Şimdi Ara

bf4 ve gerçek askeriye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefielda mesela hava veya yerdeki araçlara kilitlenebilen füzeler var gerçek askeriyede bu silahlar vardırda elbet kitlenen bi silah varmı hedefinden şaşmayacak mesela çok merak ediyorum

• Vardır çünkü flare atma olayı var gerçek helide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Vardır çünkü flare atma olayı var gerçek helide

Az önce videoda izledim f16 da flare attı varmış heralde o kilitlenme olayı ilginç ya nasıl böyle bişey yapıyolar o füze nasıl kilitleniyor araca
  • Isı güdümlü füzeler var sıcaklığı takip ediyo. Uçaklarda havada her şeyden sıcak oldukları için onlara bu şekilde kilitleniyorlar diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eke2152 -- 30 Mart 2015; 23:05:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eke2152

Isı güdümlü füzeler var sıcaklığı takip ediyo. Uçaklarda havada her şeyden sıcak oldukları için onlara bu şekilde kilitleniyorlar diye biliyorum.

Aynen bende böyle biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bf4 deki silahların hemen hepsi gerçek hayatta var gerçek hayatta olmayanlar araçlardaki sınırsız cephane 12.7mm mermi yemiş adamın hala koşabiliyor olması bütün saldırı tüfeklerinin boya tabancası kadar hasar vermesi bu oyundaki herhangi bir piyade tüfeği ile normalde gerçek hayatta 400 mt ve üzeri mesafede bile göğüs bölgesine bir mermi yiyen adamın yaşama ihtimali düşük
  • Ustteki arkadas dogru soylemis silahlarin neredeyse hepsi var. Hava araclarina kitlenen silahlar da var flare da var ama bildigim kadariyla her flare %100 saptirmiyor yani gercekte flare atsan bile fuze carpabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

Ustteki arkadas dogru soylemis silahlarin neredeyse hepsi var. Hava araclarina kitlenen silahlar da var flare da var ama bildigim kadariyla her flare %100 saptirmiyor yani gercekte flare atsan bile fuze carpabiliyor.

Füze isabet etimmi %100 düşermi jet veya heli yoksa çarptığı yeremi bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

quote:

Ustteki arkadas dogru soylemis silahlarin neredeyse hepsi var. Hava araclarina kitlenen silahlar da var flare da var ama bildigim kadariyla her flare %100 saptirmiyor yani gercekte flare atsan bile fuze carpabiliyor.

Acikcasi konuda uzman degilim ama

Fuze isabet eden bi hava aracinin havada kalmasi mumkum degil diye biliyorum zaten bildigim kadari ile zaten yeni nesil fuzeler jetin direk kokpitini hedef aliyor. Ancak Ucaksavar mermisi isabet eden hava araclarinin dusmeden kacabildigi gorulmustur. (Korfez savasi sirasinda A10)
    su videoda bir filmden konuyu gorunce aklima geldi hosunuza gidecektir.
    F-18 Superhornet Dodging Sam missles:https://youtu.be/2B8u_XzbSuQ

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

quote:

Acikcasi konuda uzman degilim ama

Fuze isabet eden bi hava aracinin havada kalmasi mumkum degil diye biliyorum zaten bildigim kadari ile zaten yeni nesil fuzeler jetin direk kokpitini hedef aliyor. Ancak Ucaksavar mermisi isabet eden hava araclarinin dusmeden kacabildigi gorulmustur. (Korfez savasi sirasinda A10)
    su videoda bir filmden konuyu gorunce aklima geldi hosunuza gidecektir.
    F-18 Superhornet Dodging Sam missles:https://youtu.be/2B8u_XzbSuQ

Yuh resmen füzelerde jetle beraber manevralar yapmış çok ilginç. Bilgiler için sağol

• Atığınız videodaki roket atan araçta heralde Tunguska
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

Atığınız videodaki roket atan araçta heralde Tunguska

Aynen hocam benziyor ona

• quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

bf4 deki silahların hemen hepsi gerçek hayatta var gerçek hayatta olmayanlar araçlardaki sınırsız cephane 12.7mm mermi yemiş adamın hala koşabiliyor olması bütün saldırı tüfeklerinin boya tabancası kadar hasar vermesi bu oyundaki herhangi bir piyade tüfeği ile normalde gerçek hayatta 400 mt ve üzeri mesafede bile göğüs bölgesine bir mermi yiyen adamın yaşama ihtimali düşük

+1

Oyundaki silah, araç ve roketlerin hepsi gerçektede mevcut ve benzer ateşleme mekanizmasına sahipler ama arkadaşın dediği gibi bırak 12.7mm'yi sıradan bir tabanca mermisi yiyen birisi (zırhı olmadığı takdirde) büyük ihtimalle bayılır (alışkın değilse)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.