Şimdi Ara

BF4 en iyi map/en sevdiğiniz map?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu Kasımda açmıştım o zaman 10 harita vardı şimdi 22

artık güncelleme vakti geldi. top 10 haritam şöyle

Gulf Of Oman

Caspian Border

Silk Road

Hainan Resort

Zavod

Golmud

Nansha Strike

Wawe Breaker

Operatin Mortar

Guilin Peaks

bunlar arasında sıralama yok genelde hepsi en çok oynadığım maplar.

bunlar haricinde Firestorm Shangai Altai Range Dragon Pass Rogue'de oynuyorum, ama bunları genelde daha az oynuyorum,

en az oynadıklarımsa Paracell Dawnbreaker Flood Zone Lancang Dam bu haritalar pek iyi değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 22 Nisan 2014; 16:11:46 >

• Paracel Storm, Golmud Railway, Rogue Transmission, Siege of Shangai gibi büyük haritaları daha çok seviyorum, favorim Paracel Storm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 27 Kasım 2013; 19:03:40 >
  • ben hepsinde oynamayı seviyorum ama Rush seviyorum ama şöyle 64 kişili bol haritalı bir server bulamadık adam gibi
  • Başta golmud sonra shangai ve dawnbreaker daha sonra paracel ve lancang dam iyi sayılabilen haritalar. Bir armored kill gibi olmasada işte, ne yapacan bekliyoruz bir devasa map
  • Operation Locker TDM oynarken en çok zevk alıyorum.
  • Operation Locker
  • Dawnbreaker gibi bir map dururken operation locker nedir ya
  • Golmud ve Paracel seviyorum ben.
  • Zavod , Dawnbreaker , Locker
  • Golmud,rogue,lancang,paracel.en sevmediğim de locker.locker oynayacak olsam cod oynarım zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulf of oman ve canal dan sonra hiçbirine ısınamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

gulf of oman ve canal dan sonra hiçbirine ısınamadım

Gulf of oman map deildi resmen yeni bir oyundu :D Bende çok severdim o mapı. Ona benzeyen Paracel Storm var orda Rush cok keyifli oluyor ''RECON'' la. :))
  • Operation locker : operation metro

En iyisi golmud railway ve dawnbreaker
  • Paracel Storm
  • Shangai güzelde ah birde oynayabilsek. genel olarak Golmud Paracel ve Dawnbreaker seviliyor sanırım
  • Zavod,Paracel
  • Paracel Storm...
  • her türlü Shangai gideri var... bomba oynayacaksan lockerdan başka tanımam ... geçenlerde 103dk oyun sürdü taktigi iyi biliceksin düşmanı yarıcaksın bombacıya etten duvar öreceksin oynaması süper oluyor....
  • locker en rezil harita...
    haritaların hepsi kötü...
    kötünün iyisi rogue ve paracel...
    betada beğenmediğimiz shangai de bu rezil haritalar içinde yine oynanabilir duruyor...
    chaina paketiyle umarım güzel devasa bir arazi haritası gelir...
    mevcut haritalarda 64 kişi kimin kime ne yaptığı belli değil... 32 kişiden fazla oynanmıyor...
  • Locker ve Shangai favorim.Zavod'u bir türlü sevemedim.Adamları resmen göremiyorum o haritada çiçekten böcekten, haritanın renginin yapısından sanırım ister istemez kamuflaj oluyor adamlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.