Şimdi Ara

BF4 alayım mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online oynamak için almayı düşünüyorum. Sorularım şunlar:

Oyunda çok hile, küfür olayı var mı?

Oyunun hangi sürümünü alayım? Almışken premium almak en mantıklısı mı? (Yanılmıyorsam premiumda her şey dahildi ama tam bilmiyorum. Bu versiyonlar hakkında bilgi verirseniz iyi olur)

Mart'ta Battlefield Hardline çıkıyor ve 3-4 ay var. Az sayılacak bir süre kalmışken bunu almam çok uzun ömürlü olur mu benim için?

Cd-key olarak mı alayım yoksa cdli olarak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bf4 premium al oyun anca o zaman guzel cd keyde alabirsin cdlide bir ara playstoreda sadece oyum 40 tl idi

• quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

Bf4 premium al oyun anca o zaman guzel cd keyde alabirsin cdlide bir ara playstoreda sadece oyum 40 tl idi

Battlefield Hardline'ı beklemiyim diyorsun yani?
  • Hardline bf4dun hirsiz polis versiyonu bf4 daha kapsamli

• arma 3 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

Bf4 premium al oyun anca o zaman guzel cd keyde alabirsin cdlide bir ara playstoreda sadece oyum 40 tl idi

şu anda 40 tl hala
    ama premium alırsan 40 + 100 tl vermek gerekiyor
    140 tl yani
    belki yeni yıl indirimi vs. ile ucuzlar
  • Önce normal.bf4 al oyna , sıkılırsan pre alirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Önce normal.bf4 al oyna , sıkılırsan pre alirsin.

+11111111
  • Hardline BF4'ten farklı bir havada olacak gibi geliyor bana. BF4'ü öneririm, zaten 40 lira bir şey.

Şimdiye kadar bariz hileciye rastlamadım, belki hileci olduğunu çaktırmayan hileciler çıkmıştır arada, emin değilim. Küfür zaten tüm online oyunlarda var, kaçış yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Önce normal.bf4 al oyna , sıkılırsan pre alirsin.

Sonradan oyunu premium versiyon haline getirebiliyor muyuz yoksa ayrıyetten cdli olarak mı premium versiyon almamız gerekiyor?

quote:

Orijinalden alıntı: mazochist

Hardline BF4'ten farklı bir havada olacak gibi geliyor bana. BF4'ü öneririm, zaten 40 lira bir şey.

Şimdiye kadar bariz hileciye rastlamadım, belki hileci olduğunu çaktırmayan hileciler çıkmıştır arada, emin değilim. Küfür zaten tüm online oyunlarda var, kaçış yok.

Teşekkürler açıklayıcı bir yorum oldu. Yorumlardan sonra vazgeçtim Hardline almayacağım.
  • Evet sonradna.key alarak hesabini premium yapanilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arma 3 daha mantikli. Tefe koymuslar ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0YAN -- 15 Kasım 2014; 14:08:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence al. Fizik kuralları ve balistik gerçekçilik gayet güzel .Ama simülatör ayarında zor olsun daha gerçekçi olsun dersen arkadaşın dediği gibi arma serisinin sonuncusunu al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.