Şimdi Ara

BF3 VS MW3 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler 2 bomba oyunun çıkış tarihleri yaklaşıyor , hangisini tercih ediceksiniz ve sebepleriniz ?Haydi DH görüşleriniz bekleniyor
     BF3 VS MW3 ?

BF3 VS MW3 ?

BF3 VS MW3 ?

• Bf3 tabi ki... Gelmiş geçmiş en iyi oyun Bf3 olacak... Ps3 versiyonu pcden iyi olacak... Ayrıca ps3 xboxi döver...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pekmezci

Bf3 tabi ki... Gelmiş geçmiş en iyi oyun Bf3 olacak... Ps3 versiyonu pcden iyi olacak... Ayrıca ps3 xboxi döver...

Ne içtiysen aynisindan istiyorum birader.
  • Bf3 ü tercih edicem ben.
  • Şu anlık bf3 ama biraz daha kırpmaya devam ederlerse mw3'üde düşünebilirim.Veya hiçbirini almam.
  • BF3 alacağım ayrıca bununla ilgili başka bir konu vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pekmezci

Bf3 tabi ki... Gelmiş geçmiş en iyi oyun Bf3 olacak... Ps3 versiyonu pcden iyi olacak... Ayrıca ps3 xboxi döver...

sana mı sölediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Multiplayer Ve Korsan Oyun...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce bf3 sonra mw3.
  • Simulasyon sevmeme ragmen MW3.
    Nedeni ise cogu arkadasimin MW3 almasi.
  • Simdi sevgili "I-C-O" gelir ve "Asla BF3 gibi bir oyunu almayacagim ve de aldirmayacagim,DICE adam olana kadar da düsünmüyorum." der ve gider..

Konuya gelecek olursak,artik bu iki oyunun karsilastirilmasi cidden baydi.. FPS türünü seven herkesin her iki oyunu da alip oynamasi gerekir..
  • Aslında ICO'ya katılıyorum bende bc2'nin ps3 versiyonunu gördüm pc'de oynadıktan sonra açkıcası biraz çöp gibi geldi , ea ve dice beni biraz oyundan soğuttu , ne aa var ve çözünürlük sub-hd gibi geldi gameplay videolarından.mw3 almayı düşünüyorum ilk olarak açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Simdi sevgili "I-C-O" gelir ve "Asla BF3 gibi bir oyunu almayacagim ve de aldirmayacagim,DICE adam olana kadar da düsünmüyorum." der ve gider..

Konuya gelecek olursak,artik bu iki oyunun karsilastirilmasi cidden baydi.. FPS türünü seven herkesin her iki oyunu da alip oynamasi gerekir..

BATTLEFIELD 3 ALMAYIN . TÜRKİYEYİ kürdistan olarak gösteriyorlar ! ALMAYIN ALDIRTMAYIN pendik çocuğuyuz. Uydukent bekleriz.
  • Şöyle bir konu vardı, bu konunun birebir aynısı...

http://forum.donanimhaber.com/m_49161893/tm.htm

Ben mi? Bakınız imzadaki resim...
  • tabiki bf3
  • Black ops 2 olsa kesinlikle Bf3 alırdım ama MW dedinmi akan sular durur.
  • Kesinlikle BF3
  • aslinda biri istatistik gibi bisi tutsa yada anket gibi bisi yapsada Dh nin bu konudaki tercihini daha oyun cikmadan ogrenebilsek. cok guzel olurdu : )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.