Şimdi Ara

BF4 PHANTOM BOW Açmak 30 Saniye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 4: Community Operation DLC' sinde PHANTOM BOW Açmak 30 Saniye Hem de hiç uğraşmadan.

https://www.youtube.com/watch?v=u5TedTyEOWM

Ayrıntılı anlatım Videoda arkadaşlar

BF4 PHANTOM BOW Açmak 30 Saniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperozgu1980 -- 28 Ekim 2015; 17:28:53 >

• Sadece o haritada kullanılıyor, haritaya özel yerden alınan silahlar gibi, unlock etmek için yine Phantom assignments'ı tamamlamak gerekiyor.

Edit: Unlock oluyormuş, bende alırken üstde gözükmeyince olmuyor sandım ama silahlara bakınca gördüm, sanırım bug oluştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 29 Ekim 2015; 13:38:55 >
  • Evet oluyor. sonunda bow çilesi bitti. 1 ay dog tag arayan adam biliyorum ben :))))
  • alperozgu1980 A kullanıcısına yanıt
    Uğraşıp açanlar için kötü olmuş ama öyle çok abartılı bir silah değil, oku yaya yerleştirene kadar otomatik silahla tararsın karşındakini.
  • Bow görevi silahı almaktan tan öte bir hırs bir ''sen de var mı onda varmı şunda varmı'' olayına döndü. Şahsen bow olsada olur olmasada. Saatlerce dogtag arayanlar, karşılıklı geçip vuruşanlar bow için kavga edeni biliyorum ben :))))))))))))). Böylesi iyi oldu. Görüyorum maplerde herkeste bow var artık heryer ok :)))))))
  • Phantom Bow'u alabilmek için 3-4 gün görev kastım kuru kafaların ikisini açtım sonunda savaş uçağıyla 20 kişi vs olanı açmaya geldiğimde bi baktım yeni haritada böyle bir vale vulu var :)
    ama yine de devam edip açacağım diğerini.
    Bu arada şu RORSCH MK-1 silahının kitini açınca silahı kullanabileceğimi ve envanterimde sürekli kalacağını sandım ama öyle değilmiş :)
    Bir tane hileci Golmud Railay'de almış kullanıyor bende doğal olarak öyle düşünmüştüm :))
    Hayır benim anlamadığım akşam işten eve dönüyorsun çoluk yok çocuk yok, iki kuruş ayaklarımı uzatıp çayımı içip oyun oynıyım diyorsun ve kalkıp hile dalavereli girip oyunu öyle oynuyorsun??? Her istediğini kolayca vurabildikten sonra oyun oynamanın ne anlamı kalır?? Nasıl bir zihinsel düşünce anlamış değilim!
    YAZIK!

• Katılıyorum dostum sana sonuna kadar. Allahtan ben Ps4 te oynuyorum oyunu da hile hurda yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka silahların da böyle kolay yöntemleri var mı?
  • Hort gibi olacak ama 3 defa denedim hiç bir şekilde gelmiyor Phantom bow.Serverdan çıkınca gidiyor direk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.