Şimdi Ara

Bf4 Oynuyan Bilgili Kişiler İçeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, oyunu yakın zamanda almıstım 2-3 gündür oynuyorum. 4 sınıf var ve bunların her birinin birsürü silahı var. Ben son 2 gündür assault oynuyorum ve iyi yani. Öncelikle sormak istediğim assaultta en iyi silah hangisi? Yani hangi silahı açtıktan sonra o silahı oynayıp özelliklerini açmalıyım? Aynı soru bütün oyun içinde en iyi silah hangi sınıfın hangi silahı? Ayrıca oyunlarda hangi sınıf daha iyi kişisel görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Oyunda gördüğüm kadarıyla silahların büyük etkisi var en iyi silahı yanıtlarsanız sevinirim.

• Oyunda en iyi silah diye birşey yok . En iyi sınıf diye de birşey yok. O an hangisi gerekliyse o sınıfı oynamalısın.

Silah için : 2-3 gündür oynamıssın devam et 1 ay gibi bir sürede oyunu çözer kendi silahını ( silahlarını ) bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Oyunda en iyi silah diye birşey yok . En iyi sınıf diye de birşey yok. O an hangisi gerekliyse o sınıfı oynamalısın.

Silah için : 2-3 gündür oynamıssın devam et 1 ay gibi bir sürede oyunu çözer kendi silahını ( silahlarını ) bulursun.

Her silahın ayrı ayrı şeyleri özelliklerini geliştirildiğinden dolayı çok uzun bir zaman alıcaktır. Assault için m416 çok iyi diyenleri okudum nette ancak oyunda assault'ta bu silahı göremedim bende mi bi sorun var?
  • Her silahin kendine ozgu ozelligi var. En dengelilerden bahsetmek gerekirse assault classindaki ace 23 ve m416 onerebilirim. Daha hizli silahlar var ama kontrol etmesi zor ve isabetliligi dusuk. Daha yavas silahlar var isabetliligi yuksek ama onlar da dedigim gibi yavas. M416yla bi sure oyna derim. M16a4 veya m4 de deneyebilirsin eger burst fire silah kullanabilirsen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Her silahin kendine ozgu ozelligi var. En dengelilerden bahsetmek gerekirse assault classindaki ace 23 ve m416 onerebilirim. Daha hizli silahlar var ama kontrol etmesi zor ve isabetliligi dusuk. Daha yavas silahlar var isabetliligi yuksek ama onlar da dedigim gibi yavas. M416yla bi sure oyna derim. M16a4 veya m4 de deneyebilirsin eger burst fire silah kullanabilirsen.

Ben böyle bir sialh göremiyorum, bende mi sorun var?
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Evet. Yukarda carbine dmr falan seciliyse onu assault sec. Olmadi ss at yardimci olayim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başladıysan silahların çoğu açık değildir. Ayrıca tüm silahlar kendi kategorilerinde bulunur.

Sınıf seçimi haritaya göre değişir. Mesela zavod gibi bir haritada Engineer, Hainan Resort gibi aracı az bir haritada Assault/Support takılmanı öneririm. Oyun içerisinde de düşmanda çok iyi bir silah varsa aynı şekilde engineer'a geçip stinger/smaw vs. alman gerekebilir. Tüm oyunu aynı sınıfla oynamaya gerek yok.

Başlarda isabet ettirme açısından sıkıntı yaşayabilirsin. O yüzden başlangıçta RPM'si düşük, fazla sarsmayan silahları öneririm. Yani sınıflara göre:

Assault: Sar-21, m416, Scar-H,
    Engineer: AK-5C
    Support: Type-88
    Recon: SRR-61

Bir süre sonra recoil'i daha iyi kontrol etmeye başladığında:

Assault: AEK, Ace 23
    Engineer: ACW-R, MTAR, A-91
    Support: M240B, MG4, M249
    Recon: SRR-61

Recon için tek bir silaha alışmanı, mermi düşüşünü daha iyi bilerek oynamanı tavsiye ederim. DLC paketin var mı bilmediğimden sadece ana oyunda var olan silahlardan önerdim.

Eklenti olarak RPM'si yüksek (900+) silahlarda Angled Grip öneririm. Underbarrell olarak başlarda yine 900+ silahlarda Compensator, daha düşük silahlarda Muzzle Break öneririm. Ama silahlara alıştıktan sonra Underbarrrell kısmını tamamen boş bırakman daha iyi. Çünkü bunlar recoil'i azaltırken merminin saçılma oranının artırıyor. Bir silaha çok çok iyi alışmış durumdaysan Heavy Barrell öneririm. Recoil'i artırıyor ama otomatik atışta saçılmayı azaltıyor.

• Ben genelde assault oynarim ve tercih ettigim silatlar m416 aek971 ve f2000 eger kontrollerine alisirsan cok kolay kill alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bf3 bf4 +700 saat oyun sürem var %65 ini recon ile geçirdim oyunda orta mesafede en etkili silah jng90 yani BORA-12 türk yapımı sniper tüfeği uzun mesafede bf3 m98b bf4 srr-61 en iyisi
  • Tüm herkese yorumları için teşekkürler. Ayrıca bir sorum daha var, silah eklentilerinde en çok neye dikkat etmeliyim? Accuracy, stability, hip fire ve 2 tane daha var aklıma gelmiyolar şuan. Bunlar ne demek ve hangisine yüksek tutmak işime yarar bunun hakkında da bilgi verırsenız sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 8 Aralık 2014; 17:16:04 >
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Hemen tüm silahlarda ilk sıkılan kurşun 2 kat teper. Angled Grip bunu azaltmaya yarar. AEK gibi RPM'si yüksek silahlarda oldukça iş görür.

Stubby grip otomatik atıştaki isabet oranını (Accuracy) artırır. Çoğu silahta bunu öneririm.

Hip fire sağ tuşa basmadan yapılan atış. Adamın dibinde olmadığın sürece kullanma, mermi çok dağılır. Ekrandaki crosshair ne kadar büyükse mermin o kadar rastgele şekilde gidecek demektir. Laser takmak bunu daha iyi hale getirir.

Underbarrel Attachments kısmındaki hemen tüm eklentiler bazı şeyleri düzeltirken bazı şeyleri bozar. Ben hemen hiçbir silahta Underbarrel Attacment kullanmıyorum. Muzzle Break dikey sarsmayı, compensator yatay sarsmayı azaltır. Çok hızlı silahlarda compensator öneririm, çünkü yatay sarsmayı kontrol etmek daha zor. Muzzle Break'i sadece oyuna alışana kadar öneririm. Sonrasında ya hiç kullanma ya da çok iyi alıştığın silahlarda Heavy Barrell kullan. Bu eklenti sarsmayı çoğaltır ama kontrol edebilirsen isabet oranını artırır.

Susturucuların hepsi aynı işi görür. Sıktığında rakibin mini map'inde gözükmezsin. Ama mermi hızını azaltır. Uzaktan hareketli hedefleri vurman zorlaşır.

• Recon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapalı alanlarda ve tank helikopter vs olmayan haritalarda assault, tanklı tüfekli haritalarda engineer olmalısın. Recon keyfe göre bir sınıf. Support arada kalmış bir sınıf.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.