Şimdi Ara

BF4 Recondan anlayanlar buraya.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aslında bayağıdır oynuyorum oyunu bf3 den beridir hep recon oynarım.Ama acaba doğru eklentileri takıyor muyum diye sormak istedim daha iyi bilenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.L96 kullanıyorum mesela suan daha 6x scope acık değil 8x ile takılıyorum fazladan lazer takılı.Namluya ne takmalıyım sizce?muzzle brake falan gerek var mı hip fire kullanmıyorum genelde hep zoom ile yani.

• ben srr-61 kullanıyorum, rifle scope(8x), tactikal light, flash hider, straight pull kullandığım eklentiler, .. l96a1 i yakın çatışmalarda kullanıyorum, flir (ir 2x), canted ironsights, flash hider, straight pull kullandığım eklentiler;))
  • Çoğu silahda olduğu gibi sniper dada silahların ucuna birşey takmam . Tavsiye ederim .
  • namluya birşey takmana gerek yok diğer aksesuarları kendi oyun stiline göre tak kullan agresif recon olarak oynuyorsan 6x 7x 8x dürbün ve özelikle straight pull kullan yok ben agresif recon oynamam gider yatarım bi ağacın gölgesine 500 1000 mt ve üzeri hedeflere head shot yaparım diyorsan range finder ve bipod kullanırsın mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefistafree

namluya birşey takmana gerek yok diğer aksesuarları kendi oyun stiline göre tak kullan agresif recon olarak oynuyorsan 6x 7x 8x dürbün ve özelikle straight pull kullan yok ben agresif recon oynamam gider yatarım bi ağacın gölgesine 500 1000 mt ve üzeri hedeflere head shot yaparım diyorsan range finder ve bipod kullanırsın mesela

Aynen öyle

• mefistafree kullanıcısına yanıt
    hocam genelde 150 300 metre arası savaşıyorum 6x + green laser + flash hider + straight nasıl gider? laser iş görür mü ?
  • quote:

namluya birşey takmana gerek yok diğer aksesuarları kendi oyun stiline göre tak kullan agresif recon olarak oynuyorsan 6x 7x 8x dürbün ve özelikle straight pull kullan yok ben agresif recon oynamam gider yatarım bi ağacın gölgesine 500 1000 mt ve üzeri hedeflere head shot yaparım diyorsan range finder ve bipod kullanırsın mesela

Beyler bir de arama motorunda infantry only var o ne oluyor?ya bazı yerlerde araçların kapalı oldugu tank ve heli vs diyor ama rush + infantry seciyorum yine tank falan oluyor oyunda.Reconum adam heliyle tepeden biniyor spotu yiyince tank aşağıdan hiç zevk alamıyorum araçsız bi mod var mı cok kucuk olmayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak08

quote:

Aynen öyle

Hocam reconda field upgrade ne kullanıyosunuz?

• Cok profesyonel bir oyuncu değilim. Haftada 3-5 kere anca oynayabiliyorum. "field upgrade" nedir?
  • quote:

Cok profesyonel bir oyuncu değilim. Haftada 3-5 kere anca oynayabiliyorum. "field upgrade" nedir?

offensive defensive falan seciliyor ya silah ekranında aşağıda karakterin kıyafetinin üstünde
  •  BF4 Recondan anlayanlar buraya.
  • quote:

BF4 Recondan anlayanlar buraya.

Shadow sizinki.Bazıları defensive bazıları sniper yapıyor ama napsam bilemedim.
  • Çok yakın çatışmalara giriyorsan M40a5. Cs5 de olabilir.
    Çok uzak mesafeden vuracaksan Sr-61.338 Recon ve M98b de güzeldir. Variable zoom ve 40x dürbün ile istediğin uzaklıktan indirirsin.
    Yok ben her yerde oynarım diyorsan Gol Magnum.
    Ve silahın ucuna bir şey takmana gerek yok. Flash hider ve straight pull yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 8 Şubat 2019; 18:25:7 >
  • field upgrade de sniper ı seç;) nefes tutmanın faydası çok oluyor;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

Çok yakın çatışmalara giriyorsan M40a5.Cs5 de olabilir.
    Çok uzak mesafeden vuracaksan Sr-61.338 Recon ve M98b de güzeldir.Variable zoom ve 40x dürbün ile istediğin uzaklıktan indirirsin.
    Yok ben her yerde oynarım diyorsan Gol Magnum.
    Ve silahın ucuna bir şey takmana gerek yok.Flash hider ve straight pull yeterli.

lazer ne işe yarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasBelasiWap

field upgrade de sniper ı seç;) nefes tutmanın faydası çok oluyor;)

tamamdır hocam eyvallah:)
  • 8x + zoom 14x + straight pull tak tamamdır istediğin mesafeyi çok rahat vurursun bunlarla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

8x + zoom 14x + straight pull tak tamamdır istediğin mesafeyi çok rahat vurursun bunlarla..

Lazer ne işe yarıyor? Kırmızı ve yeşilin farkı ne kırmızı hemen acılıyor yesil sadece battlepack ile?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazer hip fire'ı artırır. Yani dürbün açmadan yaptığın atışların isabet oranını artırır. Oyun içinde t ye basıp lazeri açıp kapatabilirsin. Crosshairdeki değişimi görebilirsin. Lazerin rengi de bi fark yaratmıyor çeşitlilik olsun diye eklemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Lazer hip fire'ı artırır. Yani dürbün açmadan yaptığın atışların isabet oranını artırır. Oyun içinde t ye basıp lazeri açıp kapatabilirsin. Crosshairdeki değişimi görebilirsin. Lazerin rengi de bi fark yaratmıyor çeşitlilik olsun diye eklemişler.

Biliyorum hocam hip fire olayını da bir de adamın gözünü alıyor galiba karşı karşıya bakıyoken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.