Şimdi Ara

BF4 AÇIK BETA SONUNDA !!! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
4.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dx 10 ekran kartında çalışmıyormu bu ya dx error alıyorum ekran kartını güncelledim
  • iniyor şu an (%45)
  • PSN için var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Arkadaşlar, herkes oynayabiliyor mu bu betayı ? Hani sadece MoH Pre-Order'a veriyorlardı ? Open Beta demek herkese açık beta demek sonuçta ? Elimizde CD-Key falan yok yani, Origin'den boş yere indirmeyelim oynayamayacaksak..

onlar 1 ekimde zaten ındırmeye basladılar betayı.
    açık beta bugun ıtıbarıyle basladı yanı herkes ındırebılıyor.
    orıgıne kaydın varsa indirebilirsin yok ise kayıt aç indir.oynayabılırsın.

Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: antitank

Arkadaşlar dx 10 ekran kartında çalışmıyormu bu ya dx error alıyorum ekran kartını güncelledim

Oyun dx11 destekli malesef çalışmaz ..ayrıca işletim sistemin 64 bit olması lazım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimizasyon sorunlu oyun, en azından bende öyle. şuan için bf3p devam.
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Benimki 64 bit zaten ama alpha ben tam sürüm dx 10 destekliyor beta neden hata veriyor dx error diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: antitank

Benimki 64 bit zaten ama alpha ben tam sürüm dx 10 destekliyor beta neden hata veriyor dx error diye

dx11 istediği için olabilir mi kardeşim?
  • ThatCrazyTurk T kullanıcısına yanıt
    Sanırım o yüzden benim kart dx 10 olduğu için giremiyorum oyuna :S
  • Benim laptop kasıyor bf4 yalan oldu
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde olmuyor o klasoru görmeden dawnload a devam ediyor 0dan baslayip

• Beta kac gb acaba?
    Ne kadar surer indirmesi bi heaaplayayim

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: td_009

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: td_009

çalışmayı durdurdu hatası tek bende mi var

ekran kartı sürücülerini güncelle.
    windows güncellemelerini yap.
    ama ekran kartın amd ise kesinlike 13.10 beta v 2 miydi neydi o işe yarıyormuş onu indir kur.

ekran kartı nvidia gtx 660m en son driver 327.23 yüklü

Son driver 331.40 dostum BF4 Beta için özelleştirilmiş driver onu yükle düzelir belki

sağol dosyum güncelledim yeni driverla açıldı

• Arkadaslar oyun cok guzel beta olmasından dolayı bazı sorunlar var ama full versıyonda bızı harıka bır oyun beklıyor bence olmus
  • 1.30 saat kadar oynadım ızlenimlerimi yaziyorum.
    ->Beta 1.5 GB olmasına rağmen grafikler muazzam.
    ->Çok fazla pop-up sorunu yaşadım.Özellikle terasta.
    ->Daha kolay bir sekilde ölüyorsunuz.
    ->Oynaniş biraz CoD'a benzemiş.Nerede noluyor belli değil.Taktik kuramıyorsunuz.Herkes karambolde birbirine ateş ediyor.

• Loading de kalıp oyunu açmıyorsa punkbuster güncelleyin düzeliyor... bende de aynı sorunu verdi loading de kalıyor masaüstüne atıyordu..punkbuster indirip güncelledim oyuna girdim.
    imzamdaki sistemde full ayarda herşey ULTRAda 55-60fps ortalama alıyorum...donma lag yok..gayet akıcı ..grafikler beta için oldukça iyi.full sürümde artık çoşulur ancak bu bölümde taktik savaşı pek göremedim herkes pataküte dalıyor..
    BU ARADA TURK SERVERLARDA 15-16ping alıyorum.
    yer: ANKARA
    FOTOLAR:

BF4 AÇIK BETA SONUNDA !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 5 Ekim 2013; 1:56:41 >

• niyeyse ben beğenmedim oyunu.başta güzel gibi geldi ama sonradan oynanabilirliğin çok hantal olduğunu hissettim.yada bana öyle geldi.belki ilerleyen zamanda alışırım ama şimdiki izlenimim - yönde.
    tankla adam öldürmek çok zorlaşmış hemde saçma olmuş.adamın hemen yanıbaşına kocaman tank mermisini atıyorsun adam sana ölmedim kiii ölmedim kii diye el sallıyor.ama tankla heli indirmekte bir o kadar kolaylaşmış.yani size yaklaştığında ıskalama oranınız oldukça düşük.(çok acemi değilseniz) sanıım heli bf3 e nazaran daha yavaş hareket ettiği için adeta gel beni vur diyor. (fazla alçalmayın heliyle :)) sniper olayı daha iyi diyebilirim ama yine bf3 deki gibi adamın hemen yanıbaşından sniper ile vurduğum halde ölmedi.buda ayrı bir saçmalık.bilmem kaç mm lik sniper silahı 1 metreden adamı öldürmüyor !! (bf3 klasiği) heliyi 1 kez aldım manevra kabiliyeti bf3 e nazaran az biraz daha zor.bahsettiğim gibi biraz da yavaş.diğer özellikler aynı.bir kere jetski ye bindim biraz gta yı anımsattı zevkli olmuş jetski olayı.Su..Ne crysis ne şu ne bu..Grafik olarak en çok hoşuna giden şey o denizin gerçekçiliği oldu.gerçekten muazzam olmuş.Yüzerken sizi gören bir düşman olduğunda derine dalabiliyorsunuz .bu da gerçekçilik adına olması gereken bir yapıda olmuş. gelelim minimap olayına.tam bir rezalet.harita değil arap çorbası ne ararsan var ama hiç bir şey belli değil.adam yanıbaşınıza gelse haritadan gördüğünüz halde nerde olduğunu kestiremiyorsunuz.Spotlanan adamları kocaman bir ok ile gösterip, etraftaki binaları, çevreyi detaysız ve küçücük çizimlerle gösterirsen ortaya böyle anlamsız bir map çıkıyor demek ki . . .bana kalırsa oyunun en rezil kısmı dediğim gibi map olayı.
    ama herşeyden önemlisi tabiki oynanabilirlik seviyesi..
    sanki adamınızı tutan zorlayan bir şey varmış gibi hissettim.freni sıkan bisiklet gibi zorla hareket ediyor sanki.bu yüzden daha ağır daha hantal bir oyunmuş gibi geldi bana oyun hakkındaki kendi düşüncelerim bunlar kimisinin hoşuna gitmiştir illaki.dediğim gibi keşke oynanabilirlik açısından biraz daha seri, biraz daha agresif bir yapıya sahip olsaydı.oyun biraz da cod benzeri olmuş..her an her yerden kafanıza arsız bir mermi geldi gelecekmiş gibi hissediyorsunuz ve bu his size taktik ruhunu unutturuyor.o yıkalan binanın asansör olayı da çok saçma bence.asansöre bin yukarı cık.kapı açılsın güm..kapının önünde sizi ordu bekliyor ve bu üzgünüm ama hep aynı şekilde devam eder gibi..halbuki ne kadar acziyet dolu.50 kişi asansörden 2 kişi yukarı çıksın da öldüreyim diye takla üstüne takla atıyor..sanki half life oynuyoruz..oynadığımız harita sangay haritası.ortalık toz duman bina yıkılıyor filan.etrafta oldukca yogun bir toz bulutu var.tamam güzel bir efekt ve atmosfere canlılık katıyor ama bence fazla abartılms.50 metre öteden size doğru koşan bir adamı görmenize engel olacak kadar buğulu bir ortam olmuş.q ile spotladığınız adamı dahi o toz efektinin içinde ulu orta yerde kaybedebilirsiniz..kısacası atmosfere katkıda bulunayım derken toz olayini fazlasıyla abartmışlar.daha yazacak cok sey var ama şimdilik benden bu kadar.dediğim gibi bunlar sadece benim düşüncelerim.beğenen arkadaşlara saygı duyarım.

peki bütün bunlara rağmen oyunu alacak mıyım?
    henüz bilmiyorum.10 gün daha beta izlenimlerine devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 5 Ekim 2013; 4:25:28 >

• ilk 1-2 gün domination a kötü diyordum arkadan res olma ve çatı olayı için
    conquest te sorun yok diyordum ama 2 gün içinde conquest de baymaya başladı
    asansör önünde pusmalar mı heliden res olanlar mı dersin abuk subuk binalara paraşütle gidip pusanlar mı dersin oyun çok kötü bir hal almaya başladı
    binaların üstüne adam koy ondan res olsunlar sonra da aşağı atlayıp bölge kap işine döndü map
    hele hele o binaların yıkılmaması yok mu?
    c deki bina kolonlara vurularak yıkılırken sniperların pustuğu binalar yıkılamıyor böyle bir saçmalık olmaz
    hele o mapte gözüken düşmanı gösteren kırmızı üçgenin binanın tepesindeki adamımı yoksa yerde gezen birini mi gösterip göstermediğinin anlaşılmaması yok mu insanı en sinir eden şeylerden biri
    yani şu oyun şu haliyle bf3 ü dahi aratacak gibi nerede bad company 2

• quote:

niyeyse ben beğenmedim oyunu.başta güzel gibi geldi ama sonradan oynanabilirliğin çok hantal olduğunu hissettim.yada bana öyle geldi.belki ilerleyen zamanda alışırım ama şimdiki izlenimim - yönde.
    tankla adam öldürmek çok zorlaşmış hemde saçma olmuş.adamın hemen yanıbaşına kocaman tank mermisini atıyorsun adam sana ölmedim kiii ölmedim kii diye el sallıyor.ama tankla heli indirmekte bir o kadar kolaylaşmış.yani size yaklaştığında ıskalama oranınız oldukça düşük.(çok acemi değilseniz) sanıım heli bf3 e nazaran daha yavaş hareket ettiği için adeta gel beni vur diyor. (fazla alçalmayın heliyle :)) sniper olayı daha iyi diyebilirim ama yine bf3 deki gibi adamın hemen yanıbaşından sniper ile vurduğum halde ölmedi.buda ayrı bir saçmalık.bilmem kaç mm lik sniper silahı 1 metreden adamı öldürmüyor !! (bf3 klasiği) heliyi 1 kez aldım manevra kabiliyeti bf3 e nazaran az biraz daha zor.bahsettiğim gibi biraz da yavaş.diğer özellikler aynı.bir kere jetski ye bindim biraz gta yı anımsattı zevkli olmuş jetski olayı.Su..Ne crysis ne şu ne bu..Grafik olarak en çok hoşuna giden şey o denizin gerçekçiliği oldu.gerçekten muazzam olmuş.Yüzerken sizi gören bir düşman olduğunda derine dalabiliyorsunuz .bu da gerçekçilik adına olması gereken bir yapıda olmuş. gelelim minimap olayına.tam bir rezalet.harita değil arap çorbası ne ararsan var ama hiç bir şey belli değil.adam yanıbaşınıza gelse haritadan gördüğünüz halde nerde olduğunu kestiremiyorsunuz.Spotlanan adamları kocaman bir ok ile gösterip, etraftaki binaları, çevreyi detaysız ve küçücük çizimlerle gösterirsen ortaya böyle anlamsız bir map çıkıyor demek ki . . .bana kalırsa oyunun en rezil kısmı dediğim gibi map olayı.
    ama herşeyden önemlisi tabiki oynanabilirlik seviyesi..
    sanki adamınızı tutan zorlayan bir şey varmış gibi hissettim.freni sıkan bisiklet gibi zorla hareket ediyor sanki.bu yüzden daha ağır daha hantal bir oyunmuş gibi geldi bana oyun hakkındaki kendi düşüncelerim bunlar kimisinin hoşuna gitmiştir illaki.dediğim gibi keşke oynanabilirlik açısından biraz daha seri, biraz daha agresif bir yapıya sahip olsaydı.oyun biraz da cod benzeri olmuş..her an her yerden kafanıza arsız bir mermi geldi gelecekmiş gibi hissediyorsunuz ve bu his size taktik ruhunu unutturuyor.o yıkalan binanın asansör olayı da çok saçma bence.asansöre bin yukarı cık.kapı açılsın güm..kapının önünde sizi ordu bekliyor ve bu üzgünüm ama hep aynı şekilde devam eder gibi..halbuki ne kadar acziyet dolu.50 kişi asansörden 2 kişi yukarı çıksın da öldüreyim diye takla üstüne takla atıyor..sanki half life oynuyoruz..oynadığımız harita sangay haritası.ortalık toz duman bina yıkılıyor filan.etrafta oldukca yogun bir toz bulutu var.tamam güzel bir efekt ve atmosfere canlılık katıyor ama bence fazla abartılms.50 metre öteden size doğru koşan bir adamı görmenize engel olacak kadar buğulu bir ortam olmuş.q ile spotladığınız adamı dahi o toz efektinin içinde ulu orta yerde kaybedebilirsiniz..kısacası atmosfere katkıda bulunayım derken toz olayini fazlasıyla abartmışlar.daha yazacak cok sey var ama şimdilik benden bu kadar.dediğim gibi bunlar sadece benim düşüncelerim.beğenen arkadaşlara saygı duyarım.

peki bütün bunlara rağmen oyunu alacak mıyım?
    henüz bilmiyorum.10 gün daha beta izlenimlerine devam..

evet bu konuda size %100 katılıyorum hocam. oyunda pusmalar çok oluyor malesef asansorlü yer tam bir fiyasko...
    Ancak pusma olayını beta da yapsınlar full sürüm ozel serverlarda yapsınlar bi de görelim direk ban sebebi..
    Yalnız diger mapleri oynamadan kötü demeyelim haksızlık olur oyuna dimi...?

• 6870 ile low da bile rahat oynanmıyor :(
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.