Şimdi Ara

BF4 en iyi map/en sevdiğiniz map? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tüm haritalar TDM olacak ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

25 kaismda buraya golmud.ve dawnbraker demisim ama simdi tamamen degisti.
    Oyunu günde 8 saat oynuyorsam rahat 7si shanghai %90 shanghai oynuyorum

fark ettim

benim ki;

metro
    operation locker
    Gulf of man 2014
    ...

Diye gider :)

BF2 deki birkaç harita var hala aklımda.Onlarda çok güzeldi.

birde @0ops bf3 satın almıştım.HDD de setup dosyası da var. Kurayım mı sence? BF3, BF2 ye daha benzer diyorlar. Acaba map olarak çok farkı var mı bf4 ile? BF3 mapları ile BF4 mapları aynı mı? Yada bf3 ü aklımdan çıkarayım mı?

selametle

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

quote:

fark ettim

benim ki;

metro
    operation locker
    Gulf of man 2014
    ...

birde @0ops bf3 satın almıştım.HDD de setup dosyası da var. Kurayım mı sence? BF3, BF2 ye daha benzer diyorlar. Acaba map olarak çok farkı var mı bf4 ile? BF3 mapları ile BF4 mapları aynı mı? Yada bf3 ü aklımdan çıkarayım mı?

selametle

Hocam valla siz bilirsiniz, bf3 deki maplerle bf4de ayni olan 4 map var; gulf of oman, caspian border, firestorm, metro

BF2 de olup, 3dede olan : gulf of oman, sharqi peninsula, strike at karkand, wake island var.

Digerleri bf3 özgü mapler, ben kurup oynamani oneririm, 4e gore daha kolay daha seri , oynanmasi gereken bi oyundur, oyna derim kısaca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

quote:

fark ettim

benim ki;

metro
    operation locker
    Gulf of man 2014
    ...

selametle

Hocam valla siz bilirsiniz, bf3 deki maplerle bf4de ayni olan 4 map var; gulf of oman, caspian border, firestorm, metro

BF2 de olup, 3dede olan : gulf of oman, sharqi peninsula, strike at karkand, wake island var.

Digerleri bf3 özgü mapler, ben kurup oynamani oneririm, 4e gore daha kolay daha seri , oynanmasi gereken bi oyundur, oyna derim kısaca

Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O değilde gulf of oman çok itici olmaya başladı toz toprak çok gereksiz
  • ne bir tane mapi ne de bir tane silahı sevemedim şu oyunda. çeşit çok ama hepsi boş.
  • arkadaşlar bf4 ü torrent olarak indirimiştim ve cracli olarak single player modunu kapttım.Bugun bir site üzerinden key aldım ve key anında geldi.Origin üzerinden bf4'ü lisansladım.Şu anda güncellemeleri yapıyor ve bütün dlcler bedava olmuş.Bu dlc'ler Single player üzerinden mi yoksa multiplayer üzerinden mi oynanıyor?
  • multiplayer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xako

multiplayer.

Sağolun hocam bir şey daha soracaktım dün Akşam üstü tüm Dlc ler bedavaydı dışarı çıktım akşam gelince indiririm dedim akşam geldiğimde ise tüm dlc ler 15 Euro olmuştu 😬 sanırım bedava dlc leri kaçırdım acaba bir daha ne zaman bedava olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani bunu kimse bilemez :) keşke alsaydın oyun almadan da kütüphanene ekleyebiliyordun oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xako

yani bunu kimse bilemez :) keşke alsaydın oyun almadan da kütüphanene ekleyebiliyordun oyunu

acemilik işte neyse yavaş yavaş başladım ben de oyuna single modunu ultra ayarlarda yüksek fpslerde hiç kasmadan kapattım.bilgisayar sağlam.ancak mpye girdiğimde fps düşüşü var ve görüntü ayarları 1920x1080 ve ultrada olmasına rağmen sanki biraz gözüme kötü geldi görüntü ayarlarımın iyileşmesine ve fps düşüşü sorunlarına önerileriniz nelerdir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.