Şimdi Ara

BF4 Single - Multi Player Test (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
9
Favori
18.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    büyük ihtimal bende.
  • -erna- dediğin Gibi temiz kurulumda yaptım fakat aynı :) bir değişiklik oldumu evet fps 40 iken 45 oldu fakat tekrar 20 14 düşüyor :) Low Ultra Tümünü Denedim Fakat Lowda 50 Fps'den 10 Fps Kadar Düşüşler Oluyo yinede öneri için sağol

BF4 108TL
    BF4 Premium 100TL

Beklemekte Yarar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 560ti

-erna- dediğin Gibi temiz kurulumda yaptım fakat aynı :) bir değişiklik oldumu evet fps 40 iken 45 oldu fakat tekrar 20 14 düşüyor :) Low Ultra Tümünü Denedim Fakat Lowda 50 Fps'den 10 Fps Kadar Düşüşler Oluyo yinede öneri için sağol

BF4 108TL
    BF4 Premium 100TL

Beklemekte Yarar var

neyse hocam en azından şansını denedin benim 660ti sli kullanan bir arkadaş var o da bu sorunu yaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

-erna- dediğin Gibi temiz kurulumda yaptım fakat aynı :) bir değişiklik oldumu evet fps 40 iken 45 oldu fakat tekrar 20 14 düşüyor :) Low Ultra Tümünü Denedim Fakat Lowda 50 Fps'den 10 Fps Kadar Düşüşler Oluyo yinede öneri için sağol

BF4 108TL
    BF4 Premium 100TL

Beklemekte Yarar var

neyse hocam en azından şansını denedin benim 660ti sli kullanan bir arkadaş var o da bu sorunu yaşıyor

Sende Sağol Önerin İçin Bir Umut Edindim Ama :D Malesef Olmadı Nvidia Aldığıma Çok Pişman Olucak Gibiyim

• quote:

quote:

quote:

BF4 108TL
    BF4 Premium 100TL

Beklemekte Yarar var

Sende Sağol Önerin İçin Bir Umut Edindim Ama :D Malesef Olmadı Nvidia Aldığıma Çok Pişman Olucak Gibiyim

oyunun şu an ki versiyonu beta sorunları çözmek amaçlı çıkarılıyor o yüzden full versiyona kadar birçok sorunu çözecekler
    ama aldığınız 560ti kartıyla şuanlık herşey low da anca 60-70 gibi fpsler alabilirsiniz
    bende low medium karışık oynuyorum şuan lık 570 ile
    belki optimizasyonu düzeltirlerse fpsler az da olsa artabilir ama çok artacağını sanmam

• quote:

quote:

quote:

quote:

BF4 108TL
    BF4 Premium 100TL

Beklemekte Yarar var

oyunun şu an ki versiyonu beta sorunları çözmek amaçlı çıkarılıyor o yüzden full versiyona kadar birçok sorunu çözecekler
    ama aldığınız 560ti kartıyla şuanlık herşey low da anca 60-70 gibi fpsler alabilirsiniz
    bende low medium karışık oynuyorum şuan lık 570 ile
    belki optimizasyonu düzeltirlerse fpsler az da olsa artabilir ama çok artacağını sanmam

Ekran Kartım ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB

Tam Sürümünü Almıyacağım İçin Bu İsyan

• 560ti 5 kullanıcısına yanıt
    o zaman high-medium karışık sorun çıkarmaması lazım
    bf3 ün betasında olduğu gibi beta ya belki patch falan gelir deneme şansınız olur bakalım
  • quote:

bf3 ün betasında olduğu gibi beta ya belki patch falan gelir deneme şansınız olur bakalım

Tüm Ayarlar Low 50 FPS Fakat Oyunda Kaplamaların Geç Yüklenmesi Gibi Sorunlarda Mevcut Betanın Nekadar Süreceği Hakkında Bi Fikriniz Varmı
  • forumlarda 320.49 u kullanın demişler, belki yardımı dokunur.
  • quote:

quote:

Tüm Ayarlar Low 50 FPS Fakat Oyunda Kaplamaların Geç Yüklenmesi Gibi Sorunlarda Mevcut Betanın Nekadar Süreceği Hakkında Bi Fikriniz Varmı

bu sorunu yaşamamdaki neden ssd olabilir belki bende o sizin yaşadğınız anlık donmalarını yaşıyorum ama çok çok az hissetmesi bile zor
    beta 15 ekime kadar sürecek

• quote:

quote:

quote:

bu sorunu yaşamamdaki neden ssd olabilir belki bende o sizin yaşadğınız anlık donmalarını yaşıyorum ama çok çok az hissetmesi bile zor
    beta 15 ekime kadar sürecek

Olabilir SSD Kullanıyor İseniz Bizde Oyunhttp://www.youtube.com/watch?v=IPkcDsb9wJg Böyle Çalışmakta

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

amdlerde 2 threada 1 float point işlemci düştüğüden 8 çekirdek amd bir işe yaramaz.

Aynı zamanda Intel'deki FPU 256 bit veri işleyebilir, AMD'deki FPU ise 128 bit. Intel'in çekirdek performansının daha iyi olmasının asıl sebebi bu.

Bir önceki sayfada birimleri yanlış yazmışım düzeltim.

quote:

FX 83xx'lerde modül yapısı vardır ve 4 adet modülden oluşur. Intel'de bir çekirdek içinde 1 ALU/AGU hesaplama birimi ve 1 FPU (256 bit) varken, AMD FX'de 1 modül içinde 2 ALU/AGU hesaplama birimi ve 1 FPU (128 bit) vardır. Yani AMD GPU'larındaki vektörel yapı gibi.

AMD'nin FPU unitesi 2x128 bit şeklindedir, kendi schedulerı vardır, HT mantığı ile çalışır, ama threadler tamamen FP-bound olmadığı sürece Integer çekirdekler ile ortaklaşa çalışır. FPU'yu ortak kılan kısım sadece front-end ile alakalıdır. L1 data cache, FP back-end vs. ayrıdır. Threadler yapılacak işe göre kaynakları kullanır veya programcının neyi nasıl kodladığına göre davranır. Senin dediğin perf farkını yaratan kısım budur olayı doğru değil. Perf farkını yaratacak dünya dünya kadar farklılık var ama FP yapısı direk olarak buna dahil değil.

Ancak AVX'i 256 bit olarak çalıştırabilirsin, SSE ler 128bit üstünden işlenir. AVX kodunu da 2x 128 bit olarak işlemenin, çoğunlukla tek bir 256 bit şeklinde işlemeye göre hem SB üstünde hem AMD üstünde daha çok işe yaradığı daha verimli olabileceği ile ilgli çok yapılmış teknik tartışma da var.

FP'ye AMD'nin yaklaşımının, bi Phenom x2 vs. Fx 4300 , x3 vs. fx 4300 , fx vs. 4300 , x3 vs fx6300, x6 vs. fx6300 arasındaki perf farklarına bakarak, en sonunda da bi fx 4300'ü 8350 ile karşılaştırarak ne derecede getiri / götürüsünün olduğuna bakılabilir.

x2 ye göre fx4300'ün getirisi çok fazla iken x4'e aralarında cinebench, wprime gibi şeylerde yani en yüksek paralel farkın olmasının beklendiği durumlarda %30 gibi farklar olduğu görülür. Oyun gibi karışık iş yükü olan, işlemcinin bellek alt sistemi, komut işleme yapısı / front-endi faln gibi şeyler oyun gibi homojen olmayan iş yüklerinde en büyük farkı yaratır. Aynı frekans için yeni oyunlarda x2 vs. fx4300 vs. x3 vs. x4 vs fx6300 vs. arasındaki farklar kabul edilebilek seviyelerde.

Yani bu tarz FPU yapısı AMD'ye, daha az alan ile kabul edilebilir seviyede FP performansı verip, Intel'in rekabet edilecek işlemcileri 4 çekirdekli olduğundan onlara göre de konumlandırılmış. Programın yapısı, neyi nasıl çalıştırdığı, multi-thread yetenekleri önemli. Yeterince paralleştirilebilir yükler olduğu zman ve bu iyi implemente edildiği zman bi fx4300 i3 ile rekabet edebilir konumda oluyor mesela, Phenom x2 lerden belirgin oranda daha iyi performansı oluyor (%75-90 gibi) ama Phenom x4'den de %50 gibi fark yemiyor hiçbi durumda. Bulldozer mimarisi farklı bi amaçla geliştrilmiş de olsa ağır aksak topallamaktan toparlanmaya çalışır konumda da olsa idare eder konumda. Maliyeti arttırmadan rekabet şansını tamamen kaybetmeden daha farklı bi FP yapısına gitme imkanı yok. Bulldozerin Alt seviyede düzeltilebilecek sorunlarını düzeltip idare etmeye çalışıyorlar ki şu an yapılabileccek en mantıklı şey o, yeni yönetim enkaz devraldı adam edip 3 kuruş para yapıp gerisine sonra bakacaklar.

edit: kısaltma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 3 Ekim 2013; 15:42:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Ben varım

320.49-notebook-win8-win7-64bit-international-whql Bu driver ile kasmalar bayağı azaldı..

hangi ayarda oynuyosunuz çözünürlük ? detay ?
  • CyBer_07 kullanıcısına yanıt
    1920x1080 High ayarlarda 40 fps civarı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

edit: kısaltma

Biz seni derin yazılarınla seviyoruz. Sevmeyen okumaz

Demek ki neymiş! Ht mantığı hakimmiş amd nin o işlemcilerinde. Gerçek 2014 yazında gelecek inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 3 Ekim 2013; 17:28:32 >
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    Ooo çok iyi .teşekkür ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

Fx 8350 ve hd7950 ile gayet iyi performans aliyorum ultrada en az 50 fpslerde dolasiyor ve akicilik hic bozulmuyor

4xAA ile mi bu sonuçları alıyorsunuz?

Bu arada forumda sorun yaşayan oldukça fazla, ben en ufak sorun yaşamadım ve çok akıcı oynadım oyunu entresan.

evet ultra ayarlar 4x msaa ile alındı sonuçlar

BF4 Single - Multi Player Test

2013-10-03 19:08:53 - bf4
    Frames: 33 - Time: 500ms - Avg: 66.000 - Min: 66 - Max: 66

2013-10-03 19:15:10 - bf4
    Frames: 131 - Time: 1935ms - Avg: 67.700 - Min: 66 - Max: 69

2013-10-03 19:15:42 - bf4
    Frames: 110 - Time: 1779ms - Avg: 61.832 - Min: 61 - Max: 63

2013-10-03 19:13:05 - bf4
    Frames: 272 - Time: 2886ms - Avg: 94.248 - Min: 93 - Max: 96

2013-10-03 19:13:10 - bf4
    Frames: 2715 - Time: 30311ms - Avg: 89.571 - Min: 69 - Max: 108

bu frapsın benchmarkını tam çözemediğim için biraz kısa olmuş ama dediğim gibi 60altını çok nadir görüyor

stok hızda fx8350 ve 1040 MHz de HD7950

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzmynnTR -- 3 Ekim 2013; 19:26:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

8k lık bilgisayar toplayıpta 6 çekirdek olmaması kötü bir seçim olmuş. Şunu da unutmamak lazım BF 4 te durum böyle diye tüm oyunla böyle olacak diye bir durum yok hem BF 4 ün bile son sürümde böyle olacağını sanmıyorum bu arada ekran kartınız nedir imzada göremedim ?

hocam ekran karti daha almadım. 8 k derken monitörü razer set klavye Mouse u içinde
    simdi ekran karti için msi gtx 780 lightning düşünüyorum. bunada sorunlu diyenler var orta fan sicak hava ufluyomus gpuya diye fakat kime sorduysam kaynak yada inceleme olan site ver diye kimse vermedi. kulaktan dolma gibi.
    birde amd yeni ekran kartlarini tanitti bf4 ile gelicek sanirim. en iyi ekran kartini almak istiyorum.

peki hocam i7 4770k almam cok buyuk bir kayipmidir benim için. daha bunu cok kullanmis değilim pc bomboş aralikta turkiyeye gelicem gelince satabilirmiyim anakart ile birlikte ikiside nerdeyse kullanilmadi nerdeyse değil kullanilmadi tabiki oyun bile oynanmadi sistemi kurdum oyle duruyor.
    aralikta turkiyede olucam 6 gun falan istanbulda.

ekran karti için sizin düşünceniz nedir?

satarsin, lga 2011 ve oyunda icinde bi r 9 serisi iyi bi kart alirsin 780 i falan salla artik amdnnin yeni kartlari bekle pusuda

hocam onu satarsam anakartida satmam lazim :SS
    daha yeni aldim hic kullanilmadi da kime saticam ben bunlari ve kaça saticam ayrica norvecte yasiyorum.

ebay e amazona heryere ilan ver arkadaslarin varsa haber ver. satarsin alan olur problem olmaz. ama en az zararla satmaya calisman lazim. keske iste bastan almasaydin. istersen 4770 k ile devamda edebilirain ama ben 8000 lira masraf etmissin onun icin bu paraya 4770 k yakismaz diye yazmistim. o paraya en yuksek performans lazim ve xbits labs gibi sitelerde 780 sli duzenegine lga 2011 cipsetinin ve 4770 li 3770 li sistemlerin verdigi tepkiyi ve aralarindaki farki gorebilirsin... bu arada norvec fiyordlarindan birindede hafta sonu balik tutmak isterdim be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oh be ani fps düşüşleri bitti kasma yok 60-100 arası oynuyorum

windows 8 gözünü seveyim ya

bi daha windows 7 yüklemem.
  • Sorunum var!!

şu loading de bekliyorum. dün gece giremedim bu gecede yok. sorunum ne? beta hakkım sona mı erdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 3 Ekim 2013; 20:26:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.