Gençler Diablo 3 hype ına katıldınız ve aldınız, arkasından da feci derecede pişman olup, kenara mı attınız accountunuzu? aynı esnada da bf4 oynamak istiyor ama bir türlü oynayacak şekil ve zamanı bulamıyor musunuz?
çok basit agalar. bana geliyorsunuz. açık açık söylüyorum, elimde ne varsa vereceğim, sadece dürüstlük üzerine kurulu olacak. diablo 3 le birlikte bana cd key, acc name, şifre, gizli cevap ve şifresini verene, ben de aynısını yapacağıma söz veririm yani. genel olarak tek istediğim, tek başıma oynayıp da sıkıldığım bf4 yerine, belki diablo 3 ü arkadaşlarla oynayarak, eğlenebilirim düşüncesi.
evet biliyorum, yanlış yere açtım başlığı. ikinci el pazarı daha uygun gözüküyor, fakat ingilteredeyim ve telefonuma aktivasyon kodu göndermiyor site. her neyse, dediğim gibi bf4üme karşılık diablo 3 acciniz. içinde karakter varmış, yokmuş. pek de umrumda değil.
tekrardan özür diliyorum, fakat başka yol bulamadım.
uplayalım dürüst arkadaşın konusunu
eyvallah kanka. bilmiyorum kim olduğunu da, ihtiyacım var açıkçası uplanmaya. kurtarın beni bf4ten agalar.
lordum diablo 3 pls.
hesabımın içinde değerli mop hesabım olmasaydı diabloyu takas etmek isterdim bf4 oynamak istiyorum çünkü :D
zaten büyük ihtimalle buradaki en büyük problem bu. çoğu kişi vermek ister ama wowları da aynı hesapta olunca, sorun çıkıyor. aslında bende de ekstradan bir mop var. içinde 90 warrior ve 90 mage var, twisting netherdalar ama. bilmiyorum böyle birşey birilerine uyar mı?
up agalar. hadi be ya, bi diablo 3...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme