Şimdi Ara

BF4 Single - Multi Player Test (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
9
Favori
18.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hükümran

GTX660M in durumu ne olur acaba

Bende ayni seyi merak ediyorum
    Lenovo y580 de oynanabilir mi ?
    Intel Core i7-3610QM
    Nvidia GTX 660M
    8 gb ram
    1080p ekran.
  • Amd 6870 için durum ne olur. Diğer grafiklerden çıkarımlarıma göre 40-50 fps arası gider gibi geliyor.
  • nv 331,4 beta sürücü. BF4 için yayınlandı. sli ve surround için destekli sürücü bu.
  •  BF4 Single - Multi Player Test
     BF4 Single - Multi Player Test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 2 Ekim 2013; 13:08:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Allah tan oyun AMD destekli bide bu kadar destek verip yaygara yapmasalar AMD sistemlerin hali nice olurdu? Hem intel hem Nvidia AMD yi tokatlamış. 8350 ve 4770 arasında ciddi fark var. 8 çekirdek diye reklam yaptıkları oyunda 4 çekirdekli işlemciye geçilmek büyük rezillik.

• rezes kullanıcısına yanıt
    oyun ve performans açısından önerdiğiniz sorunsuz ekran kartına zarar vermicek bi sürücü varmı ?
  • Beta dan çekiniyosanız En son whql kullanabilirsiniz.
  • rezes kullanıcısına yanıt
    Mantle api çıkınca oyun Amd 8 çekirdek işlemciyi 9 kat daha az kullanacak en iyisi siz Amd 8 çekirdek işlemci alın ve keyfinize bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Mantle api çıkınca oyun Amd 8 çekirdek işlemciyi 9 kat daha az kullanacak en iyisi siz Amd 8 çekirdek işlemci alın ve keyfinize bakın

Evet ben fx 8350 ve HD 7950 imzamdaki hızları ile gayet akıcı ve iyi fps lerde oynamaktayım ;) fx 8350 alırken geleceği düşünerek almıştım 8 çekirdek gerekecek artık çoğu oyunda görün bakın.
  • FX 8350 gerçek 8 çekirdek değil aslında.
  • i5 2500k @4.5 ghz ve gtx770 @1320mhz,7900mhz full ultrada ortalama 60-70 arası. yani 80-90 verdiği de oluyor, yeri gelip 40'lara düştüğü de.

oyunun ben gamescom da oynanan hali olmadığına, bayağı bir eski versiyona ait olduğuna inanıyorum. o yüzden hala şu anki alınan fps lerin çok güvenilir olmadığına inanıyorum. artabilir de, azalabilir de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

FX 8350 gerçek 8 çekirdek değil aslında.

gerçek 8 çekirdek dir sana kim yanlış verdiyse bilgisizmiş.
  • @ THEKNIGHT

Ben kimseden bilgi almam kendim araştırır öğrenirim, FX 83xx'lerde modül yapısı vardır ve 4 adet modülden oluşur. Intel'de bir çekirdek içinde 1 ALU/AGU hesaplama birimi ve 1 FPU (256 bit) varken, AMD FX'de 1 modül içinde 2 ALU/AGU hesaplama birimi ve 1 FPU (128 bit) vardır. Yani AMD GPU'larındaki vektörel yapı gibi.

Edit: Birimleri yanlış yazmışım düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Ekim 2013; 11:44:57 >
  • quote:

@ THEKNIGHT

... AMD FX'de 1 modül içinde 2 FPU vardır. Yani AMD GPU'larındaki vektörel yapı gibi.

1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Allah tan oyun AMD destekli bide bu kadar destek verip yaygara yapmasalar AMD sistemlerin hali nice olurdu? Hem intel hem Nvidia AMD yi tokatlamış. 8350 ve 4770 arasında ciddi fark var. 8 çekirdek diye reklam yaptıkları oyunda 4 çekirdekli işlemciye geçilmek büyük rezillik.

El insaf, 800 tl lik işlemci ile 500 tl lik işlemciyi mi kıyaslıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogo argentino -- 2 Ekim 2013; 16:19:39 >

• quote:

FX 8350 gerçek 8 çekirdek değil aslında.

gerçek 8 çekirdektir, içinde 2 çekirdek barındıran toplam 4 modülden oluşmaktadır..

yani intel deki sanal çekirdek yapısı yoktur..

edit : zaten kendiniz cevaplamışsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 2 Ekim 2013; 15:52:05 >
  • http://www.pclabs.com.tr/2012/11/25/amd-fx-8350-incelemesi/
    http://shiftdelete.net/amd-fx-8150-incelemesi-10_34312-s10.html

Gerçek 8 çekirdek evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Ekim 2013; 15:58:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

evet. bu çıkınca yapınca filan diye diye amd nin işlemciler eskiyecek

amd cilerde ki avuntu mode: on durumuna da hasta oluyorum.
  • FX 8350 forever iyi ki almışım ulen dolar ucuzken

AMD artık yürür gider bu gazla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Testlere göre benim 4.4 ghz deki 2600k alayına gider Neyse Beta kurulmuş ben oyuna dalayım

Oyun aşırı sorunlu daha ilk karşılaşmada anlıyorsunuz. Epey bir elden geçmesi lazım. Ultra da sıkıntısız oynuyorum ama oyunun farklı sorunları var.

ekran kartı nedir?

ben de 2600k(4,5ghz) + 7870xt ile iyi bir performans alırım diye düşünüyorum tam sürümde.

yukardaki 2700k kullanımları çok fazla bunun beta olmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum aksi durumda 2600k, 3770k,4770k hepsi oyun performansında benzer işlemciler ve bu soketlerde bunun daha üstü bir işlemcide yok alınabilecek o yüzden nasıl bir tam sürüm çıkartacaklar merak konusu.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.