Şimdi Ara

Bf3 Şüpheli istatistikler sonucu ban?(Clanmerkezi serveri saçmalığı)(Edit GELDİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • clanmerkezi sv'sine girerken böyle birşey geliyor. Şüpheli istatik yazıyor çok saçma eğer 6-11 6-8 7-15 6-6 gibi ya da herhangi skorlarla gitmek şüpheli istatiklere giriyorsa herkes ban yemeli, böyle saçma birşeymi olur arkadaşım !

-Herneyse bu engeli nasıl aşabilirim arkadaşlar bunun bir çözümü olmalı.

Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: # Supheli istatistikler sonucu sunucumuzda oynamaniz yasaklanmistir!

edit: Clanmerkezi.coma konu açmıştım olayları anlattım ve bana verdikleri cevaba bakın lütfen, kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar

http://clanmerkezi.com/index.php?/topic/197-neden-ban-yedi%C4%9Fimi-biliyorum-ama-neden-yedi%C4%9Fimi-anlam%C4%B1yorum/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmsnickers -- 17 Ocak 2015; 0:50:23 >

• yav bosver servermi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    Server dediğiniz gibi doluda hocam, ama türklerin olduğu muhabbetli ortam bulmak zor eğer bildiğiniz varsa söylerseniz mutlu olurum.
  • Doğrusu admin kafasına göre banlıyor ben böyle düşünüyorum adamlar kendi oynadıkları oyunlarda özellikle en ufak bir tartışma yaşadıkları kişiyi banlayıp oyuna devam ediyorlar oylama yapıyorlar harita için en çok oy alan yerine kendi istediğini açıyor vs vs Türk serverlarında oynanmaz ben bunu anladım en azından BF3 için
  • Türk serverları sarmıyor bana kalırsa ben alman serverında oynuyorum genellikle
  • sanirsam muratabigf nin hem bf3 hemde bf4 serveri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle oyunda çok iyi oynuyorsan hemen seni hile hacker deyip oyundan attırıyorlar Türk serverinde oynanmaz çok benciller var orda.

• ne yalan söylim bende türk serverlarına giriyorum ama alman serverlarında eğlence ve takım ruhu daha fazla.
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam

• Muratabi serverında banlıydım uzun süredir öylesine bakayım diye tıkladım oyuna girdi neyse bir beş on dk sonra attı oyundan yine derdi neyse
  • Muratabigfden kicklenmeyen tek. Ben miyim durdukyere

• muratabigf denen rezil serverda oynayan var mı
  • ben rastgele servera giriyorum. kicklenme nedenim yüksek ping oldu şimdiye kadar.
  • amönyak A kullanıcısına yanıt
    Hocam küfür desen yok şüpheli istatistik diyeceğim oda yok 4 kere ölmüşüm 8 kere öldürmüşüm oyunun başı daha ping değil bende anlamadım bu serverı neden böyle
  • Aimbot kaç para verdim uçaklarda iyi kasmışsın....
  • Gece772 kullanıcısına yanıt
    Yav arkadaş iyi oynuyor hesapta, onun hesaptan oynuyorum bende yoksa cok yetenek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmsnickers -- 18 Ocak 2015; 1:53:43 >
  • Adminler bazen durduk yere kickleyebiliyorlar araç falan alırsan

• amönyak A kullanıcısına yanıt
    Daha bugün yeni açılmış sanırım bir server da kendi takımımdan birini oyundan attı admin bahanesi işe çok laf yapmak
  • şaşırmış bu türk serverları ucakla 27-0 yaptım banladılar. adamlar malsa beni vuramdılarsa bnm sucum ne
  • Hic bi oyunda türk sw'sine girmem arkadas.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.