Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür bir gariplik var server'da sanki lokasyon tr'den zambiya'ya taşındı. 15 olan ping 90 oldu. Sorun benim net diyeceğim ama diğer serverlar'da net hızında bir değişiklik yok hepsi normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz15 -- 29 Nisan 2014; 12:54:13 >
  • Serverlara güncelleme geldi arkadaşlar, çalışma vardı o sebeple pinglerde dalgalanma oldu.Şuan güncellemeyi servera yükledik , tekrar deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 29 Nisan 2014; 14:48:49 >
  • Teşekkürler akşam eve gidince deneyeceğim kısmetse. Heveslendim şimdi bak Adam gibi pingle oyun oynayabildiğimiz bi sizin server var. Onda da böyle olunca çok bozulmuştum valla
  • Üstad maalesef yine aynı durum hala 80-90 server pingi
  • oğuz15 O kullanıcısına yanıt
    Tüm türk serverlarinın listesine baktım farklı bir durum yok oğuz, sanırım sorun bağlantınla ilgili olabilir veya ttnet alt yapısı ile ilgili bişeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 29 Nisan 2014; 23:16:00 >
  • Bazıları normal, bazıları 70-80 anlam veremedim bir türlü.
  • ksbrky arkadaştaki durumun aynısı bendeki de. Kullandığınız bir dns adresi var mı? belki onunla alakalıdır.
  • Beyler Turkcell Fiberneti olup, BF4 oynayan varsa ve bfturk serverlarında oynuyorsa eskiden 4ms ile falan oynadığını biliyordur.

Ama 1 haftadır benim bağlantı yurtdışına çıkıp geri geliyor istanbula bağlanmak için 75-100ms alır oldum Türk server'ından.

Aynı sitede başkasında da aynı durum var.

Bilginiz var mı nasıl çözdünüz ?

Detaylar aşağıda
    http://battlefieldturk.com/index.php/forum/77-Battlefield-4-Teknik-Yard%C4%B1m/17490-bf4-fiber-internet-ping-sorunu

Oynamayan bile olsa şu adresi pingleyip bana sonuç değeri koyabilir mi ?

command ya da cmd'den ping 46.15.182.139

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohzman -- 30 Nisan 2014; 1:01:46 >

• oğuz15 O kullanıcısına yanıt
    Google dns var. Ondan olacağını sanmıyorum yine de eve geçince bi deneyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Tüm türk serverlarinın listesine baktım farklı bir durum yok oğuz, sanırım sorun bağlantınla ilgili olabilir veya ttnet alt yapısı ile ilgili bişeydir.

Vay arkadaş onca serverda 90 tane oyuncu var.
    Onlarında %20 si ecnebi desek 72 tane Türk oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TexasHoldemPooker

quote:

Serverlara güncelleme geldi arkadaşlar, çalışma vardı o sebeple pinglerde dalgalanma oldu.Şuan güncellemeyi servera yükledik , tekrar deneyebilirsiniz.

Aynen pingler eski halini almış.hee bide kekonshttp://metabans.com/ParamedicTr hayırdır yanlış birşey mi yaptın ?
    Gerçi söylemiştim ben metabans i3lack fazla üstüne gitmeyin belki serverini kapatır bizi oyunumuzdan eder diye neyse güle güle kullan.

Kameraya el salla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 1 Mayıs 2014; 15:22:16 >

• sakinolşampiyon mudur nedir, o dengesiz herif olduğu sürece sizin o servera girilmez. iyi ki bi server açmışsınız la ne bu ego?
  • Bugünki eğlenceden helikopterli olan kesit

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

sakinolşampiyon mudur nedir, o dengesiz herif olduğu sürece sizin o servera girilmez. iyi ki bi server açmışsınız la ne bu ego?

Yarın bir tane server açılıyor.Artık oraya gelirsin kekons özelden atarım link zaten metabans yetkisini aldım.olloş oldu kendisi.

Merak etme troll arkadaş o hesaptan bende daha çok var.senin gibilere rahat nefes aldırmam sen rahat ol.kimmiş kekons anlarsın rize ekmek market.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sakinolşampiyon mudur nedir, o dengesiz herif olduğu sürece sizin o servera girilmez. iyi ki bi server açmışsınız la ne bu ego?

Yarın bir tane server açılıyor.Artık oraya gelirsin kekons özelden atarım link zaten metabans yetkisini aldım.olloş oldu kendisi.

Merak etme troll arkadaş o hesaptan bende daha çok var.senin gibilere rahat nefes aldırmam sen rahat ol.kimmiş kekons anlarsın rize ekmek market.

Ağzını topla birader, senin o egoist ergen adminin kendisine asansör trolü dediğim için banladı. Egoist ezikler

Benim lafım sana değildi niye üstüne alındın ki.ben teksaslı at hırsızına dedim.senle ilgili bi sorunum yok sakin ol.ayrıca o arkadaşta adminlik yetkisi yok.akşama konuyu araştırır sana cevap yazarım ama uslubun hoş değil

Hayır yani olabildiğince sizin servera giriyorum, favoriye aldığım tek server sizinki. Oyunda asansör önüne pusan C4 trollüğü yapan "sakinolşampiyon" adlı oyuncuya trol diyince egoist herif "admine küfrettiğinin farkında mısın" diyor. Bi konu vardı niye türk serverlarına girmiyorsunuz diye, hah tam da bu yüzden girmek istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ağzını topla birader, senin o egoist ergen adminin kendisine asansör trolü dediğim için banladı. Egoist ezikler

Benim lafım sana değildi niye üstüne alındın ki.ben teksaslı at hırsızına dedim.senle ilgili bi sorunum yok sakin ol.ayrıca o arkadaşta adminlik yetkisi yok.akşama konuyu araştırır sana cevap yazarım ama uslubun hoş değil

Hayır yani olabildiğince sizin servera giriyorum, favoriye aldığım tek server sizinki. Oyunda asansör önüne pusan C4 trollüğü yapan "sakinolşampiyon" adlı oyuncuya trol diyince egoist herif "admine küfrettiğinin farkında mısın" diyor. Bi konu vardı niye türk serverlarına girmiyorsunuz diye, hah tam da bu yüzden girmek istemiyorum.

Admin veya herhangibiri farketmez hakaret etmek ban sebebidir.düşünsene herkes senin gibi birbirine hakaret etse diğerleri nasıl oynayacak?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Admin veya herhangibiri farketmez hakaret etmek ban sebebidir.düşünsene herkes senin gibi birbirine hakaret etse diğerleri nasıl oynayacak?

Troll demek hakaretse sen de arkadaşa hakaret ettin bu bir. İkincisi ben ban aç falan demiyorum, sadece egoist bebeleri admin yapmamanızı tavsiye ediyorum. Yabancı serverlara devam. Hadi selametle

iyi oyunlar dilerim.

• geçen serverinize girdim akşam 11 den sabah 6 ya kadar aralıksız küfür vardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Troll ? sadece Troll : ) serverda clandan 3 kisiydik kardesim küfür ettiğine onlarda şahit bu serverda boş yere adam banlanmaz. küfür ettin banlandın.
  • quote:

geçen serverinize girdim akşam 11 den sabah 6 ya kadar aralıksız küfür vardı

Senin gibi adamlıktan nasibini almamışlar yüzünden serverda küfür eksik olmuyor. az adam olda yalan söyleme banın nasıl olsa acılmayacak boşuna çabalama
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.