Şimdi Ara

BF4 online multiplayer [PC]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a beyler daha önce ps3 de bf4 ü online oynuyordum askere gitmek zorunda kaldım felan satmak zorunda kaldım. neyse şimdi x sitesinden şu 24 saat denemek için olanlardan hani :D indirdim oyunu ama multi player oynamak için ilaç felan indirdim denedim yok arkadaş olmuyor. online oynamak için illa satınmı almak gerekir evet ise fiyatları nedir cd almak yerine key alıp daha ucuza mal edebilirmiyim. :) ???

• Premiumsuz 30 liradan daha az al gitsin ya CD ile daha pahalı olur sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • origin üzerinden orjinal biçimde 1 haftalık deneme sürümünü indirebilirsin. 25gb falan tutar. sonrasında oyunu beğenirsen 30 lira civarına cd keyleri satılıyor cd keyi kullanarak oyunu satın almış olursun tekrar indirme yapmana gerek kalmaz.
    sen korsan indirmişsin oyunu korsan versiyonuyla multiplayera giremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriboyka

origin üzerinden orjinal biçimde 1 haftalık deneme sürümünü indirebilirsin. 25gb falan tutar. sonrasında oyunu beğenirsen 30 lira civarına cd keyleri satılıyor cd keyi kullanarak oyunu satın almış olursun tekrar indirme yapmana gerek kalmaz.

aynen sildim zaten oyunu tamam bu 1 haftalık deneme sürümünü nerden indireceğim link verebilir misin? keyi de kendi sitesinden mi alacam yoksa başka bi yerden mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafamy

quote:

Orijinalden alıntı: nuriboyka

origin üzerinden orjinal biçimde 1 haftalık deneme sürümünü indirebilirsin. 25gb falan tutar. sonrasında oyunu beğenirsen 30 lira civarına cd keyleri satılıyor cd keyi kullanarak oyunu satın almış olursun tekrar indirme yapmana gerek kalmaz.

aynen sildim zaten oyunu tamam bu 1 haftalık deneme sürümünü nerden indireceğim link verebilir misin? keyi de kendi sitesinden mi alacam yoksa başka bi yerden mi ?

Origini indirip kendine bi hesap oluştur. Ardından game time kısmından battlefield 4ü kütüphanenene ekleyip indir. Keyi g2a veya gittigidiyordan alabilirsin oyunu beğenirsen.

• nuriboyka N kullanıcısına yanıt
    Dahaönce ps3 de oynadığım hesabım vardı zaten ama orjinalini nerden indirecem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafamy

Dahaönce ps3 de oynadığım hesabım vardı zaten ama orjinalini nerden indirecem?

https://www.youtube.com/watch?v=a6rK9JYS9qk
    bu video işini görür galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.