Şimdi Ara

BF4 Çift Mortar Nasıl Açılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Videolarda izliyorum da yan yana iki tane mortar açılıyor. Bir türlü beceremedim konu hakkında bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Çift mortar diye bişe yok. Farklı iki kişinindir onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift mortar diye bir şey yok diye biliyorum, teki UCAV olabilir, mortar'a benziyor yere konunca.

Indirect Fire perk'ünün 3. level'ında roket sayısı artıyor sanırım, bir tek o var.
  • Bu videoda gördüm de sizde izlerseniz ne demek istediğimi göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greqorian -- 10 Kasım 2014; 8:07:11 >
  • Bu video oyun çıktıktan hemen sonra çekilmiş. Salak Dice'ın huyudur, başta OP silahlar ve aygıtlar koyar, sonradan düzeltir. Oyun ilk çıktığında 2 tane mortar koyma gibi bir olay olabilir.

Ya da dediğim gibi Indirect Fire Perk'üyle alakalı bir durum. Mortar'da atılan top sayısını yükseltiyor Battlelog'da yazdığına göre. Bu da 2 mortara sahip olmakla aynı mantık
  • Onlar oyunun açığı normalde 2 tane Mortar kuramazsın, Engineer sınıfı ile de AA Mine ve Stinger beraber kullanılabiliyordu, DICE sonradan bu hataları düzeltti.
  • Indirect Fire Perk'in mortar mermi sayısını yükselttiğini biliyorum da acaba başka bir şey var mı diye şüphelendim. Dedim eleman videoda çatır çatır açıyor mortarları ben mi beceremiyorum diye sorayım dedim.
  • böyle bir uygulama kalktı. paket atarak ekstra hemen mortar alabiliyor. ama şimdi öyle birşey yok. iyiki de yok.
  • harece66 kullanıcısına yanıt
    Videoda ki gibi olsa 64 kişilik rush maplerinde kaç kişi öldürebileceğini sen düşün. :) Tek mortar ile 12 dk da 35/2 yapmışım. :)
  • çift mortar değil o sanırım diğerinin mermisini atarken yanına cephane atıyor diğer mortar geliyor onu kurup onun mermilerini atıyor sanırım minimapda diğerleri görünmüyor kurunca yenisini eskisi patlıyor 1.41 de görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 24 Kasım 2014; 12:54:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.