Şimdi Ara

BF4 MÜ CS GO MU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kara344

Ben Cs go hiç bir zaman oynamadım oynamam da sen önce bir sor cs oynadın mı diye.

Oynamadan kolay olduğunu nasıl savunuyorsun acaba? Bu kadar da tutarsız olunmaz önce oyna sonra konuş o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameplay izledim benim için yeterli oldu. Düşünmeden boş boş yorum yapmayınız.

• BF gerçekçidir,savaş atmosferi vardır, pek çok araç v.s. kullanabilirsin. Grafiksel üstünlüğüne laf bile yok. Sniper hariç, ateş etmesi CS'a göre daha kolay.

CS de gerçekçilik yoktur ama türünün en taktiksel oyunlarından biridir. Rekabetçi yapısı da çok daha yüksek. Turnuvalarından da fark ediliyor bu. AK47 v.b. silahları kullanmak çok zor, ustalık gerektiriyor.
  • bendd ikisini aktif oynuyorum ancak bf4 den sonra cs csden sonrada bf4 zor oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Gameplay izledim benim için yeterli oldu. Düşünmeden boş boş yorum yapmayınız.

Bence sen oynamadan boş yorum yapma
  • Yorum yapmak için bu cs saçmalığını oynamaya gerek yok.

• 2015 yılında 2000 model araba kullanmaya benzer cs go oynamak.
  • uzun yıllardır cs oyuncusuyum. haliyle çıktığı gün aldım cs go yu. ilk çıktığında oynanmayacak durumdaydı fakat şuan çok iyi durumda. oyun tamamen yetenek, taktiksel düşünce ve harita bilgisine bakıyor. hele arkadaşlarınla oynarsan rekabetçi modda inanılmaz zevk alırsın. aynı zamanda bf4 te mevcut. uçak tank helikopter gibi araçlar çok + katıyor oyuna. her ikisinin de boş oyun olmadığını düşünüyorum. tek oynayacaksan bf4 ile başlaman daha iyi olur. ekip var ise topluca cs go alın.
  • Cs çok zor bi oyundur.Her silahın kendine özgü bi spray pattern'i var.Öyle yürüyüp ateş ederken tek mermi bile tutturamazsın adama.Ve bi de şöyle bi durum var cs'de,oynadın alıştın oyunda yüksek ranklara çıktın diyelim 2 ay ara ver silver 1 gibi oynamaya başlıyosun.Tekrar alışmak da çabuk olmuyor.Cs de başarılı olmak için oyunu düzenli bi şekilde oynamak gerekiyor.Eğer oyunu competitive bi şekilde oynuyorsanız tabi.Pub da eğlence için oynanırsa o zaman durum farklı.

Bf cs 'ye göre daha kolay tabi.Ama onun da incelikleri var.Araç kullanımı,spray patternlar onda da var.İkisi arasında tercih yapacak olsam Bf derdim.CS arkadaşların da dediği gibi artık klasikleşmiş bi oyun.BF 4 de onlarca silahın,aracın bulunduğu yapılacak şeylerin çok olduğu bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 19 Ocak 2015; 13:54:10 >
  • Tartışmasız bf4.

• Bf de iki tank sürdü diye cs go ya laf atan ergenlere bakma sen iyice araştır hangisi zevkine uygunsa onu al. Cs nin zevki hem oyunun sadeliğinde hem de taktiksel oynamak zorunda olmasındadır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.