Şimdi Ara

BF4 Key Aranıyor ( max 65 TL )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet banka hesabına ya da şans oyunu hesabına havale olarak atabilirim , max 65 TL :)

• bi dakka hocam playstore dan 100 e alıp atayım :)

şaka bir yana şu anda 65 e bulmak zordur herhalde. meksika proxy si üzerinden falan ucuza alanlar var bir bakın isterseniz forumda konu mevcut
  • dostum playstore için indirim kodumda var da , playstore için kredi kartı felan lazım , meksikadan da paypal felan lazım sanırım alamam yani anca hesaba havale ile alabiliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuNuSHD

dostum playstore için indirim kodumda var da , playstore için kredi kartı felan lazım , meksikadan da paypal felan lazım sanırım alamam yani anca hesaba havale ile alabiliyorum..

innial kart al 5 tl
  • haklısın öyle yapacağım sağol :)
  • Bende meksikadan aldım kredi kartımda 30 tl indirim vardı 50 tl'ye geldi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Bende meksikadan aldım kredi kartımda 30 tl indirim vardı 50 tl'ye geldi oyun

kredi kartımda indirim vardı derken? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

kredi kartımda indirim vardı derken? :)

Bankadan SMS gelmiş kasım ayında yapacağınız ilk alışverişinizde 30 TL indirim kazanacaksınız diye bende meksikadan BF4 aldım 50TL ödedim. Aslında hiç alışveriş yapmak gibi niyetim yoktu, dedim boşa gitmesin.
  • bunlar aradığınız droidler değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qahlel -- 14 Eylül 2017; 6:8:10 >
  • Arkadaşlar hesap olarak isterseniz bf4+premium ve içinde crysis2 bournout paradise ultimete box var hepsine 120 tlye veririm.Bf4 ü satma sebebim multiplayer olarak becerememem betayı bir heves oynayıp aldım ama artık oynamak istemiyorum.
    not:keyler kullanılmış hesap olarak satılacaktır BF4 Key Aranıyor ( max 65 TL )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal81 -- 26 Kasım 2013; 19:50:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.