Şimdi Ara

BF4 Single - Multi Player Test (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
9
Favori
18.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faewox

quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

i5 2500k kullanıyorum. AMD'nin yeni nesil 280 ya da 290x ekran kartlarından almayı düşünüyorum. acaba darboğaz olur mu?

Sanmıyorum olacağını, ocli halde gtx780/titanda bile darboğaz olmuyor 2500k

işlemcimiz ve soğutucumuz aynı. içim rahatladı teşekkür ederim ;-)
  • quote:

i5 2500k kullanıyorum. AMD'nin yeni nesil 280 ya da 290x ekran kartlarından almayı düşünüyorum. acaba darboğaz olur mu?

4.5ghz a çek arkana yaslan
  • sonsuzuncu kullanıcısına yanıt
    olmaz 4ghz e oc yaparsanız
  • Gtx 580'le ultrada 1080p'de ortalama 45 fps alırım heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF4 BETA son bulmadan bu gece kendimi gaza getirip 2700K@5.1GHz de bir kez daha test gerçekleştirdim çünkü arada epey bir patch yayınlanmıştı.

Önemli Not: 2700K lı sistemde PCI-E 2.0 8x-8x SLI şeklinde iken 4930k PCI-E 3.0 16x-16x aktif tutulmuştur.

i7-2700K@5.1GHz, W8PRO64, Nvidia 331.4 BETA, PCI-E 2.0 8x-8x

BF4 Single - Multi Player Test  BF4 Single - Multi Player Test

BF4 Single - Multi Player Test

3240x1920 surround

780 SLI - SURROUND BOŞ HARİTA - ULTRA AYARLAR
    Antialiasing Deferred: Off
    Antialiasing Post: Off

HT ON
    Frames: 5174 - Time: 60000ms - Avg: 86.233 - Min: 71 - Max: 97

HT OFF
    Frames: 5161 - Time: 60000ms - Avg: 86.017 - Min: 69 - Max: 95

1080p

780 SLI - BOŞ HARİTA - ULTRA AYARLAR
    Antialiasing Deferred: Off
    Antialiasing Post: Off

HT ON
    Frames: 8958 - Time: 60000ms - Avg: 149.300 - Min: 115 - Max: 189

HT OFF
    Frames: 8916 - Time: 60000ms - Avg: 148.600 - Min: 133 - Max: 172

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 15 Ekim 2013; 0:26:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

quote:

Sanmıyorum olacağını, ocli halde gtx780/titanda bile darboğaz olmuyor 2500k

işlemcimiz ve soğutucumuz aynı. içim rahatladı teşekkür ederim ;-)

Yeni nesil işlemciler gelene kadar işlemciden vazgeçmek yok

• Paneldeki işlemci ve ekran kartı default hızda, işletim sistemi Windows 8.1 64 bit, 1920x1080 ultra ayarlarda average fps 55-60 civarı ve akıcı, 90 fps'yi gördüğüm sahneler de oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Ekim 2013; 8:32:25 >
  • BF4 playstore için indirim kodları mzamb749 ve z82tgm5e 20 liralık indirim veriyor. ttnet abonesi olmadığımdan ben;

BF4 96tl dan 76tl yerine 83,6tl
    BF4 premium 90tl dan 70tl yerine kkartı ile 77TL toplamda 160,6TL almış oldum. Aboneliğiniz varsa 146TL tamamını hemde faturayla taksitle alabiliyorsunuz.
  • "BF4 Multi - Single" grafik kartları performans testleri ile yakında burdayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

BF4 playstore için indirim kodları mzamb749 ve z82tgm5e 20 liralık indirim veriyor. ttnet abonesi olmadığımdan ben;

BF4 premium 90tl dan 70tl yerine kkartı ile 77TL toplamda 160,6TL almış oldum. Aboneliğiniz varsa 146TL tamamını hemde faturayla taksitle alabiliyorsunuz.

Çok ucuzmuş nerdeyse asgari ücretin 5'te 1'i ... asgari ücretle geçinen bir ailenin 1 haftalık gıda masrafından fazla nerdeyse

Edit: Bu arada yanlış anlamayın lafım ortaya şahsınıza değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 31 Ekim 2013; 11:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

quote:

BF4 playstore için indirim kodları mzamb749 ve z82tgm5e 20 liralık indirim veriyor. ttnet abonesi olmadığımdan ben;

Çok ucuzmuş nerdeyse asgari ücretin 5'te 1'i ... asgari ücretle geçinen bir ailenin 1 haftalık gıda masrafından fazla nerdeyse

Kardeş bu bakış açısıyla bu forumda dolaşmak saçma değil mi? Millet 2000 liralık kartla SLI yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

quote:

Kardeş bu bakış açısıyla bu forumda dolaşmak saçma değil mi? Millet 2000 liralık kartla SLI yapıyor.

Benim lafım yapanlara değildi zaten. Sadece alım gücü zayıf olan ülkemizde donanımlarında edit: artı oyunlarında haddinden pahalı olduklarını düşünüyorum ve bunu eleştirdim. Yoksa bende kendi çapıma göre ucuz bir sistem toplamadım. Neyse konu dağılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 31 Ekim 2013; 12:05:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

quote:

Benim lafım yapanlara değildi zaten. Sadece alım gücü zayıf olan ülkemizde donanımlarında edit: artı oyunlarında haddinden pahalı olduklarını düşünüyorum ve bunu eleştirdim. Yoksa bende kendi çapıma göre ucuz bir sistem toplamadım. Neyse konu dağılmasın.

Asgari ücretli adam BF4 le uğraşmaz. Zaten oyuu multiplayer oynamak için düzgün bir bağlantı şart. Asgari ücretli onuda ödeyemiyor.

• HD 7950 70-72 derece arası geziyor, anlamadım.
  • Dün BF4 e kavuştum biraz multi oynadım sonra akşam single player olarak oyunu oynama onuruna eriştim. Arkadaşlar grafikleri, atmosferi vede senaryosuyla müthiş olmuş. Ben çok çok beğendim. Bu sefer tanıtım videoların ki gibi grafiklerle ve detaylarla karşılaştım oyunda. Multiplayer de pek fazla vakit geçiremedim ama campaing moduna oranla karekterler biraz daha basit kaçmıştı sanki. Kesinlikle campaing modunda ki kalite yoktu MP de. Bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz? O sinema efektleri falan ne bileyim daha pek çok güzellikler doluydu campaign modunda. Oyunun üzerinde uğraşıldığı çok belli oluyordu. Bu kadar hayranlıkla oynadığım oyun çok azdır. Grafikleri efektleri hayranlıkla izledim oyunun başından sonuna kadar. Artık her oyunda bu tür yapımları görmek istiyoruz. O kadar para gömüyoruz sistemlere ama hakkını veren çok az adam akıllı oyun var piyasada.

Oyunu surround olarak test ettim biraz. 1080p için ilerde ki günlerde bir değerlendirmem olur belki. İşlemci HT on ya da off olarak oyunda bir performans olarak bir fark yaratmıyor. 64 bit yada 32 bit olarak ta bir fark göremedim. Şimdilik oyunun performansı kısaca söylemek gerekirse beta daki gibi diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 2 Kasım 2013; 12:59:33 >

• Eski konsollar ile PC'yi niye karşılaştırırlar hala anlamam. BF3'ü konsolda çalıştırmayı başarmak mesele idi zaten, çalıştırabilio diye şükredilecek noktada bugun eski konsollar. Özellikle de PS3 için, bf3/4'ü çalıştırabilmesi bi tür nimet gibi bişey.
  • Rubisco kullanıcısına yanıt
    Konsolla pc arasında ne kadar fark olduğunu görmek açısından güzel bir karşılaştırma ben. Kas gücü olarak karşılaştırmak anlamsız olur zaten. Şimdi ps3 te bu oyunu oynayan birinin acaba pc de oynasaydım ne farkedecekti sorusuna cevaptır bence.
  • Bir bakalım bakalım. Paylaşım için sağol.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.