Şimdi Ara

BF4-BF3 ikilisinden hangisini almalı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bf3 premium al keyfini çıkar iki oyuna da sahibim bana soracak olursan 3'ün haritaları ve oynanışı 4'ten daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 26 Eylül 2014; 15:04:31 >
  • 3 almayı kafaya koydum arkadaşlar, grafik için almak istemiyorum oyunu düne kadar mw3 oynuyordum zaten,bugün yarın elimde olur hepinize teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle bf3 diyorum.

bf3 multiplayer daha güzel, bf4'ün senaryosunu beğendim sadece.
  • Arkadaşım sen konuya hakim olmayan sırf yorum olsun diye yorum atmış olan arkadaşların tavsiyelerine kulak asma. Battlefield 4 bu fiyata düşmüş ve hatalar giderilmişken 3 ü tavsiye etmek nedir ya ! Yeni araçlar , dengelenmiş silah eklentileri , yeni paketler ile BF3 haritaları dahil keyifli birçok harita. Daha fazla ve etkileşimli yıkılma efektleri , daha yeni bir oyun olduğu için daha sık yapılacak güncellemeler ve etkinlikler, daha fazla oyun modu , daha iyi grafikler ve yeni efektler , fizik motorunda çeşitli iyileştirmeler. 4 ü ilk çıktığında almanı tavsiye etmezdim. Fakat şuan BF4 almaman için hiçbir sebep yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: n3Xtg34r

Arkadaşım sen konuya hakim olmayan sırf yorum olsun diye yorum atmış olan arkadaşların tavsiyelerine kulak asma. Battlefield 4 bu fiyata düşmüş ve hatalar giderilmişken 3 ü tavsiye etmek nedir ya ! Yeni araçlar , dengelenmiş silah eklentileri , yeni paketler ile BF3 haritaları dahil keyifli birçok harita. Daha fazla ve etkileşimli yıkılma efektleri , daha yeni bir oyun olduğu için daha sık yapılacak güncellemeler ve etkinlikler, daha fazla oyun modu , daha iyi grafikler ve yeni efektler , fizik motorunda çeşitli iyileştirmeler. 4 ü ilk çıktığında almanı tavsiye etmezdim. Fakat şuan BF4 almaman için hiçbir sebep yok !

yukarıdaki yazılanlara katılıyorum ayrıca bf3 geçenlerde bir hafta filan ücretsiz olmuştu.millet bir sürü hesap depoladı ve aimbot ile yardırıyor.her sv'de banko 2 aimbot oluyor,tek kişi olsa bile oyunu zehir etmeye yetiyor.sistemin bf4 için yeterliymiş fantazi aramaya gerek yok bf4 al rahatına bak. 2 yıl bf3 oynadım güzel oyun ona birşey demiyorum ama bu saatten sonra boşa para vermiş olursun bf3 alırsan.

• arkadaşlar bf4+PRE alıcam en uygun nerden alabilirim yardımcı olucak varmı
  • Sakın 3 almak gibi bir hata yapma hileci ve noob oyuncu dolu.bf4 al geç yakında güncellemede gelicek oyun tamamlanmış olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

arkadaşlar bf4+PRE alıcam en uygun nerden alabilirim yardımcı olucak varmı

BF4 ü d&r dan 60 liraya kutulu almanı sonrada playstore dan 70 liraya premium almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalChamp -- 28 Eylül 2014; 21:57:31 >
  • quote:

quote:

BF4 ü d&r dan 60 liraya kutulu almanı sonrada playstore dan 70 liraya premium almanı tavsiye ederim.

İkisinide playstoreden alsa bf4 40 tl premium 70 tl 20 tl kar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Ali

quote:

quote:

Öylede kanka BF4 ü kutulu alsa daha iyi değil mi ? Şahsen ben en azından oyunun kutusun olması taraftarıyım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Ali

quote:

quote:

Öylede kanka BF4 ü kutulu alsa daha iyi değil mi ? Şahsen ben en azından oyunun kutusun olması taraftarıyım.

Kutuyu ne yapacaksın ki hocam kaldırıp atacaksin

• Allah belasını versin Playstore'nin oyunu Cumartesi 20:30da aldım twitter facebook 4440375 Playstore çağrı merkezi açdırmadık şikayet kalmadı hala çözmediler oyunun ındırme lınklerı yok Orginden ındırıorum DLC paketleri hala bitmedi allah belasını versın bu TTNET ekibinin daha ne deyim
  • quote:

Allah belasını versin Playstore'nin oyunu Cumartesi 20:30da aldım twitter facebook 4440375 Playstore çağrı merkezi açdırmadık şikayet kalmadı hala çözmediler oyunun ındırme lınklerı yok Orginden ındırıorum DLC paketleri hala bitmedi allah belasını versın bu TTNET ekibinin daha ne deyim

Hocam ttnet in suçu yokki origin ile anlaşmalı ttnet keyi veriyor origin hesaptan indiriyorsun ttnet satış sayfasinda belirtmiş origin hesabı olmalı diye

• hocam tamam orda yazılanları bılıyorum olay o değil PLAYSTORE'DEN OYUNU ALIRSAN Oraya bir link ekliyor ve oyunu playstoreden aldıgın ıcın genişbantdan ındırıorsun oyunu yanı şöyle soyleyeyım hattın 8MB ise geniş banttan ındırıorsun oyunu ORGİN'e giriorsun ordan oyunu gosterıorsun bu kadar ama bana link gelmedi sorun orda
     BF4-BF3 ikilisinden hangisini almalı?
  • quote:

hocam tamam orda yazılanları bılıyorum olay o değil PLAYSTORE'DEN OYUNU ALIRSAN Oraya bir link ekliyor ve oyunu playstoreden aldıgın ıcın genişbantdan ındırıorsun oyunu yanı şöyle soyleyeyım hattın 8MB ise geniş banttan ındırıorsun oyunu ORGİN'e giriorsun ordan oyunu gosterıorsun bu kadar ama bana link gelmedi sorun orda

Link vermiyor artık ben 5 kere değişik oyun aldım link vermedi key verdi sadece fifa 15 bile vermedi

• bak şimdi arkadaşın hesaba girdim kendısı bf3PRE sahibi gördüğümüz gibi bir link var ve burdan ındırırsen genısbanttan ındırıor oyunu boylece saatlerce beklemıyorsun

mademki artık link vermiyorlar bu playstore ekıbı bılmıyormu bunu benı ugrasdırıor gunlerdır
  • quote:

bak şimdi arkadaşın hesaba girdim kendısı bf3PRE sahibi gördüğümüz gibi bir link var ve burdan ındırırsen genısbanttan ındırıor oyunu boylece saatlerce beklemıyorsun

mademki artık link vermiyorlar bu playstore ekıbı bılmıyormu bunu benı ugrasdırıor gunlerdır

Onları biliyorum hocam bendede yok indirme linki

• Gerçi bende premiumu playstore dan al diyorum ama 2 gündür ben kendime alamadım. Ödemeniz gerçekleştirilemedi veya ödeme sırasında hata oluştu falan diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum sorununuz incelenicek diyip kayıt alıyorlar.
  • quote:

Gerçi bende premiumu playstore dan al diyorum ama 2 gündür ben kendime alamadım. Ödemeniz gerçekleştirilemedi veya ödeme sırasında hata oluştu falan diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum sorununuz incelenicek diyip kayıt alıyorlar.

Parayi bana gönder senin yerine ben aliyim

• Merhaba, Battlefield 4 + Premium PC için 180 lira civarına denk geliyor. Ben dün BF4 hesabımı satmak veya takas atmak için konu açmıştım. Eğer PC için BF4 + Premium alacaksanız, 120 liraya veya FIFA 15 CD Key' i ile takas edebiliriz. İyi günler...
    Not: Dün açtığım http://forum.donanimhaber.com/m_97798900/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.