Şimdi Ara

Bf4 40tl almalımıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Playstore da 40 tl bf4 serverlar dolumu ek paket premıum dlc almaya gerek varmı? Sadece oyunu alsam olur değilmi? Orgınde oymamıstık arkadaşla 1 haftalık verildiğinde baya ilerlemiştim hesap duruyomudur hala? Tavsiyelerinizı, önerilerinizi yazarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alinir
    Hosuna giderse premiumda alirsin
    Son dlc yeni cikti
    Oyunun daha en az 1yili daha var
    Bf5 1 yildan once cikmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu zaten oynamissin.dolayisiyla şoyle guzel boyle guzel demek mantiksiz olur. Bu turden hoslaniyorsan oynayabileceginin en iyisi. Dlc ve premium konusu sana kalmis eksiklik degil. Arkadasin dedigi gibi rahat bir yili daha var. Hardline cikinca server durumlari ne olur bilemem.
  • Black friday'de pre edition 20 dolar yani 45 tl civarı oldu. Yılbaşında tekrar aynısı olabilir.
  • Bende bekliyorum Premium Edition olarak 20 dolar civarına düşmesini.
  • pre edit al alırsan bf3'ede bakabilirsin bu arada oda güzel
  • Premıum pahalı ya orgınde 13.32 euro olmuş alıcam inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içeriğin %60ından mahrum kalırsın premium almazsan. şöyle düşün hatta. ana oyun= demo, premium=tam oyun. bf3 te sadece ana oyun almıştım ordan biliyorum farkı. yeni ekpaket çıkınca serverlar bomboş kalmıştı. milletin elinde farklı farklı silahlar vardı. silah skinleri falanda farkediyo.
  • Durduğun kabahat . İlla premium alacaksın diye bişey yok. Zaten en çok kullanılan server lar ilk pakette var .
  • geçen black friday'de meksika üzerinden 20 dolara aldım premium edition'u (oyun + tüm dlc'ler)
    yılbaşında yine benzer bir indirim yaparlar
  • En çok oynanan mapler normal mapler. Sanırım yani. Ama oyuncu sorunu yok merak etme. Daha 2 hafta önce falan premium aldım iyi ki de almışım diyorum ama öyle muhteşem bir fark yok sadece eğlenceli güzel mapler gelmiş. Normal map paketi de eğlencelidir. İleride sıkılırsan pre alırsın. Ben sıkılamadım dahaca normal maplerden :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.