Şimdi Ara

BF3: Silah ve Araçlar için Hasar Tablosu. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
8.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi tabloya göre engineer ve assault sınıfının en iyi silahı hangisi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mctkynrcomer

Şimdi tabloya göre engineer ve assault sınıfının en iyi silahı hangisi sizce?

bende bunu soracaktim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mctkynrcomer

Şimdi tabloya göre engineer ve assault sınıfının en iyi silahı hangisi sizce?

assault ta benim anladıgım

1.m16a3
    2.g3a3
    3.m416

ama hepsinin ozellıklerı ayrı birbirine karsı artıları var g3a3 yenilemesi yavas isabet damage digerlerine gore cok fazla vb.

viiz arkadasımız daha iyi cevap verecektir.
  • Onu bunu bıraksınlar reconlar ne alemde hala adamları göğsünden vuruyoruz 2 mermide. Recon dediğin adamın zaten tek mermi şansı var.
  • ben p90la gayet güzel akıyorum. İlle biri şu silah güzel dedi diye o silahla oynamak zorunda değilsiniz sizin reflexlerinize kullanımınıza hangi seçenek uyuyosa onları kullanın p90ın bir güzel yanıda tüm sınıflarda kullanabiliyo olmak
  • ya benim aklıma takılan bise var ya bu veriler tam olarak dogru degilse ben kaynagı merak ettim bu veriler resmimi?
  • Liste güncellendi, son yama ile gelen değişiklikler ve yeni gelen silahlar eklendi. SKS de bir sorun var, maximum damage aynı (43) ama sanırım minimum damage 30 dan 27'ye düşürülmüş, düzelince tekrar güncellerim.

DeepEnergy, kaynak resmi değil ama DICE tarafından doğruluğu onaylandı.
  • M16A3 candır
  • Yeni Kral AUG :D Ayrıca rocket podsun hasarını düşürene Silah ısınıncaya kadar ateş ediyorum sonra rocketleri sallıyorum tank patlamıyor rezalet.
  • Yeni dlc ile gelen aug a3 cok iyi bir silah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aug ıyı sılahta lıstedende anlasılacagı uzere + kendı deneyımlerım uzere en ıyı assault m16a3 arkadaslar

team dm modunda fena akıyorum m16a3 ıle aksesuar oalrak flash supp + fore grıp taktınmı dıkey ve yatay sekme mumkun oldugunca dusuyor bazı sw lerde premıum cheatter unvanına sahıp oldum :)
  • güzel konu güncelleyelim biraz :)
  • mesajım bulunsun
  • Güzel bir liste olmuş.
  • Sniper tüfeğiyle hedef vurmak (hele ki hareket halindeyse) inanılmaz zorken hasarın bu kadar az olması yarı otomatik sniper tüfeklerini "çöp" sınıfına sokuyor maalesef. 50 kalibre tüfek olmaması da cabası. Pusan sniperlara karşı duvarları delebilen anti materyel bir tüfek şart bu oyuna.
  • Tabloyu hala merak edenler için kısa süre sonra tekrar güncelleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 30 Temmuz 2012; 20:35:37 >
  • quote:

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

Gerçekten tebrik etmek istiyorum ben de!
  • Öyle saçma iş m olur iyice saçmaladı yönetim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoachTr19o5

Öyle saçma iş m olur iyice saçmaladı yönetim

Yönetim değil de alıntı sistemi değişmiş sorun ondan kaynaklanmış yarın düzenlerim tekrar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.