Simulasyon sevmeme ragmen MW3. Nedeni ise cogu arkadasimin MW3 almasi.
Simdi sevgili "I-C-O" gelir ve "Asla BF3 gibi bir oyunu almayacagim ve de aldirmayacagim,DICE adam olana kadar da düsünmüyorum." der ve gider..
Konuya gelecek olursak,artik bu iki oyunun karsilastirilmasi cidden baydi.. FPS türünü seven herkesin her iki oyunu da alip oynamasi gerekir..
Aslında ICO'ya katılıyorum bende bc2'nin ps3 versiyonunu gördüm pc'de oynadıktan sonra açkıcası biraz çöp gibi geldi , ea ve dice beni biraz oyundan soğuttu , ne aa var ve çözünürlük sub-hd gibi geldi gameplay videolarından.mw3 almayı düşünüyorum ilk olarak açıkcası.
quote:
Orijinalden alıntı: RayLeigh~`
Simdi sevgili "I-C-O" gelir ve "Asla BF3 gibi bir oyunu almayacagim ve de aldirmayacagim,DICE adam olana kadar da düsünmüyorum." der ve gider..
Konuya gelecek olursak,artik bu iki oyunun karsilastirilmasi cidden baydi.. FPS türünü seven herkesin her iki oyunu da alip oynamasi gerekir..
Black ops 2 olsa kesinlikle Bf3 alırdım ama MW dedinmi akan sular durur.
Kesinlikle BF3
aslinda biri istatistik gibi bisi tutsa yada anket gibi bisi yapsada Dh nin bu konudaki tercihini daha oyun cikmadan ogrenebilsek. cok guzel olurdu : )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme