merhaba arkadaşlar ben sadece bf4 oynuyorum zotac gtx560ti kullanıyordum onu değiştirmeye karar verdim 600tl bütçem var tavsiyelerinizi bekliyorum nvidiaekran kartı alacağım ati düşünmüyorum ona göre yorum yaparsanız sevinirim kartı fiyatıyla yazarsanız iyi olur işlemcim i5 2500
GTX670 modellerinin OC li olanlarına bakabilirsiniz.
hocam o terimleri çok iyi bilemiyorum ama öneriniz için sağolun.
Önemli değil nvidia isterseniz Gtx660Ti alabilirsiniz
peki hangi markanınkini önerirsiniz ben asus düşünüyordum ısınma sorunu olmasın diye çift fanlı istiyorum bir de TOP directcu gibi terimler var onlar hakkında öneriniz var mı?
hocam o kartı haftasonu indirimiyle de o paraya bulabilir miyim acaba ?
Bahsedilen kart referans stock soğutucu içerir. Benim yaptığım hatayı yapmayın. Bende zamanında Zotac Gtx 760 almıştım ama şimdiki aklım olsa almazdım. Oyunlarda 80-85C'leri görüyorum. Performansa sözüm yok hakkını weriyor ama çok ısınıyor.
hocam o kartı haftasonu indirimiyle de o paraya bulabilir miyim acaba ?
Bahsedilen kart referans stock soğutucu içerir. Benim yaptığım hatayı yapmayın. Bende zamanında Zotac Gtx 760 almıştım ama şimdiki aklım olsa almazdım. Oyunlarda 80-85C'leri görüyorum. Performansa sözüm yok hakkını weriyor ama çok ısınıyor.
aynen ben de artık ısınma sorunu yaşamak istemiyorum zotac almam bundan sonra kesinlikle.
quote:
Orijinalden alıntı: olak321
Son 27 ürün hafta sonu hafta içi falan yok ürün bitene kadar bu fiyatta bence kargoyla sipariş verin
malesef şu an sipariş verebilme imkanım yok ondan dolayı sormuştum.
Yok sorun Zotac'ta değil, sorun o modelinde. Bu modelini almamak gerekiyordu yoksa Zotac'ında özel soğutmalı modelleri war.
2 hafta zamanın var fiyatlar değişmez
HeAdShOcKH
kullanıcısına yanıt
ben asus düşünüyorum 660ti ve 760 arasında gidip geliyorum mobilden girdiğim için pek araştıramadım ama haftasonu kapsamlı araştıracağım.
olak321O
kullanıcısına yanıt
o zaman iyiymiş okuduklarıma göre güzel bir kart haftasonu iyice araştırırım öneriniz için sağolun.