oyunun update dosyasının yedeğini almıştım. oyunu tekrar kurdum ve yedek update dosyasını oyunun update dosyasının içine yapıştırdım fakat origin kabul etmiyor yeniden netten indirmeye başlıyor. O kadar yedek boşamı gitti? nasıl olacak bu iş?
quote:
Orijinalden alıntı: medikal781
oyunun update dosyasının yedeğini almıştım. oyunu tekrar kurdum ve yedek update dosyasını oyunun update dosyasının içine yapıştırdım fakat origin kabul etmiyor yeniden netten indirmeye başlıyor. O kadar yedek boşamı gitti? nasıl olacak bu iş?
Update dosyasını gerekli yere attıktan sonra Origin'e gelip repair demeyi dene ;)
quote:
Orijinalden alıntı: burak4242
quote:
Orijinalden alıntı: medikal781
Update dosyasını gerekli yere attıktan sonra Origin'e gelip repair demeyi dene ;)
Arkadaşa katılıyorum ek olarak repair demeden önce Origin'in ayarlarından(Dişli sembolü) Reload My Games dersen olası bir görmeme durumunu da engellemiş olursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme