Şimdi Ara

BF4 Single - Multi Player Test (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
9
Favori
18.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :) ben zaten oyuna gtx660 ti test etmek için giriyorum ama sunu demekte fayda var eğer msaa acmazsak gtx660 ti gayet yeterli 40-65 fps arasında değişiyor zaten driverdı falan dahada artar

not:bf3 oynuyorsan ekle ben TD takılıyorum
  • kankatree kullanıcısına yanıt
    Anladım. Tamam ekliyorum

Acaba bf3 mü alsam yoksa bekleyip 4 mü alsam diye kararsızdım ama iyi ki doğru karar verip 3ü almışım 4 csgo gibi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryBe4Die -- 4 Ekim 2013; 14:07:51 >
  • aynen
  • arkadaslar bise sorcaktım bende lenovo y500 gt750 SLI VAR 40 ULTRA 40 FPS ALIYORUm ram 8 gb işlemci i7 3630Qm 1920x1080 cözünürlükte oynuyıorum normalmidir ilerde gelcek patchlerle optimizasyon artarmı
  • amd athlon x4 645 3.1 işlemcimi %100 kullanıyor oyun.

24 kişilik serverde 2gb küsür ram kullanımı gördüm

7770 ekran kartı ile aldığım sonuçlar şöyle
    1080p

low ayarlar
    2013-10-04 21:05:25 - bf4
    Frames: 2030 - Time: 60000ms - Avg: 33.833 - Min: 24 - Max: 56

auto(high)
    2013-10-04 21:09:30 - bf4
    Frames: 1806 - Time: 60000ms - Avg: 30.100 - Min: 23 - Max: 42

Şahsi düşüncem: ekran kartı tam manası ile kullanılamıyor. Şuanda msi,evga gibi gpu kullanımı gösteren programlar kullanılamıyor fakat rahatça anlaşılıyor. 30fps olsa dahi akıcı bir oyun sunamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furki06 -- 4 Ekim 2013; 21:59:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

:) ben zaten oyuna gtx660 ti test etmek için giriyorum ama sunu demekte fayda var eğer msaa acmazsak gtx660 ti gayet yeterli 40-65 fps arasında değişiyor zaten driverdı falan dahada artar

Hangi sürücüyü kullanıyorsun? Bende son 2 betada sürekli donma başladı. 10 kişi oynarken bile ekran kararıyor ve reset atmak zorunda kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

:) ben zaten oyuna gtx660 ti test etmek için giriyorum ama sunu demekte fayda var eğer msaa acmazsak gtx660 ti gayet yeterli 40-65 fps arasında değişiyor zaten driverdı falan dahada artar

Hangi sürücüyü kullanıyorsun? Bende son 2 betada sürekli donma başladı. 10 kişi oynarken bile ekran kararıyor ve reset atmak zorunda kalıyorum.

en son sürücüyü kullanıyorum hocam ben
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

en son sürücüyü kullanıyorum hocam ben

Enteresan hiç sorun yaşamadığım Rome 2 de sorun yaşamaya başladım. BF4 te olduğu gibi reset atmak zorunda kaldım. Bu son sürücüler karta bir halt mı yaptı nedir

• cagataykoroglu kullanıcısına yanıt
    senin sistemde sorun yaratabilir istersen önceki sürücüye dön ben suan için memnunum
  • Ani takılmalar baya oluyor. Fx 8350 + hd 6950 ile oynuyorum. High yada medium farketmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli ani takilmalar, fps düşüşleri yaşıyorum. 8350+770. Low'da da ultrada da aynı

-Dur bakalım beta driver'ı indiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DA7E2B07 -- 5 Ekim 2013; 1:06:54 >
  • hocam TR sunucular kötü ya. hangi tür net kullanıyorsunuz. ben süperonline kullanıyorum avrupa dan ms 25 ile 30 arası gece 10 bile görüyor.. ama ben sürekli birşey indiriyorum ondan 40 civarı hep sabit. TR de 0 alıyorum ama genel olarak hep lag dolu sunucuları ek olarak 1680x1050 çözünürlükde hight ayarda 40 fps civarına hangi kart gider. yeterki görüntü bozulmasın. ve akıcı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

Sürekli ani takilmalar, fps düşüşleri yaşıyorum. 8350+770. Low'da da ultrada da aynı

hocam çözüm oldu mu driver değiştirmek? bir olay mı var acaba bu düşüşleri engellemek için? ben de aynı sorunu yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

quote:

Sürekli ani takilmalar, fps düşüşleri yaşıyorum. 8350+770. Low'da da ultrada da aynı

hocam çözüm oldu mu driver değiştirmek? bir olay mı var acaba bu düşüşleri engellemek için? ben de aynı sorunu yaşıyorum.

Biraz. Gene düşüşler oluyor fakat daha az, eski driverda oyun süresiyle doğru orantılı artıyordu resmen.
  • HD7950-FX6100'de de durum aynı maalesef. BF3 ve BC3 betasında zerrece yaşamadık bu olayları, nedir çektiğimiz be.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

quote:

Biraz. Gene düşüşler oluyor fakat daha az, eski driverda oyun süresiyle doğru orantılı artıyordu resmen.

en sonkini yükledin di mi hacı

• Ya oyunu yüklendikten sonra oyuna girmek için tıkladığımda oyun yüklü değil diyo.. Beni Origine yönlendiriyor.. Origindede oyun yüklü zaten ona tıklayınca Serverler geliyor yine onlara tıklayınca oyun yüklü değil diyor oysa oyun yüklü :(

• furki06 kullanıcısına yanıt
    Birde gpu kullanımlarına bir bakın bakalım.
  • Evet, dün gece zaman zaman lag vardı. En dandik neti kullanıyorum ttnet 8mb adsl. Bizim burda hız 4mbit geçince bağlantı kopma sorunu yaşıyorum sık sık. Tabi kotamı bir haftada yediğimden fazla sürmüyor 8mbit hız

TR sunucuları daki ping 8ms olmasına rağmen 64 kişilik haritalarda dün gece akıcılık olarak hiç keyif almadım. surround kullandığımdan olsa gerek sistem çok kasıyor. Aldığım fps70+ olmasına rağmen akıcılık kötüydü TR serverda. Lag dan dolayı değil yani 8ms de ping süresi. İşin garip tarafı, 60ms lik yine 64kişilik yabancı server da akıcılık olarak bir sıkıntı yaşamamam oldu. Belkide TR serverlarda dün gece büyük lag değilde küçük lag vardı ondan sebep akıcı oynayamamış olabilir. BU gece birde tek monitör deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 5 Ekim 2013; 8:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VREESLOOS

Anladım. Tamam ekliyorum

Acaba bf3 mü alsam yoksa bekleyip 4 mü alsam diye kararsızdım ama iyi ki doğru karar verip 3ü almışım 4 csgo gibi olacak.

BF 4 açık ara daha güzel bence. Yeni özellik Levolution, grafikler, büyük ve detaylı haritalar, özelleştirmeler, deniz savaşları. Ayrıca BF 3'ün popüler haritalarını da 2. DLC'de oynayabileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Ekim 2013; 9:04:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.