Şimdi Ara

BF4 Single - Multi Player Test (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
9
Favori
18.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nvd gtx 760 la oyunu oynayan varsa biraz bilgi verebilir mi
  • daha yeni 4770k aldım, 1 sene oc yapmam diyordum ama sistemi kurmadan oc ihtiyacı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

http://www.pclabs.com.tr/2012/11/25/amd-fx-8350-incelemesi/
    http://shiftdelete.net/amd-fx-8150-incelemesi-10_34312-s10.html

BF4 Single - Multi Player Test

Gerçek 8 çekirdek evet.

fx serisi çıktığı zamanlarda da bu tarz tartışmalar olmuştu ama amd sunumlarında 8 çekirdek olarak lanse etmeye devam etti..

yapı itibari ile ht (sanal izlek) gibi her çekirdek başına bir sanal izlek mantığından farklı bir yapıdır..

ve sanal izlek olmadığı için 8 çekirdek olarak lanse ediliyor, intel ise sanal izlek yapısı nedeniyle 4-6 çekirdek olarak lanse ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 2 Ekim 2013; 17:16:55 >

• Oyun henüz beta aşamasında, Frostbite 3 yenilenmiş bir grafik motoru, CoD gibi her sene demode olmuş grafik motoru kullanmıyorlar. Sorun ne işlemci ne de ekran kartı kaynaklı, yamalanmış final sürümde stuttering veya server kaynaklı lag olmayacaktır, BF 4 için Türkiye lokasyonlu serverlar da açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Ekim 2013; 17:21:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogo argentino

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Allah tan oyun AMD destekli bide bu kadar destek verip yaygara yapmasalar AMD sistemlerin hali nice olurdu? Hem intel hem Nvidia AMD yi tokatlamış. 8350 ve 4770 arasında ciddi fark var. 8 çekirdek diye reklam yaptıkları oyunda 4 çekirdekli işlemciye geçilmek büyük rezillik.

El insaf, 800 tl lik işlemci ile 500 tl lik işlemciyi mi kıyaslıyorsunuz?

Aaaa ayıp ettin. Derhal 2500k yla kıyaslarım. Canını sıktığın şeye bal Lafın gelişi 4770 dedim. Yoksa listeye bakarsan 8350 oc la bile tokat manyağı olmuş.

@losthell gtx660 kullanıyorum. Sen yukarıdaki tablolara çok takılma. Ben oyunu gayet güzel oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: elessar26

quote:

Orijinalden alıntı: Dravenn

O degil de arkadaslar GTX 780 de bile bu FPS ler varsa, yeni nesil konsollar nasil 60 FPS stabil oynatacak? Hemde AMD Jaguar islemci ile . Cok buyuk bir profesyonellik ister bu portlama isleri. Allah kolaylik versin. Betayi indireyim 8350 yi 5.0 GHz yapayim. Bakalim GTX 770 Windforce 3 ile nasil bir perforamans sunacak? Olmadi, bir PS4 alir, mutluluklar dileriz :)

hocam sonucu buraya yazarsanız sevinirim

BF4 Ultra ayarlarda 4X MSAA 16X AA 'ya GTX 770 ve FX-8350 5.2 GHz birlikte üstünden kalktı.
    Windforce 3X ve H100i su soğutucu ile en az 47 FPS en fazla ise 82 FPS ldım. CPU kullanımı ise 92 leri gördü.
    Sıcaklık ise CPU 60 GPU ise 57 derecede oyundan çıktım. GTX 770 e overclock yapmadım.
    BF4 özel driverlerini yükledim. Bana koyan ise BF3 de 100 FPS veren CPU ve GPU bana bu oyunda bu sonuçları verdi.
    GTX 780 ile arasında bir fark yok gibi geldi.
    Yakında Windforce 3X'li GTX 770 alırsam SLI performansını yazarım.
    İşlemci performansı bana iyi geldi açıkçası.

• elinize sağlık
  • cagataykoroglu kullanıcısına yanıt
    Canımı niye sıkayım hocam, 4770 ile 8350 hem performans hem de fiyat olarak denk değiller bu yüzden kıyaslamak anlamsız, ortada rezillik bir durum yok yani, ikinci el 2500k, 2600k şuan için cillop gibi bir işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Konu ile alakasız ama şöyle birşey sormak istiyorum.

55'' TV ve PS4 mü alsam sizce yoksa 3bin 4bin liralık PC mi toplasam ? Battlefield oynamak için hangisi bana en çok zevki verir?

Hem üst düzey sistem hemde PS3 kullanıcısı olarak diyebilirim ki TV+PS4 daha mantıklı bir seçenek olabilir fakat sadece BF4 multi için böyle bir düşünceniz varsa o zaman PC toplayın derim, PS3te fps oynanmaz diyenlerden değilim bir çok fps oyun ps3 te oynayıp bitirdim çokta keyif aldım fakat iş multiye gelince olmuyor çok uzman olanlar tabi ki vardır ama kalvye mause kadar esnek olunacağını sanmam

Son olarak maksat sadece BF4 değil oyun oynamaksa TV+PS4 forever diyorum, GTX 690 PC de duruyor ama ben son aylarda PS3te sürekli takılıyorum, Last of US aldım 3 kes bitirdim, şimdi GTA 5 aldım ilk gün fps düşük görüntü çamur diye rahatsız oldum ama şimdi zerre etkilemiyor %64'e geldim oyunda inanılmaz keyifli

• quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

FX 8350 gerçek 8 çekirdek değil aslında.

gerçek 8 çekirdek dir sana kim yanlış verdiyse bilgisizmiş.

Ozaman intel 2011de 2500 2600 k ile 8 çekirdege geçtı derız aynı mantık...
    Amd çok guzel htyı 8 core diye sattı...
    Oc yapınca neden 6core düşüyor cpu hiç düşünmedinizmi????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.pclabs.com.tr/2012/11/25/amd-fx-8350-incelemesi/
    http://shiftdelete.net/amd-fx-8150-incelemesi-10_34312-s10.html

Gerçek 8 çekirdek evet.

Ahaaa gpu diyagramıda eklemiş brom...
    Bro eski niki bilmiyorlar senin yoksa donanım tartışmazlardı seninle tartışmada şu gerçi 2x2=5 diyene ne anlatcaksan

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

FX 8350 gerçek 8 çekirdek değil aslında.

gerçek 8 çekirdek dir sana kim yanlış verdiyse bilgisizmiş.

Ozaman intel 2011de 2500 2600 k ile 8 çekirdege geçtı derız aynı mantık...
    Amd çok guzel htyı 8 core diye sattı...
    Oc yapınca neden 6core düşüyor cpu hiç düşünmedinizmi????

Alem adamsın neo eee aramıza hoş geldin diyelim mi?

•  BF4 Single - Multi Player Test  BF4 Single - Multi Player Test  BF4 Single - Multi Player Test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 2 Ekim 2013; 18:49:00 >

• 7870XT kullanan yok mu ya bi 35+ fps alsam 1080p highda yeter bana

• quote:

Orijinalden alıntı: rezes

BF4 Single - Multi Player Test  BF4 Single - Multi Player Test  BF4 Single - Multi Player Test

hacı linkler çalışmıyor, kontrol edebilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: dogo argentino

Canımı niye sıkayım hocam, 4770 ile 8350 hem performans hem de fiyat olarak denk değiller bu yüzden kıyaslamak anlamsız, ortada rezillik bir durum yok yani, ikinci el 2500k, 2600k şuan için cillop gibi bir işlemci

Arkadaşım AMD nin yaptığı onca çekirdek ve marka reklamından sonra şu sonuçlar bildiğin rezalet. 4570/2600/2500k gibi işlemcilere geçiliyorsan rezil olmuşsundur.
  • teşekkürler hocam
  • msi gt70 var

i7 4700MQ
    gtx 770m 3gb
    16 GB ram

sizce high görür müyüm?

open beta'yı bekliyorum...
  • i5 3570k
    8 gb xms3 ram
    hd4850 vapor
    g1 sniper m3
    bugün oynadım gayet high medium karışık ayarlar vardı hd4850 ile oynanabılır sevıyede oyun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.