Bildirim
Bf4 En ucuz şekilde premium alma.
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ben meksika üzerinden almıştım onunla alakalı bi konu var bak istersen. yaklasık 1 yıldırda oynuyorum bir sorun çıkmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: Sean john
ben meksika üzerinden almıştım onunla alakalı bi konu var bak istersen. yaklasık 1 yıldırda oynuyorum bir sorun çıkmadı
Teşekkürler hola diye bir eklentiden bahsediliyor onla goirdoğimde originde origin meksika oluyor. Ama ödemede sıkıntı çıkarmı diye korkuyorum.
Birde originin şuan yüzde 20 indirim kodu var onu nereye yazacağız ben denemek için satın almaya çalıştım direk kart bilgilerini istedi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslinda turkiyedende alirdinyaa daha iki uc gun once 10 euroydu bf4 bide yuzde 20 yi eklerdin baya ucuza alirdin . Indirim kuponu satin almasirasinda giriliyor dogru kredi karti bilgileri girdikten sonra onu giryorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Sean john
Aslinda turkiyedende alirdinyaa daha iki uc gun once 10 euroydu bf4 bide yuzde 20 yi eklerdin baya ucuza alirdin . Indirim kuponu satin almasirasinda giriliyor dogru kredi karti bilgileri girdikten sonra onu giryorsun
Uzun zamandır bakıyorum premium edition, premium membershiple aynı fiyat.39€
Hola ile meksikadan bakınca premium membership 35 dolar %20 indirim olsa 27 dolar oluyor.
gamekeystore.net
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gittigidiyordan ****_sanalsaray
Burdan almıştım güvenilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 8 Ocak 2015; 2:37:02 >
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Mr Jack
gamekeystore.net
Teşekkürler. Ancak yaklaşık 15 gün önce hola ile meksika originden aldım
quote:
Orijinalden alıntı: Niyazi_
Standart Bf4 sahibiyim . Premium almak istiyorum güvenli bir şekilde en ucuz nasıl alabilirim ?
ininal kartla almak zorundayım.
Nasil aldin anlatabilirmisin
quote:
Orijinalden alıntı: alper3333
quote:
Standart Bf4 sahibiyim . Premium almak istiyorum güvenli bir şekilde en ucuz nasıl alabilirim ?
ininal kartla almak zorundayım.
Nasil aldin anlatabilirmisin
Hola eklebtisinden meksika yaptım ip i.originden satın al a tıkladım. (Site origin.mx oluyor meksika ip inden girince . ) e mail yazma kısmında holayı kapatıp devam ettim
Hocam ya asil konunun linkini atabirmisin bununla ilgili birde bu sekilde girdiginde her seferinde ip yi meksikami yapmak zorundasin, oyun sana kaca geldi bu sekilde
quote:
Orijinalden alıntı: StaatSanWalt
Hocam ya asil konunun linkini atabirmisin bununla ilgili birde bu sekilde girdiginde her seferinde ip yi meksikami yapmak zorundasin, oyun sana kaca geldi bu sekilde
http://teknoseyir.com/durum/230335
bana 1 ay felan önce premium 50 tl ye geldi.
quote:
quote:
Sansimiza premium edition 39 dolar olmus sanirim bu durumda turkiyeyle ayni fiyat neredeyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Sansimiza premium edition 39 dolar olmus sanirim bu durumda turkiyeyle ayni fiyat neredeyse
17 dolara almıştım ben zira o zaman dolarda bu kadar yükselmemişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X