Şimdi Ara

BF4 Single - Multi Player Test (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
9
Favori
18.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zotac gts 250 eco bf4 acabılirmi beyaz ekranda kalıyor test acıyor dıyor ama dogrumu bılgısı olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

7870XT kullanan yok mu ya bi 35+ fps alsam 1080p highda yeter bana

şimdi denedim oyunu 2600k 4.5ghz + 7870xt @1150/1600mhz, herşey ultra AA kapalı şekilde inanılmaz akıcı oynanıyor oyun 60'ın altına pek düşmüyor fps. 2xAA açtım yine oldukça akıcıydı.

bf3 kadar akıcı oynanıyor oyun, herşey ultra 2xaa ile öyle çok yüksek cpu kullanımınada rastlamadım, ani fps düşüşlerine de. iyi iş çıkartmışlar bence.

fxaa varmı

Oyun içinde off-2x-4x ayarları mevcuttu. Off durumda oynadım betayı.

oyun nasıl peki güzelmi?

• Dostum crossfire testini yapabildin mi?Sonuç nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

amdlerde 2 threada 1 float point işlemci düştüğüden 8 çekirdek amd bir işe yaramaz.

Aynı zamanda Intel'deki FPU 256 bit veri işleyebilir, AMD'deki FPU ise 128 bit. Intel'in çekirdek performansının daha iyi olmasının asıl sebebi bu.

Bir önceki sayfada birimleri yanlış yazmışım düzeltim.

quote:

FX 83xx'lerde modül yapısı vardır ve 4 adet modülden oluşur. Intel'de bir çekirdek içinde 1 ALU/AGU hesaplama birimi ve 1 FPU (256 bit) varken, AMD FX'de 1 modül içinde 2 ALU/AGU hesaplama birimi ve 1 FPU (128 bit) vardır. Yani AMD GPU'larındaki vektörel yapı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Ekim 2013; 12:02:20 >

• gtx 570 var ama lowda bile taklıyor anlamadım kafam bozuldu valla, gtx 770 almayaı düşünüyorum olan varsa yazabilir mi akıcımı diye ?
  • hellar kullanıcısına yanıt
    O sorun çoğu kişide var ayarları mid yada auto yapıp dene istersen bende o problem yarı yarıya azaldı da.
  • Battlefield 3 te 120-90 fps alıyorum BF 4 te 20-40 fps hatta Stuter problemim var 10 fpslere düşüyor. i7 4k gtx 770 sli oc bune kepazeliktir umarım düzelir. Preorder bile ettimiştim premium ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellar

gtx 570 var ama lowda bile taklıyor anlamadım kafam bozuldu valla, gtx 770 almayaı düşünüyorum olan varsa yazabilir mi akıcımı diye ?

O Sorun Bendede Var Ben GTX760 Kullanıyorum FPS Düşüyor :)
  • Fx 8350 ve hd7950 ile gayet iyi performans aliyorum ultrada en az 50 fpslerde dolasiyor ve akicilik hic bozulmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

Fx 8350 ve hd7950 ile gayet iyi performans aliyorum ultrada en az 50 fpslerde dolasiyor ve akicilik hic bozulmuyor

4xAA ile mi bu sonuçları alıyorsunuz?

Bu arada forumda sorun yaşayan oldukça fazla, ben en ufak sorun yaşamadım ve çok akıcı oynadım oyunu entresan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

Fx 8350 ve hd7950 ile gayet iyi performans aliyorum ultrada en az 50 fpslerde dolasiyor ve akicilik hic bozulmuyor

4xAA ile mi bu sonuçları alıyorsunuz?

Bu arada forumda sorun yaşayan oldukça fazla, ben en ufak sorun yaşamadım ve çok akıcı oynadım oyunu entresan.

Mlsf aa ayarlarini hic hatirlamiyorum suan evde degilim aksam 7den sonra resimlerle guncelleyebilirim yorumu

• Arkadaşlar Forumlarda Birkaç Yazı Gördüm Dediklerine Göre AMD Ekran Kartları'nın Optimasyonu Yapılmış Ve FPS Sorunu Yaşanmıyormuş.

Sorunu Yaşayan Herkez Nvidia Kullanıyo :)

http://www.youtube.com/watch?v=IPkcDsb9wJg

Edit:Nvdia yeni sürücü üzerinde çalışıyormuş şuanda beta aşamasında bi sürücü sunulmuş kurdum denedim fakat sorun hala devam etmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 560ti -- 3 Ekim 2013; 13:44:45 >

• 560ti 5 kullanıcısına yanıt
    şu anda bende böyle oynuyorum.
  • Amd kullanan kartlarda genel anlamda sıkıntı yok fakat sayfayı biraz yukarıya kaydırınca gtx570, gtx760 ve gtx770sli ile ilgili sıkıntılar mevcut. Ufak bir problem çözülecektir en kısa zamanda.
  • losthell kullanıcısına yanıt
    650 ti boostta öyle. hangi driver kurarsam kurayım çare etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VREESLOOS

Nvidia Genelinde Var

3 Arkadaşımda GTX serisini kullanıyor biri GTX580 Biri GTX560 Ti Diğeri GTX660 Direct O.C Hepsinde Aynı Problem Bulunmakta Küçük Bir Sorun Fakat Beta Bitmeden Önce Düzeltilmez İse Beta Keyfimiz Baltalanıcak BF4 Almayı Düşünmüyorum BF3 110TL Verip Aldıktan Sonra Premium Çıkmasın Premium Aldıktan Sonra BF4 Duyurulması ve Sonradan BF3'ün 4$ Gibi Komik Fiyatlara Satılması Yüzünden BF4 Ucuzlamasını Bekliyicem Betanın Keyfini Çıkarırım Hevesimi Alırım Diye Düşündüm Ama Nvidia Bizi Yarı Yolda Bıraktı.

Çok Can Sıkıcı Bir Durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 560ti -- 3 Ekim 2013; 14:07:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 560ti

quote:

Nvidia Genelinde Var

3 Arkadaşımda GTX serisini kullanıyor biri GTX580 Biri GTX560 Ti Diğeri GTX660 Direct O.C Hepsinde Aynı Problem Bulunmakta Küçük Bir Sorun Fakat Beta Bitmeden Önce Düzeltilmez İse Beta Keyfimiz Baltalanıcak BF4 Almayı Düşünmüyorum BF3 110TL Verip Aldıktan Sonra Premium Çıkmasın Premium Aldıktan Sonra BF4 Duyurulması ve Sonradan BF3'ün 4$ Gibi Komik Fiyatlara Satılması Yüzünden BF4 Ucuzlamasını Bekliyicem Betanın Keyfini Çıkarırım Hevesimi Alırım Diye Düşündüm Ama Nvidia Bizi Yarı Yolda Bıraktı.

Çok Can Sıkıcı Bir Durum

Bende almayı düşünüyordum da soğudum oyundan. En kötü ihtimal kara cumayı bekler öyle alırım. Sırf bu sorun yüzünden kıyıda köşede dolaşıyorum şehre girdiğim anda fps 5-10 arası deli gibi kasıyor.

• quote:

quote:

quote:

Nvidia Genelinde Var

Çok Can Sıkıcı Bir Durum

Bende almayı düşünüyordum da soğudum oyundan. En kötü ihtimal kara cumayı bekler öyle alırım. Sırf bu sorun yüzünden kıyıda köşede dolaşıyorum şehre girdiğim anda fps 5-10 arası deli gibi kasıyor.

Tam Sürümde Düzeltilicektir Fakat Ben Oyunu Almayı Düşünmüyorum

• quote:

Arkadaşlar Forumlarda Birkaç Yazı Gördüm Dediklerine Göre AMD Ekran Kartları'nın Optimasyonu Yapılmış Ve FPS Sorunu Yaşanmıyormuş.

Edit:Nvdia yeni sürücü üzerinde çalışıyormuş şuanda beta aşamasında bi sürücü sunulmuş kurdum denedim fakat sorun hala devam etmekte.

ben de son beta driverını kullanıyorum 570 ile öyle bir sorun yaşamadım
    yüklerken customdan temiz kurulumu seçtiniz mi? böyle yaparsanız belki sorununuzu düzeltir bir deneyin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

Arkadaşlar Forumlarda Birkaç Yazı Gördüm Dediklerine Göre AMD Ekran Kartları'nın Optimasyonu Yapılmış Ve FPS Sorunu Yaşanmıyormuş.

ben de son beta driverını kullanıyorum 570 ile öyle bir sorun yaşamadım
    yüklerken customdan temiz kurulumu seçtiniz mi? böyle yaparsanız belki sorununuzu düzeltir bir deneyin bence

Hayır Dediğiniz Gibi Yapmadım Fakat Şimdi Deneyip Yorum Yaparım

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.