Şimdi Ara

BF4 Single - Multi Player Test (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
9
Favori
18.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI afterburner fps değerlerini göstermiyor. Hangi programı kullanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

MSI afterburner fps değerlerini göstermiyor. Hangi programı kullanıyorsunuz

ben fraps kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

MSI afterburner fps değerlerini göstermiyor. Hangi programı kullanıyorsunuz

ben fraps kullanıyorum

fraps a gerek yok.

konsola '' perfoverlay.drawfps 1 '' yazarsanız fps i görebilirsiniz..
  • rezes kullanıcısına yanıt
    hocam türk serverları bende gözükmüyor dün aksam baktımda nasıl bulacagız bf3teki gibi bölge seçimi var mı
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam eve gidince deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

hocam türk serverları bende gözükmüyor dün aksam baktımda nasıl bulacagız bf3teki gibi bölge seçimi var mı

bölge seçimini avrupa yapıp server filtreleme kısmına Turkey yazarsanız görebilirsiniz..

BF4 Single - Multi Player Test

• Teşekkürler
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim tekrar hocam eve gidince yapıp oyuna giricem bende avrupa serverlerındeki pinglerden şikayetçiydim en iyisi 50ms
  • i5 750 3.6 ghz 6 gb ram ve 2 gb gtx 770 ile 1080p ultrada 15 ile 30 fps aliyorum üstelik cok takılıyor o kadar para verip pre order yaptiık eğer full sürümde düzelmezse boşa gitti para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 5 Ekim 2013; 11:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

i5 750 3.6 ghz 6 gb ram ve 2 gb gtx 770 ile 1080p ultrada 15 ile 30 fps aliyorum üstelik cok takılıyor o kadar para verip pre order yaptiık eğer full sürümde düzelmezse boşa gitti para

işlemcinizden kaynaklı muhtemelen, oyun içinde işlemci kullanımınızı kontrol edin tahminimce %95-100 kullanım göreceksiniz buda ekran kartınızı darboğaz yapacaktır..
  • FX 6300 yeter mi bu oyuna beyler, yılbaşına doğru sistemi yeniliyorum da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

i5 750 3.6 ghz 6 gb ram ve 2 gb gtx 770 ile 1080p ultrada 15 ile 30 fps aliyorum üstelik cok takılıyor o kadar para verip pre order yaptiık eğer full sürümde düzelmezse boşa gitti para

işlemcinizden kaynaklı muhtemelen, oyun içinde işlemci kullanımınızı kontrol edin tahminimce %95-100 kullanım göreceksiniz buda ekran kartınızı darboğaz yapacaktır..

işlemci kullanımı dediğiniz gibi %100 lerde ama yinede bu işlemcinin bu kadar darbogaz yapacagını düşünmüyordum

• quote:

quote:

quote:

işlemci kullanımı dediğiniz gibi %100 lerde ama yinede bu işlemcinin bu kadar darbogaz yapacagını düşünmüyordum

oyun alt yapısı 8 çekirdek desteğine göre şekillendirildiği için, yetersiz gelen işlemcilerde sıkıntılar yaşanabiliyor..

• Oyun içerisinde cpu kullanımını gösteren console komutu nedir arkadaşlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

4670k da sıkıntı çıkmaz umarım.4.6 4.7 ghzye vururum

ben hâlâ gtx460 fx4100 e talim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 5 Ekim 2013; 12:49:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar adını üstünde beta oyunun full sürümü çıktığı zaman frame sorunları ortadan kalkıcaktır bu testleri önemsemeyin tartışmanın bir anlamı yok.
  • akşam ev giin bende fps degerlerini ekleyecegim dün akşam biraz oynadımda 999 ping olan yrde bile hiç takılma yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam az daha verip ttnet fiber alaydınız bari ya o net çekilmez. birde akk sormayın ya. doya doya bişey indiremiyorum. 100 gb yetmiyorki. akk olmasa netim çok iyide işde bendede o lanet şey var. 70 fps akıcı değilse. bilemiyorum hocam ama tabi oyun beta aşamasında. sunucu problemlerini. ve fps sorunlarını driver+ günceleme ile çözerler. bu yüzden beta var. sizin sistem yakıyor hocam bi 5 sene sistem değiştirmezsiniz gerçi i7 2700 k 5.1 ghz de çok fazla işlemci kullanıyorsa en az bi 3930k yada 4930k felan şart o zaman bu oyuna sizinde dediginiz gibi güçlendikde gpu lar ona ayak uyduramayan cpular şimdi anlıyorum daha iyi

• Fiber gelmediki bizim buraya. Tr nin en akla gelemz mezrasına döşüyorlar fibei biz şehrin göbeğinde elektrik olmayan köy gibiyiz.

Tabiki beta tamamda tr sunucularında akıcılık yok yabancı serverlarda var. Bunu anlamadım.

Cpu 8 çekirdek optimize oyun evet bende ht ile zaten 8 çekirdek sayılırım. Boş haritalarada 2700k grafik kartlarını sürebiliyor sıkıntı yok. Testleri paylaştım sizlerle. Oyundaki kişi sayısı arttıkça yine yetemiyor gpu lara. 2700k ile sınırdayım bende farkındayım. Cpu Kullanımları% 90+ cpu kernel % 40 civarı. 4930k ya geçsem ne kadar farkedecek emin değilim. Birkaç gün daha test edeyim şu oyunu bu gece tek kartlada test edeyim bakalım ne reaksiyonlar alacağım. Sizlerin önerisi ışığında bende bir karar alırım artık. Sorunum biraz bana özgü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyun alt yapısı 8 çekirdek desteğine göre şekillendirildiği için, yetersiz gelen işlemcilerde sıkıntılar yaşanabiliyor..

Teşekkurler cevap için.Ön siparişimi iptal ettirdim ea live chatten şimdi birde işlemci anakart masrafina giremem artık İleride alırsam işlemci falan tekrar almayi düşünebilirim oyunu bende

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.