Şimdi Ara

Bf3 Şüpheli istatistikler sonucu ban?(Clanmerkezi serveri saçmalığı)(Edit GELDİ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu ana kadar tek banlanma sebebim küfür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o sw de çok oynadım. adminleri de iyi biliyorum.

birisinin nicki kör-malafat diye oyundan banlandığını biliyorum
    birisi heliden inmiyor diye kicklendiğini biliyorum
    birisi admine cevap vermiyor diye kicklendiğini biliyorum
    k/d oranı 30.0 olanlar direkt ban yiyor zaten.

hele hele iskenderoğullu bir admin var. adam bilmiyor. tutturmuş çarpmak serbest diyor. adam rammer a serbest diyor. sürekli no rammer yazanı da banlamakla tehdit ediyor.

sw nin sahibi de ağır ergen, iskenderi mod yapmış süper olmuş. oyuncuların hepsi kuleye çıkıyor sniper oluyor.

kısacası o sw de oynanmaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the dark night -- 17 Şubat 2015; 0:48:51 >
  • 100 ping altı alman sunucularında oynuyorum, eğer hiç sunucu bulamazsam 120 lerde sunuculara giriyorum başka ülkelerdeki ama yine de türk sunucuları oynanmaz durumda. Muhabbet iyi vs ama her adam öldürdüğümde küfür yemek can sıkıcı.
  • Türk milletinin genel sorunu bu. Çekememezlik. İyi oyuncuya hile diyen mi dersin, haksız olduğunu anlayınca banlayan mı dersin...

Hele o murat mıdır nedir ondan hiç bahsetmeyin bana.

Bi yalama ekibi var onun o geldi mi hemen aaa murat mı geldi diyorlar.

Sanki para dağıtıyor.
  • ahaha beni banlamışlar. açıklamaya bakar mısınız? sal*k adminin tekine ram in yasak olduğunu söylemiştim. o da çarpmak serbest demişti.
    ve sonuç...

"Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: # Admine karsi gelmek (SURESIZ) sunucumuzda oynamaniz yasaklanmistir!"

gram akıl yok yemin ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the dark night -- 22 Şubat 2015; 13:13:26 >
  • the dark night T kullanıcısına yanıt
    Oyuncularda suç girmeyeceksin o serverlara bir değil iki değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Oyuncularda suç girmeyeceksin o serverlara bir değil iki değil

yeminle oyundan soğutuyor bu adminler. dün 2 defa admin tarafından öldürüldüm. bir rus sw si idi öteki de alman sw si. rus sw sinde admin heliyi aldı ben de gunner idim. tüm bayrakları almışız bu basede bekliyor. tv atmamı bekliyor galiba. en yakın düşman da basede. baktım bu geri döndü heli pistine... beni öldürdü..

alman sw sinde de heliyi aldım. heli pistinde de bekleyen yoktu gunnersız kalkış yaptım mecburen. tv atarken baktım killed by admin. karşı tarafa atmış bir de... son sırada da değildim. 2 saat adam mı bekleyeyim? binmek isteyeni pick up yazınca alıyoruz zaten.

adam gibi bir sw yok galiba...

Aynen öyle sorunsuz server çok az gerçekten.
  • Hocam o serverdakiler tek başıma tv tv atıyorum diye bana 2 kez sınırsız ban attı, birinde driveri beklerken atmıştım halbuki. Yabancı bi arkadaşla girmiştim adam i 'am' yazdı küfürden banlanmisti :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahaha hocam güldürdünüz gece gece . Ciddiyim şu yazdıklarınızı okuyunca bf'de ne kadar cahil aptal olduğunu gördük, oyunculardan tutun adminlere kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

ahaha hocam güldürdünüz gece gece . Ciddiyim şu yazdıklarınızı okuyunca bf'de ne kadar cahil aptal olduğunu gördük, oyunculardan tutun adminlere kadar

Ammo atmayan mi dersin, dibindeki ölü adamı kaldırmayan mi dersin cahil oyuncu çok, adminleri açıklamaya gerek yok zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONICMAN

Hocam o serverdakiler tek başıma tv tv atıyorum diye bana 2 kez sınırsız ban attı, birinde driveri beklerken atmıştım halbuki. Yabancı bi arkadaşla girmiştim adam i 'am' yazdı küfürden banlanmisti :D

100 levellik bir gunnerım vardı. adamın atığı tvler tam isabetti. jet heli farketmez güm diye alıyordu. bir gün gene böyle şov yaparken bir baktım gunnerım çıktı. allah allah dedim neden çıktı? sürüşümde sıkıntı mı oldu yoksa diye düşündüm :D 15 dk sonra giriş yaptı ve dedi ki"15 dk lık ban yedim." sebebi ne diye sordum. diğer oyuncuları rahatsız etmekmiş dedi. hahahaha
  • başka bir türk sw si([TRSL] Turkish Slayer Clan)ne giriş yapmıştım dün. ortam çok kötü değildi. ertesi günü oynarken bir baktım kick yedim.
    hemen oyunda olan bir arkadaş aracılığıyla sebebini sordum. dedi ki "oyuna girerken naber lan ezikler yazmışım"
    "o mal admine söyle ben öyle bir şey demedim inanmıyorsa sohbet geçmişine baksın" dedim. aracı olarak soktuğum kişi adminmiş... "haklısın sen dememişsin başkası demiş ;admin benim. ama mal yakışmadı" dedi. "işinizi düzgün yapın o zaman" dedim.

burada işçi muamelesi yapma, asgari ücretle çalışmıyorum ben dedi...

bu saçma konuşmadan sonra engeli bastım tabi.

türk sw lerinin hepsi mi aynı olur arkadaş
    Şaka gibi
  • Kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yazık ki gerçek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.