Şimdi Ara

BF4 Alışma Süreci Ve Türk Serverı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar battlefield4 é yeni yeni alışıyorum, oyunu düzgün oynamaya yeni başladım. Fakat sadece Assault oynayabiliyorum onda da bikaç silah yeni silaha alışmaya çalıştığımda kill bile alamıyorum, silahı geliştiremiyorum. Nedir çaresi siz naptınız? Ayrıca helikopteri vasat derecede sürebiliyorum fakat jeti, uçağı süremiyorum. Var mı taktikleriniz? Ayrıca hiç türk serverı yok sanırım oyunda bir tane var o da ayda yılda bir dolu oluyor. Öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ilk başta oyunu oynarken zorlanman normal bir de battlefield in önceki serilerindeki multipayer oynamadan direk bf4 oynamaya başladıysan zor olur senin için ayrıca Team Dead modlarında oynarsan alışırsın silahları açmak zamanla oluyor. Ben 10 kadar türk serveri buldum bazen o serverde oynuyorum.

• Aynen önceki oyunları oynamamıştım. Assault oynuyorum şimdilik zamanla alışıcam galiba. Türk serverlarının linklerini nerede bılabilirim?

• Battlelog Bf4 sayfafında server browser da arama yerine sadece turk yazıp aratın tüm türk serverleri karşınıza çıkacaktır.

• Kardesim konu en temiz olayi jet icin test range gir alıştırma yap ama once nasol kullanacagini anlatan youtube videolarni izle ben o sekilde jet kullanımına başladım.su anda skil kasmak istedigimde air superity oynuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 saati aşmış tecrubemle sana onerilerim
    1.Oyunun sistemine alışman için cq ve rush haritalarda oyna zaten bu oyun modları en çok oynanıyor
    2.Türk serverlarinda oynamani onermem bf değil cod oynanıyor o serverlarda (flag capture edeceğine kill almak için camp yapanlarla dolu)
    3.Haritaları ezberle bfde haritaları iyi bilen oyuncu her zaman 1-0 öndedir
    4.Kendine bir oyun planı belirle bu zamanla olur ama en önemli bölüm bu nasıl dersen atıyorum cq oynuyorsun karşı takım a,b,c almış sen tutup c flag ına d flag ından yaklasirsan %80 ölürsün (Bf de flaglar belli bir düzene göre yerleştirilmiştir .Her zaman ard arda gelen flaglara ulasabilecegin birden fazla yol vardır

• Türk serveri olarak battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/540181c0-d54f-4912-8b27-933dd368aa57/ToK-Turk-Ozel-Kuvvetleri-EasterEgg-Hunt/ kendi serverimizdir düşük ping oyuncular açısından her zaman avantajli
    Silahı gelistireme durumuna gelince rush ve Cq oyna rush da korumadayken m comlarin gorebilcegin yere pus bekle atackta her zaman kurup korunabilecek mcomlara atack yap

• ben ilk oynarken engineer alıp pdw silahıyla oynamıştım biraz öle geliştir kendini sonra carbine ye geç . ak 5c iyi silahtır ama yakın mesafeden iyi deil orta ve biraz uzak mesafeden deniçeksin onla sonra acw r yi açarsan akarsın alısırsın sonra assaulta geç aek bnce en iyi silah assaultun
  • biraz küçük maplarda kalabalık oyunlara katıl mesela 64 kişilik op.locker serverlere gir aimini geliştir zaten sonrası geliyor ben bf3ten geçtiğimde hemen alısamamıstım ama suan iyi bir statsa sahibim bütün silahlarım açık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.