Şimdi Ara

BFBC2 'Failed to connection' hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bugün BFBC2 aldım, kaydımı yaptım, kendi girişte patch yaptı,multisine girdim, ama hiçbir server'ı görmüyor Waiting fır DATA" diyip duruyor, en son bağlantıyı kaybettiğimi söylüyor "Failed to connect to EA Server" diyor , nasıl düzeltirim bu sorunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferruel

Ben bugün BFBC2 aldım, kaydımı yaptım, kendi girişte patch yaptı,multisine girdim, ama hiçbir server'ı görmüyor Waiting fır DATA" diyip duruyor, en son bağlantıyı kaybettiğimi söylüyor "Failed to connect to EA Server" diyor , nasıl düzeltirim bu sorunu?

aynısı bende oluyo sanırım crack'den benımkı , suan cafedeyım en bastan kurduruyorum bakalım olcak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 5 Temmuz 2010; 20:08:37 >
  • Benimki orjinal ama...
  • tmm benımkıde orjınal
  • Benimki düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zararlı

quote:

Orijinalden alıntı: Ferruel

Ben bugün BFBC2 aldım, kaydımı yaptım, kendi girişte patch yaptı,multisine girdim, ama hiçbir server'ı görmüyor Waiting fır DATA" diyip duruyor, en son bağlantıyı kaybettiğimi söylüyor "Failed to connect to EA Server" diyor , nasıl düzeltirim bu sorunu?

aynısı bende oluyo sanırım crack'den benımkı , suan cafedeyım en bastan kurduruyorum bakalım olcak mı

Orjinal oyunda ne işi olur insanın crack ile anlamadım

• Saçmalıyor Arkadaş bırak Güvenlik duvarıı filan Kontrol et Ağ bağlantılarını filan
  • üyelik bilgilerini , şifreni tekrar gir dene bide istersen , bende de oluyo bazen böyle yapınca düzeliyor.
  • Aynen çık gir düzeliyor genelde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.