Şimdi Ara

BF3 tam ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir türlü çözemedim oyunda fullscrren oalrak ayarlı ve alt enter shift enter ne varsa denedim olmadı

• Hepsini denedim hocam bu atiyle alakalı birşey
  • Daha demin bitirdim ounu ekran kartım 5650m yani ati ile alakası yok driverları güncelleştirin ve oyun içinde fullscreen i on yapın
  • Bendeki kart HD 6850 oyunda fullscreen açık halde driverlar güncel. güncel olmasa bf3 çalışmaz zaten. Ati control center ati derken bundan bahsetmiştim
  • alt + enter yapmayı denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

alt + enter yapmayı denedin mi?

denedim hocam
  • Yazmışsınız zaten ben fark etmemişim.
  • Sorunun aynısı bende de geçerli... Çözüm bulan var ise bizlerle paylaşır ise sevinirim.
  • Sorununu buldum arkadaşım. Teamviewer'i kapat! Teamviewer her pencereye müdehalesi olduğundan dolayı tam ekran sorunu çıkartabiliyor.
  • Bende Teamviewer yüklü olmadığı halde yapıyor bunu,

hd5850 vardı oyunu kurduğumda sonra kısmet oldu hd 6950 toxic'e geçtim 11.11 driveri kurudm ondan sonra yaptı full screen çalışmamayı diğer işlerden bakamadım ama saveleri bulup yedekleyip tekrar kurmayı deneyecem artık çalışırsa ne iyi yoksam pencerede oynamam silecem
  • Ayarlarında sıkıntı yok ise kullandığın programları tekrardan bir gözden geçir derim. Belki sıkıntı yaşatan bir programdan dolayı tam ekrana alamıyor olabilirsin. ÖRNEK: TeamViewer gibi pencerede ufakta olsa kısayol tuşu koyması gibi.
  • Aynı problem mevcut
    ati 6650 kullanıyorum switchible
  • VALLA Bİ VİDEODA GÖRDÜM BENDE ÇÖZÜMÜ
    TEAMwiever da seçenekler----gelişmiş---gelişmiş ayarları göster---quickConnect tuşu yazan yerin karşısında konfigüre et var oraya girip ekle denen boşluğa bfe3.exe yaz ekle tamam diyerekten çık
    yararı oldumu bilmiyorum öncedende oyunun üzerine sağa tıklayıp normal pencereyi tam pencere yapmıştım
    oyun şu an kusursun ve müthiş
    bilgisayarım 2GB AMD RADEON HD 6650 8GB RAM İ5 PACKARD BELL 17.3''
    UMARIM ÇÖZÜM OLUR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.