Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilmesek yutturucan be taymekholdem
  • quote:

Orijinalden alıntı: GanoLaCalma

quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

geçen serverinize girdim akşam 11 den sabah 6 ya kadar aralıksız küfür vardı

Senin gibi adamlıktan nasibini almamışlar yüzünden serverda küfür eksik olmuyor. az adam olda yalan söyleme banın nasıl olsa acılmayacak boşuna çabalama

yav he he az ötede oyna bu serverda oyundan başka her bi bok oluyor yav he he

sen adam oldunda mı bana laf söylüyosun
  • Party hard varmis dedileee geldik mojito ile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selfie :)

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu
  • empath kullanıcısına yanıt
    sen hangi adam olmayanlardansın oyun nickini söylede bilelim şampiyon
  • Turk oyuncularin halini konu cok guzel acikliyor. Mesajlari okurken kendim utaniyorum.

• Özgü® kullanıcısına yanıt
    Katılmamak elde değil.
    Çok terbiyesiz, haysiyetsiz bir toplumuz.
  • Oha troll demek ban sebebi olsaydı global forumlarda adam kalmazdı be.

Kendinize gelin tüy kondurmazlar çetesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohzman

Oha troll demek ban sebebi olsaydı global forumlarda adam kalmazdı be.

Kendinize gelin tüy kondurmazlar çetesi

Sadece troll diyenleri elbetteki banlamıyoruz, arkadaşın başka ettiği hakaretler varmış,
    kurallarımız bellidir ve chat ekranında surekli herkesin göreceği bir şekilde yazmaktadır. küfür,hakaret veya aşağılayıcı şekilde konuşan herkes uzaklaştırılır.Bence siz kendinize gelin, tüy kondurmayın kendinize.Beğenmiyosanız yok ben illa hakaret ederim, aşağılarım, küfürde ederim diyorsanız buyrun 10000 tane daha server var sizi tutmayalım.

• h2o dan sonra dayanamadılar bi res attılar zavallılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: empath

h2o dan sonra dayanamadılar bi res attılar zavallılar

özlerini belli ediyorlar.Özelden sana server linkini gönderirim.
  • Canım taze ekmek çekti. Tanıdık fırıncı var mı ya?

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    hiçbir türk serverında oynanmaz olm ne lan bu sevıyeye bakar mısın admın gelmıs burda mılletle laf dalası yapar oyunda admın olunca mıllete sover laf soylesen dırek banlar , serverı almanlar basar türklere sover ortalıtka 1 tane admin olmaz sonra da forumda soyle birinciligimiz var soyleyız boyleyız de bi adam olun once sonra server acın derım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Canım taze ekmek çekti. Tanıdık fırıncı var mı ya?

Gel vereyim sana ekmek nerede yaşıyorsun sen ? 7 ceddine yetecek ekmek var bende.Günde 230bin ekmek üretimim var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sycosis

hiçbir türk serverında oynanmaz olm ne lan bu sevıyeye bakar mısın admın gelmıs burda mılletle laf dalası yapar oyunda admın olunca mıllete sover laf soylesen dırek banlar , serverı almanlar basar türklere sover ortalıtka 1 tane admin olmaz sonra da forumda soyle birinciligimiz var soyleyız boyleyız de bi adam olun once sonra server acın derım ben

Gözlerim yaşardı gerçekten.Durum vahim.Sonuna kadar haklısın gerçekten.Clan üyelerinin attığı yorumlara bak pehhhh
  • Siz burada yazarken 2 sunucumuzda full ve insanlar huzur içinde oyunlarını oynuyorlar. Sunucularımızda sorunlu insanlar ve troller istemiyoruz. Tek maksadı eğlenmek olan insanlarla vakit geçirmek istiyoruz. Bu tip tavır sergilemek isteyenler kendi sunucularını açsınlar istedikleri gibi küfür, hakaret edip, trollük yapıp oyunlarını oynasınlar. Herkese iyi oyunlar...
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    yorumları bırak aldıkları adminler oyunda küfür ediyor sonra burda deyınce de bız yalancı oluyoruz sırf su tıp ınsanlar yuzunden tr serverlarına gırmıyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sycosis

yorumları bırak aldıkları adminler oyunda küfür ediyor sonra burda deyınce de bız yalancı oluyoruz sırf su tıp ınsanlar yuzunden tr serverlarına gırmıyorum artık

Çok haklısın sözlerinde.İşlerine geldiği gibi yönetmek istiyorlar.Ama bilmedikleri birşey var. Çalımlı kişiler bunlar yapacak birşey yok.Hepsi aynı nesilden nesile gidiyorlar :).Özel mesaj atıcağım az sonra sana
  • sycosis kullanıcısına yanıt
    Screenshot at küfür eden admini sınırsız banlıyım.
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    o an aklıma gelmedi screenshot almak , sonrada zaten bır daha gırmedım servera
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.