Şimdi Ara

BF4 Donma Sorunu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim başım bf4 ile dertte, durup dururken oyun donuyor ama bilgisayarımda sorun yok ctrl alt del yapıp oyunu kapatabiliyorum. İlkten ekran kartımın sürücüsünü güncelledim ama nafile , ekran kartındaki oc yi kaldırdım gene nafile işlemcim 4.5 ghz de 1 saatlik occt işkencesinde bile maksimum 60-62 derece oluyor. Böyle şu kadar oynayınca oluyor diye bir şeyde yok bazen 2-3 dakika sonra bazende hiç yapmıyor anlamadım gitti... Donanımsal bir sorun olsa bilgisayar komple donar ancak oda yok sadece oyun donuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 12 Kasım 2013; 12:55:12 >

• Bir çoğunda aynı sorun var bende dahil. Çözüm güncelleme beklemek
  • Oyun çıkalı 1 ay olcak daha yama filan yok ilginç....
  • Aynı sorun bende de oluyor oyunda oynarken çat diye kitleniyor oyun ctrl alt del yapmadan kapatamıyorum oyunu. en çok arkadaş listemdeki biriyle aynı haritaya girince oluyor tek başıma oynarken daha az rastlıyorum bu kitlenme olayına. herhangi bir çözüm yokmu bunun için?
  • Sistem ozlelliklerini yazarsaniz arkadaslar daha iyi yardımcı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sorunum son yama ile düzeldi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Aynı sorun bende de oluyor oyunda oynarken çat diye kitleniyor oyun ctrl alt del yapmadan kapatamıyorum oyunu. en çok arkadaş listemdeki biriyle aynı haritaya girince oluyor tek başıma oynarken daha az rastlıyorum bu kitlenme olayına. herhangi bir çözüm yokmu bunun için?

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.