azaltabiliyoruz. 4 kurşun ve adamı indirdin

• quote:

quote:

Scarın carbine sınıfında ne işi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

quote:

quote:

Scarın carbine sınıfında ne işi var

Oyunda Scar-h carabine kabul edilmiş ve özellikleri düşürülmüş. Yüksek zekalı DICE ekipleri scar-l'yi ise normal assault silahı kabul etmiş. Gerçekte scar-h'nin scar-l'den tek farkı daha yüksek kalibreli mermi kullanması. Oyunda ise scar-h scar-l'ye göre çok tepen ve kontrolü zor bir silah olmuş. Önceden scar-h damagesi 34-20 idi. Patch ile 30-20 yaptılar karaktersizler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.