Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler Eray'cım, istanbulda sunucu
    @BennyGood

Teşekkürler,Rush modu BC 2 'yi andırdığı için bizde rush da karar kıldık ve çok sevdik, herzaman bekleriz.
    @endero7
  • Abi bu Rush server cuk diye oturdu valla eğlencenin dibine vuruyoruz salya sümük gezen adam ben bir gecede düzeldim yeminle ancak arada bir Ts gel diyoruz gelmiyon abi
  • iyi oyunlar hayirli olsun arada cayinizi icmeye geliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu aldım indiriyorum. serverda pinglerde iyiymiş. tsde görüşürüz. clanın official noob u geliyor :D
  • hep rush mı olacak? >.< diğer modları eklemeyecek misiniz? @Paramedic-Tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: BennyGood

hep rush mı olacak? >.< diğer modları eklemeyecek misiniz? @Paramedic-Tr

Rush modu güzel, belki araya iki tane bol araçlı cq haritası atarız :)
  • Gelen istekler doğrultusunda sunucumuzu Rush,tdm,sqdm ve dom. gibi sürekli heyecanın yüksek olduğu en çok beğenilen haritalarla karışık moda çevirdik.

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu

Adresimiz:http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/06e26acd-154c-4732-96a8-68de96e84274/BFTURK-CLAN-Extreme-Adrenaline-Rush-Tdm-Sqdm-Dom/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 8 Kasım 2013; 9:53:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Gelen istekler doğrultusunda sunucumuzu Rush,tdm,sqdm ve dom. gibi sürekli heyecanın yüksek olduğu en çok beğenilen haritalarla karışık moda çevirdik.

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu

Adresimiz:http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/06e26acd-154c-4732-96a8-68de96e84274/BFTURK-CLAN-Extreme-Adrenaline-Rush-Tdm-Sqdm-Dom/

Daha iyi olmuş. Dün gece zevkliydi bayağı.

• oyun güzel. pingler düşük. haritalar iyi. ama büyük ve araçlı haritalar daha eğlenceli geldi bana. rush a tekrar alışmak lazım.
  • quote:

oyun güzel. pingler düşük. haritalar iyi. ama büyük ve araçlı haritalar daha eğlenceli geldi bana. rush a tekrar alışmak lazım.

Araçları kullanmak çok zevkli, ayrıca kitleri açıldıkça dahada güçlü oluyorsun,araçlara devam , özellikle bot ve scout heli tavsiye ederim.
  • joystick iyi oluyor mu hava araçlarında? twitterdan genele sordum ama cevap gelmedi.
  • Tadı bambaşkaymış :D Yarın bir de dolu halini oynarız inş. Gece 25 kişi falan geldi.
  • Dun tsye girmeyi unuttum ya serverda oynuyorum o kadar aklima bile gelmedi.bu aksam acicam tsyi kesin daha eglenceli hale gelir ins oyun :))

• Bekleriz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 4 Aralık 2013; 14:27:56 >
  • quote:

joystick iyi oluyor mu hava araçlarında? twitterdan genele sordum ama cevap gelmedi.

Valla ben bf 3 te bi hevesle aldım joystick ama sadece 1 gün kullanabildim.O da ayrı bir yetenek gerektiriyo sanırım :)
  • Ben en kısa sürede alıcam inşallah. Çünkü biliyorum 1 sene içinde bayıcam oyundan. Sırf uçak kullanmayı düşünüyorum becerebilirsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

quote:

joystick iyi oluyor mu hava araçlarında? twitterdan genele sordum ama cevap gelmedi.

Valla ben bf 3 te bi hevesle aldım joystick ama sadece 1 gün kullanabildim.O da ayrı bir yetenek gerektiriyo sanırım :)

Ben klavye mouse ile jet ve heli kullananlara imreniyorum, joystick 'i ilk aldığımda alışmam bir hafta sürdü bir ay sonra gayet iyi bir şekilde araç kullanmaya başladım. Ama bazıları için joystick iyi iken bazıları için klavye mouse yeterli oluyor.

• Server artık oyuncuların istatistiğini tutuyor. Çok güzel oldu.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/36fbe481-1cb9-45ef-9e5c-7ab15b7f804e/BFTURK-CLAN-Only-Conquest-Powered-By-Gamekeystore-net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 5 Aralık 2013; 21:08:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Server artık oyuncuların istatistiğini tutuyor. Çok güzel oldu.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/36fbe481-1cb9-45ef-9e5c-7ab15b7f804e/BFTURK-CLAN-Only-Conquest-Powered-By-Gamekeystore-net/

1-Evet sunucumuzda oyuncuların istatistiklerinin tutulduğu plugin mevcut,bu plugin sayesinde sunucuda bugune kadar kaç kişi vurduğunuzu,kaçe kere öldüğünüzü,headshot sayınızı, k/d oranınızı ve toplam puanınızı görebilirsiniz.(!stats,!rank,!top10 vs gibi)

2-Ayrıca Votemap eklentisi de mevcut olup bir sonraki haritayı oylama yaparak seçebilirsiniz.(/1,/2,/3,/... gibi)

3-Sunucuda Lag olayını azaltmak için ping sınırlandırı pluginde yüklenmiştir ve sınrımız şimdilik 180 dir.

4-Yeni harita başlangıcında bir önceki elin toplam istatistiğini görüp oyununuzu şekillendirebilirsiniz.(ace squad,en çok bıçak atan kişi,en yüksek seriyi yakalayan gibi)

5-Bir çok uygulamayı türkçeye çevirdik ve geri kalanlarıda çeviriyoruz.

Kurallarimizi görmek için !rules

İstatistiğinizi görmek için !rank

Harita oylamasinda bulunmak için /1 veya /2 /... yazmanız gerekmektedir. Buradaki rakamlar harita isimlerinin numaralarıdır.

Sunucumuza hepiniz davetlisiniz.Keyifli oyunlar dileriz.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.