Bendede var fakat ben pc'deyim. Turk server'i varmi? Varsa nasil girebilirim? Origin id: ExTRa59 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: a7v8x Bendede var fakat ben pc'deyim. Turk server'i varmi? Varsa nasil girebilirim? Origin id: ExTRa59 Herkes pc de oynuyor . Hiç ps3 de yok oynayan. Yalnız kaldım boyle giderse satcam oyunu
quote:Orijinalden alıntı: s13atuhan quote:Orijinalden alıntı: a7v8x Bendede var fakat ben pc'deyim. Turk server'i varmi? Varsa nasil girebilirim? Origin id: ExTRa59 Herkes pc de oynuyor . Hiç ps3 de yok oynayan. Yalnız kaldım boyle giderse satcam oyunu ps3 bölümünde ana konu var oraya yaz istersen
quote:Orijinalden alıntı: bozic quote:Orijinalden alıntı: s13atuhan quote:Orijinalden alıntı: a7v8x Bendede var fakat ben pc'deyim. Turk server'i varmi? Varsa nasil girebilirim? Origin id: ExTRa59 Herkes pc de oynuyor . Hiç ps3 de yok oynayan. Yalnız kaldım boyle giderse satcam oyunu ps3 bölümünde ana konu var oraya yaz istersen Haklısın. Teşekkürler.