Şimdi Ara

Bf4 (ps4) hakkındaki sorunlarım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Bf4 (ps4) de çalışma niçin. Acaba oyundaki kasma düzelecekmi. Belkide oyunda kasma sorun yokta benim internet hızımdan dolayı böyle bi sorun yaşıyor olabilirmiyim . İnternet hızım 18mbit- 20 mbit-24mbit arası degişiyor. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşşekkürlerimi sunarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ediresta_1991 -- 8 Mayıs 2014; 15:12:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arada böyle şeyler yapıyorlar.Kasma sorununu geçen sefer büyük bir derecede çözmüşlerdi ama yinede bendede kasma sorunları oluyor.Bu arada internet hızını ps4 den mi test ettin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokillertr856

Arada böyle şeyler yapıyorlar.Kasma sorununu geçen sefer büyük bir derecede çözmüşlerdi ama yinede bendede kasma sorunları oluyor.Bu arada internet hızını ps4 den mi test ettin?

Evet hoca ps4 ten baktım baglantıyı test et seçeneginden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ediresta_1991 -- 8 Mayıs 2014; 18:06:17 >
  • senin yapabileceğin birşey yok o zaman kardeşim benimde internetim 26mbs, ps4te ama 4mbs çekiyor wifidan genelde takılmadan oynuyorum sorun senden kaynaklı değil serverlerden kaynaklı.
  • bende wifi'den 4-6mbs çekip oynuyorum ama açılıştaki ana menu geç geliyor okadar başka gecikme felan yaşamadım. bide save dosyası uçuyor oyunu bi bitiremedim single modunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 8 Mayıs 2014; 22:42:53 >
  • Umarım en kısa zamanda bu sorunu ortadan kaldırır gerekli kişiler iyice sıkılmaya başladık çünki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Skyrim Başarım Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.