Şimdi Ara

bf4 loading süresi 4dk (çare arıyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar bf4 multi oynamaya çalışıyorum laptopta..mediumda oyun akıcı ..ama oyuna girerken 3-4 dakika ssürüyor ..map değişiminde de öyle..ben oyuna girene kkadar millet zaten bütün bayrakları almış 1000 puanı almış oluyor napicam ben bunun için ..oyunu lenovo z500 laptop ta oynuyorum
    İ5 işlemci gt645m işlemci 4gb ram.. PC de SSD yok bu yüzden mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimahmet -- 27 Nisan 2015; 15:29:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zalimahmet kullanıcısına yanıt
    Çare ssd. Başka türlü çözemezsin.

• Barracuda ile 1,5 - 2 dk civarı sürede girebiliyorum oyuna. Notebook'ta 2,5" hdd olduğunu düşünürsek hızın 4 dk olması normal. Çare ssd.
  • samsung evo 850 500gb alıp keyfine bakacaksın, mekanik hdd'leri depolama dışında kullanmak mantıklı değil artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

samsung evo 850 500gb alıp keyfine bakacaksın, mekanik hdd'leri depolama dışında kullanmak mantıklı değil artık.

Hocam onun fiyatı laptopun yarı fiyatindan fazla aceba ikinci eli ne kadardır ? Aslında çok iyi bi boost olur pc ye

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

samsung evo 850 500gb alıp keyfine bakacaksın, mekanik hdd'leri depolama dışında kullanmak mantıklı değil artık.

Hocam onun fiyatı laptopun yarı fiyatindan fazla aceba ikinci eli ne kadardır ? Aslında çok iyi bi boost olur pc ye

850 evo serisi yeni çıktı, 840 evo'ların 2.elini bulabilirsiniz ya da amazon gibi sitelerden alıp %40 daha ucuza mal edebilirsiniz.

• Sürekli map değişilen bir oyunda SSD almak şarttır. Samsung Evo ile 30 saniye civarında oyuna girebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monaktus

Sürekli map değişilen bir oyunda SSD almak şarttır. Samsung Evo ile 30 saniye civarında oyuna girebiliyorum.

Masaüstü pc de sabit diskte el başlarken yetisiyorum ama laptop yetersiz.. Galiba 7200 rpm 5400 rpm farkı etkili

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.