Şimdi Ara

BF4 MÜ CS GO MU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ve
    Steam sifresini bile unuttum
    Cs go ya bakmazsin bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bf4 ve csgo oynuyorum bf4 çok iyibir oyun cs go bana biraz kötü geliyor benim en sevdiğim cs 1.6 idi ondan sonra ki hiç cs serisinden acıkcası zevk almadım tabi bu benim görüşüm bf4 csgoya göre daha kapsamlı oldugu için güzel
  • Bf4 iyi sistem gaming set ister. Oyunda premium icerik dahil olmak uzere birsuru araç oyun modu bulunur haritasi Csye gore cok buyuktur. Kisacasi bayagi saracak bir oyun. 23 saat uyamadan oynamiştim. Ea games bf serisi konusunda basarili. He kotu yonlerinden bahsedmek gerekirse troll playerlar gelebiliyor. Mermi can vermeyen arac waste yapan vs.

CS 10 yildir ayni olan fps. Go surumu ile tek eklentisi yeni bombalar ve silah skinleri bicaklarivs var. Harita ayni. Mantik ayni. Gordugun dusmani vur. Bombayi coz rehine kurtar. Ama hala eglenceli. Ozellikle competive moduna arkadaşlarin ile girince efsane oluyor. Ama kotu yani tek oynayamazsin rus polonyalilarin tecavuz üne ugrarsin. Hele silver ve gold rutbesindeysen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikilma meselesi bence. Önce 800 saat cs go oynadim ardindan 500 küsür saat bf4 ve ardindan 700 saat cs go maceram var. Iki oyunda iyidir karar sana kalmis.

• cs go aldım 2 gündür oynuyorum zevkli geliyo . 15 gün sonra filanda bf4 alıcam. Şuan lcd kare monitörle oynuyorum çok fazla tadı çıkmıyor bf4 alınca bi monitörde çakıcam iyi olucak
  • Ben sadece cs go ile ilgili bir kaç bir şey söyleyeyim . Artık yeni oyuncumu yoksa değilmi bilmem ama onlarca oyuncu sadece skinlere vakit harcadığı kadar oyun içinde kazanmak için zaman harcasa cs go hakikaten daha zevkli olur. Round bitimine kalmış 40 sn teror bomba koymuş adam cs timinde yerden 30 sn silah beğendi gidip de terorü yok edeyim falan yoook.
    Bir silah ve bıçak skini dir almış gidiyor . Csyi ilk versiyonundan beri oynamış birisi olarak şu anda en fazla 40 dakikadan sonra sıkılıyorum sebebi yukarida yazdığım boş gezenler oyun katledenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

Bf4 iyi sistem gaming set ister. Oyunda premium icerik dahil olmak uzere birsuru araç oyun modu bulunur haritasi Csye gore cok buyuktur. Kisacasi bayagi saracak bir oyun. 23 saat uyamadan oynamiştim. Ea games bf serisi konusunda basarili. He kotu yonlerinden bahsedmek gerekirse troll playerlar gelebiliyor. Mermi can vermeyen arac waste yapan vs.

CS 10 yildir ayni olan fps. Go surumu ile tek eklentisi yeni bombalar ve silah skinleri bicaklarivs var. Harita ayni. Mantik ayni. Gordugun dusmani vur. Bombayi coz rehine kurtar. Ama hala eglenceli. Ozellikle competive moduna arkadaşlarin ile girince efsane oluyor. Ama kotu yani tek oynayamazsin rus polonyalilarin tecavuz üne ugrarsin. Hele silver ve gold rutbesindeysen

Bence başırılı olan ea değil oyunu sömüren ea ...
    Bu arada Cod,Bf ve Cs yi karşılaştıranları hiçbir zaman anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 13 Kasım 2014; 17:40:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloody.Mary

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

2 side iyi oyun . Ben 2 sinide aktif olarak oynuyorum . İmkan varsa 2 sinide alabilirsin . İyi kötü olarak değerlendirmek doğru olmaz bazısı bf beğenirken bazısı cs yi beğeniyor ben ise 2 sinide beğeniyorum .

2 sinide alıcam zaten ama şimdi birini alıp 1 ay filan oynamak istiyorum diğerine sonra geçmek istiyorum.

aynı anda bf4, bf3, co:go mw2 ve mw3 oynuyorum, bi sorun yok
    keyfin hangisini isterse onu oynarsın... ikisini de almanda hiç bi sakınca yok
    aksine bazen bf4 bayabiliyor, o zaman cs:go takılırsın ya da tam tersi

• ya bakın beyler grafik olarak Tabiki bf4 ama siz serbest oyun ve gelişmiş seçenek istiyorsanız cs go
  • Tartışmasız bf4

• Battlefield 4 tabikide tartışmasız CS mi kaldı artık bırakın şu çocukken internet cafe de oynadığınız oyunu.

• CS bence. BF kolay bir oyun. CS'de emek var alışman lazım öğrenmen lazım. Ne kadar iyi oynarsan oyna ölürsün. Zevki çıkar. Garip bir yorum oldu ama böyle..
  • Saçmalamışsınız CS GO da zor olan ne var dünyanın gelmiş geçmiş en kolay fps oyunu CS dir. Battlefield 4 fps nin KRALI dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Saçmalamışsınız CS GO da zor olan ne var dünyanın gelmiş geçmiş en kolay fps oyunu CS dir. Battlefield 4 fps nin KRALI dır.

Yav he he.. Kolaymış..
  • Bence kolay bir oyun cs go komik olmayın

• kara344 kullanıcısına yanıt
    Kolay botlarla oynuyorsun sanırım. Seni profesyonel serverlara bekleriz.

• Battlefied 4 te bot felan yok önce bir oyunu oyna sen

• quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Battlefied 4 te bot felan yok önce bir oyunu oyna sen

CS'den bahsediyorum iyi oku
  • bf4 ile cs kıyaslanamaz bile. cs oynayanlar genelde eşya alıp satmak için oynuyor ve grafik oyun motoru vs çok eski. bf4 ise 64 kişilik serverlar, hava, deniz, kara savaşları, uçak-helikopter-tank-jip-hücumbot-kar motoru vs birçok araç kullanımı, oyunda insansız hava araçları kullanımı, bombardıman uçağı çağırma, silah ve araçları geliştirme upgrade etme daha birçok şey var. üstelik bf4 optimizasyonu çok daha iyi. yani kısaca bf4.
  • Ben Cs go hiç bir zaman oynamadım oynamam da sen önce bir sor cs oynadın mı diye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.